icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
16. feb 2012

@mata_ba to prejde a zajtra bude zas dobre 🙂

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba ahoj mojka, no ako ti je????

mata_ba
16. feb 2012

@fifitko25 lenze on vie,ze som mimo..rano som mu to hovorila...este ako sme vstupovali do vnutra bolo vsetko ok..a sadli sme do auta a bolo... ☹ ☹ som taka nahnevana a smutna..

mata_ba
16. feb 2012

@azzura vsetko raz prejde..a teraz ma kvoli debilovi picha pod rebrami..ach ☹

mata_ba
16. feb 2012

@anett6212 ahoj moja...nic moc..teplota dnes kleska... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba cakam mrchu..

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@mata_ba mojka, uz na to nemysli... posielam ti obrovske imaginárne objatie a urcite nebudem sama 😉 😉 😉
(------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------)

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba ta ench pride, ze vies na com si ako sa tak trapit no nie? najhorsie je, ze ti meska a clovek nevie na com je. ved aj mne 5 dni meskala a teplota vysoka a aj rano bola vysoka a potom o hodinu prisla mrcha. ale uz som 4DC. a je ti este zle? este grckas?

fifitko25
16. feb 2012

@alyce nie netestovala, a načo? aj tak viem výsledok 😉

mata_ba
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a dakujem velmi pekne..esteze vas tu mam 🙂 <3

@anett6212 grcala som este rano...ale teraz som celkom ok..uvidim,co bude dalej...akurat,ze mi dnes druhy den treba viac cikat..dufam,ze som este aj prechladnuta ☹ a hej,nech uz dojde..v sobotu mam ist na ples - budem tam ako tehotna s tym bruchom mrchovsky nafuknutym ☹ ☹

alyce
16. feb 2012

@fifitko25 myslis? aj ja som vedela a veeelmi som sa mylila.Akurat, ze ja som nikdy skorej netestovala 😉

zuzanka9999
16. feb 2012

@fifitko25 no bola som dnes na gynde, tam mi povedali ze tehu mi nevedia zistit ked mam dostat az o 10 dni mrchu, tak sa pozrela na tie ATB a tie mozu brat aj tehulky povedala ze vklude ich mozem uzivat, tak dnes si ich idem vybrat. dalej mi vsak robila testy na pohl. choroby kt suvisia s mocovym traktom. o 10 dni vysledky budu. teraz idem si po PN k doktorke prakrickej a poobede do prace odniest papiere a este musim par veci dokoncit. a s tymi tehu vela ich bolo na vianoce a teraz uz dlho nikto nic. verim v to ze ked dojde jar ze to bude lepsie. a ete mam zakaz suloze na 10 dni :((( kym nebudu vysledky z gyndy. takze pochbyujem vzhladom na dane skutocnosti ze sa nam pocas ovu podarilo otehotniet.

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba a chces ist k lekarovi? lebo to grcanie nie je len tak. to z niecoho je. mala by si ist. a pali ta pri cikani? ja chodim casto cikat ked ma prist mrcha. a ten ples prezijes. uvidis. a dovtedy ti mrcha pride a brusko sa zmensi. uvidis 🙂

fifitko25
16. feb 2012

@alyce skúsim v sobotu, ak dovtedy nič nebude 😉 nezvykne mi meškávať, ale odkedy beriem utrogestan, tak sa mi oddiali tak o 2 dni.....

mata_ba
16. feb 2012

@anett6212 nie,nejdem k dokimu..asi sa mi zmenili hormony niecim...a teraz je to uz ovela lepsie ako minule...pride mrcha a zase bude pokoj..a ja mam praveze najhorsie brucho prva 2 dni mrchy...a neboli a nepali ma nic...uz som mala zapal a toto nie je ono..mozno sa mi ozaj daco pomenilo..ale v pondelok pojdem asi na profil konecne..uvidim..

fifitko25
16. feb 2012

@zuzanka9999 fúha, teda nič moc, ale zas na druhej strane sa radšej pekne prelieč, aby si bola zdravá, to je dôležité.... s babami sme sa tu dohodli, že marec je náš mesiac, tak pôjdeš do skupinky k nám 😉 😀

zuzanka9999
16. feb 2012

@fifitko25 no ved prave nech sa uzdravim cim skor. to by bolo super ak by nam to vsetkym vyslo _)))) by som sa veeeeeeelmi tesila 🙂))) moja utekam k doktorke potom napisem

aknedz
16. feb 2012

@purina12345 @vardzikova Dievcata, takze som predsa bola zase v TV ? 😀 😀 😀 dnes som to odspala, takze asi opakovali tu cast s tym mojim "chlapom" s velkym penisom, co? 😀

purina12345
16. feb 2012

@aknedz áno, áno, rada som ťa videla 😉

azzura
16. feb 2012

@anett6212 sme 3, lebo aj palculienka je narovnako. Tento cyklus po laparke ideme este prirodzene a potom na IUI

azzura
16. feb 2012

@mata_ba predychaj to, nestoji ziaden chlap za to aby si sa tak nervacila a mozno to nebolo ani tak ako si si to ty vysvetlila, si podrazdena, tak si vsetko beries moc osobne

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba na aky profil? co je to? no mne sa tiez pomenili hormony a vsimla som si, ze posledne 3 mesiace chodim casto na wcko ked sa blizi mrcha. bola som aj u lekara s tym a povedal, ze to sa mi blizi mrcha a ze mam nizko maternicu, tak mi tlaci tak preto chodim casto na wcko

anett6212
16. feb 2012

@azzura aha hej este placulienka. IUI to je umele?

mata_ba
16. feb 2012

@azzura ale nie...hovorim,ze sme boli vsetci uplne ok a ja som zo srandy prehodila tu vetu o nej...a on na mna zacal hucat..jak keby som sa dotkla jeho milenky alebo co...mna nasrala jeho reakcia,nie ta zenska..a on sa este otocil na kamarata,ze ci je to normalne..uplne som kukala,ze co????ale serem na neho...ako on ku mne,tak ja k nemu..

mata_ba
16. feb 2012

@anett6212 no vidis,mozno to mam aj ja...a na hormonalny profil chcem ist...nech zistia,ci som ok..to su vlastne prve vysetrenie,ked sa nedari otehu..

azzura
16. feb 2012

@anett6212 IUI je to že mi ambulatne vstreknu spermije cez krcok do maternice, ciže sex so striekačkou. Umele je IVF a to je takžky a zložity proces, dufam že to potrebovat nebudem 😠

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba ty sa snazis tak dlho ako aj ja nie? 6 mesiac nie? to mam ist aj ja k lekarovi?

anett6212
16. feb 2012

@azzura no dufam, ze vam to vijde. my sa snazime 6 mesiacov a stale nic. tak neviem co dalej. mata_ba ide na hormonalny profil. tak neviem ci mam ist aj ja? ci este nie?

su_san
16. feb 2012

kočky moje...aká tu pochmúrna nálada vládne...
@mata_ba nezúfaj moja...aj mňa dnes môj nasral...som šla ráno z obchodu a vonku tak fúkalo, snehová metelica, chodníky neodhrabané, nedalo sa ísť normálne, som nevedela či idem po ceste či kade, min 30 cm snehu...a som mu asi 7 krát volala, aby po mňa prišiel a on nič, žiadna reakcia...no a asi som si vytkla nohu, som stúpila a asi bol pod tou kopou snehu obrubník a to som nemohla vidieť a bác...sakramentsky ma to teraz bolí...tak som sa plazila pomaly domov...a keď som bola už asi 200 metrov od domu, tak mi vtedy volal, ale to som už nezdvíhala a pomaly sa plazila domov...a on veľký pán akurát do robotky na aute a zastal pri mne, čo som bola už skoro doma a že nasadaj a ja že už sa ani neozývaj, kde si bol doteraz, veď človek umrieť môže a ty nedvihneš mobil...a on sa na mňa vykričal potom, že čo cirkus robím, že on nebol pri mobile a načo som šla do obchodu a čokeby som spadla a bola tehotná, že si nedávam pozor.........takže tiež fasa ráno....
inak ja dnes 34 DC...už ma to fakt serkáááááááá 😠 😠 😠 😠

mata_ba
16. feb 2012

@anett6212 hej,6...nemusis este moja..ale mna to uz nebavi..a chcem hlavne vediet,ci sa nedari,lebo daka chyba je alebo ci to proste len nejde...a vacsinou sa to robi az po roku snazenia,ale ja ho trosku oklamem...

su_san
16. feb 2012

@anett6212 mne hormonálny profil lekár spravil na požiadanie, som bola na preventívku a som povedala, že od októbra neberem HAK, tak chcem vedieť či mám hormóny v norme a nebol problém, vzal mi krv hneď vtedy a nebol problém, že som bola cca.18 DC, mi povedal, že sa to vyhodnocuje vzhľadom na obdobie cyklu, že podľa toho majú byť isté hormóny na istej úrovni, že nie je nevýhnutné prísť na konkrétny deň, toje vraj potrebné len ak sa niečo vyšetruje už konkrétne a je niekde nejaký problém...drž sa moja, ja stále čakám, som 34 DC a som z toho už na nervy, brucho nafúknuté, test v utorok bol negatívny, celé je všetko zlééééééé 😠 😠 😠