Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bubacik5 práveže naopak, niekoľko žien vďaka týmto kvapkám otehotnelo, a keď máš taký hrozný cyklus radšej by som to skúsila najprv z bylinkami teda s tymito kvapkami ako s umelými hormonami
ste tu všetky také zlaté, bez vás by som to pozorovanie už dávno vzdala 🙂
@nikinka1111 no žeby dve ovulky? aj to je možné 😀
@vardzikova ano hovoril mi, že to je moc. a ponúkal mi antiku, ale už som vedela, že ich potrebovať nebudem, keď chceme bábo. povedal mi, že ak by sa nám nedarilo mám prísť a predpíše mi niečo na úpravu cyklu, aby som mala ovulku presne na deň
@purina12345 neblázni, z tho by boli asi moje vysnené dvojičky 🙂
@vardzikova ano dobre si čítala. 2 mesiace 🙂
@nikinka1111 mohlo ale ja nemuselo byť, no ja musím off tak poobede som tu
@purina12345 pá 🙂
@purina12345 to máš pravdu. pôjdem si to kúpiť a vyskúšam.
@bubacik5 no a čo bola si ?
@vardzikova ešte som nebola, najprv chcem skúsiť prirodzenou cestou 🙂
@bubacik5 ale tak to si potom ako vypočitavaš ovu alebo plodne dni?
@vardzikova njeje zaco 😝
@vardzikova sledujem sa už dlhšie a približne viem kedy sú, hlavne podľa hlienu to poznám. a posledné dva mesiace som si to potvrdila ovul.testom
@bubacik5 : dakujem, aj ja drzim palce vam🙂
@purina12345 : tak uz je po spineni 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
Ahojte dievčatá, posielam dnešný grafík http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 neviem čo sa to so mnou deje, ale dnes na 5DC a mám len špinenie, čo som nikdy na konci nemala a už vôbec som nemala že 4DC.... včera som ani do roboty nešla, pretože mi bolo zle a riadne ma napínalo na vracanie..dnes ráno mi bolo o niečo lepšie, ale aj tak som sa už už chystala na wecko a teraz sa mi točí hlava jak na kolotoči 😀 😀 😀 😀
@bubacik5 jaaaj , tak ešte že si to vieš vypočitať aj podla ovu 🙂
@purina12345 ahoj moja....už sa ti to kráti a pôjdeš domov, sa tešíš žeeee? 😀 😀
@lucecita Ahoj moja 🙂 No ako dopadla včerajšia obhliadka bytiku? Moja a testik si si ešte nerobila? 😀
@lucecita vyskusaj 😀 😀 mozno motyka vystreli, ale ked sa ti zdaju cudne kramy a je ti zle tak by som vyskusala, ja som tiez mala cudne, ale teplotky boli dole a nebyvalo mi zle, teraz vsak kukam, ze uz 4 den mam hlien ako ovu 😅 😅 dost dlho, uz mi to zacina liezt aj na nervy 😀 😀
@gelinka75 to s tou motykou maš pravdu 😀 😀 😀 človek nikdy nevie kedy to pride a my čakame každy mesiac 😠

@purina12345 vaječník ma sakra bolel v sobotu večer, v nedelu už len tak pobolieval včera nič a dnes si cítim druhý 😀 😀 😀 . dneska sa možno viac pozorujem, ale v sobotu to bolo silné.