icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
16. feb 2012

@mata_ba hlien skôr ukazuje na 19DC s teplotou je to nejasnejšie, ale to sa stáva a je to v pohode, neni to nič zlé, však počkaj aký bude verdikt najbližšie dni a uvidíš, ak by fakt prišla daj si to na ten 19DC
a teplotka sa má držať na čiarou, nemusí byť na 37 lebo môžeš si skôr merať teplotu a čím neskôr meriaš tým je vyššia

franzziska
16. feb 2012

@nativanativa vidime vidime 😀 😀 tesime sa!! 😝 😝

purina12345
16. feb 2012

@nativanativa ježííííín, supeeeeeeeeeeeer, hrozne moc sa s tebou teším a veľkáááá gratulka 🙂 juchuuuu

mata_ba
16. feb 2012

@purina12345 dakujeeem ti opat za radu...tak si to urcite zajtra zmenim.. 🙄

mistisa
16. feb 2012

@mata_ba chacha stihla som to su ok 🙂 konecne posledna varka 🙂 uz som vasa koceny 😀

mistisa
16. feb 2012

@nativanativa mooooooooc gratulujeeeeeeem 🙂 jeeeeej tehulka nasa 🙂 super tesim sa s tebou 😉

nativanativa
16. feb 2012

@mistisa dakujem dievcence 🙂 🙂

mata_ba
16. feb 2012

@mistisa a ake si robila?

nancycka
16. feb 2012

caute babusky, tak aj tento mesiac dosla cervena, dnes rano brutal prekvapko, dosla nacas, aspon ma nenatahovala, svinucha. som taka nervozna od vcera, neviem, co mi je, vsetko ma hned rozculi, by som vsetkych niekam poslala....moj sa uz pytal, ze co mi je, a ja ze kramy - tak sa len zasmial a nic.....aspon, ze to berie sportovo....
@mata_ba upne ta chapem, ja som tu na sardinii, na slovensku som nechala vsetko, na zaciatku aj moje osobne veci, ale niektore som uz doniesla.....keby som bola zostala, pokracovala by som v studiu, nejaka lahka praca - kvoli zdraviu, a bola by som skoro nezavisla, pomahala by som mame, bola s kamoskami. TU - na zaciatku som ani jazyk nevedela, vsetci na mna kukali jak na idiota, a to este aj teraz po niekolkych rokoch, mentalita zenska tu je otrasna, kamosky nejake mam, ale je to dalekooooo od mojich predstav, nestudujem, ani decko nemam, ani nerobim, lebo tu ani robota teraz nie je, a roky utekaju....jedine, co robim, je varim, upratujem, nakupujem, no sluzka proste, ja to robim rada, ale tento chlap je furt nespokojny, vysvetluje mi este aj ako mam riady umyvat.....lebo co on robi, to je spravne.....uplne som na seba zabudla a zajedala a teraz som tlsta smutna zena ☹ a o tych flirtoch a divnych vztahoch? mala by som co rozpravat.....tento flirtoval tiez aj predo mnou, dopisuje si furt so svojimi ex a to skoro vsetky jeho kamosky su jeho ex, asi v ramci priatelstva ich musel vsetky otestovat, ci co..... 😒 mna co konecne sms pozdravil moj ex, daaavny ex, hned moj zacal, ze nieco tu smrdi....mam mladeho doktora, je fakt pekny, moj tam so mnou isiel a potom bol dva dni nervozny....a teraz mu ja robim poznamky na mojho doktora, nech vidi, ake je to pekne, co mi robil on predtym.....
zacinam mam vsetkeho plne zuby...niekam by som daleko odcestovala a zacala odznova, len tato kriza nie je zrejme najlepsi moment.....presne ako si povedala ty
@mata_ba uz sa netvarim, ze je vsetko fajn, hned poviem, ale snazim sa nevysilovat a nerozmazavat privela, k veci, konkretne a v skratke....a zacinam robit veci, ako ja chem, a ked sa mu nepaci, nech povie, to je znamenie, ze je cas na zmenu. sa tu citim ako vo vazeni. asi to bude tou zimou a zmrazil sa mi mozog 😀
nie je to lahke s chlapmi, a treba sa vzajomne tolerovat, ale tiez to ma hranice. a ja sa dam do svungu, nech mojho porazi a nech si uvedomi, ze aj vazen moze zdrhnut 😀

mistisa
16. feb 2012

@mata_ba parene plnene jahodkami 🙂 na to ze prvy krat tak su dobre 🙂 chacha ale mala som priatela na telefone maminu 🙂 chacha som si pripadala ako ked som sa odstahovala som volala mamine kazdy den ako sa co vari 😀 ona ma tie recepty staroceske a to su dobrotky 😀

mata_ba
16. feb 2012

@nancycka no ty to mas este o to horsie,ze si v inej krajine..to ja som aspon tu..aj ked niekedy mam chu vypadnut...a tiez ta uuuplne chapem..co uz..zavesili sme si ich na krk,tak sa musime trapit..ale odtial-potial...

mata_ba
16. feb 2012

@mistisa juuuj,posli miiiiiiiiiii..ja milujem jahody..odkedy som bola v brusku 😀 mamina mi hovorila,ze ked bola so mnou tehu,ze sa nevedela jahodiek dojest..zostalo mi to do dnes 😀

mistisa
16. feb 2012

@mata_ba aj ja ich lubiiim 🙂 uz fifitkovi som minule chcela poslat babovku po postovom holubvi ale akosi sa nedostavil asi chudak primrzol niekde 😀 ale slubujem ze ked odmrzne poslem 🙂 alebo dojdite do trencina na obed 😀

palculienka2011
16. feb 2012

baby len tak z dlhej chvile si kukam grafy na ff a sledujem z akeho sexu baby otehotneli 😀 😀 😀 a dooost vela tehu grafov je takych, ze aj styri dni nemali sex a potom ho mali den pred ovulou a v den ovuly a maju // a aj kamoska, ktorej sa dve deti podarili na prvy sup mi hovori, ze naj je sexovat kazde tri dni, aby bolo dost spermosiek, nooo? co myslite?

palculienka2011
16. feb 2012

my sa tu stazujeme, kuknite na tuto babu, brdo, ale dockala sa 😀 😀 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/144...

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba hejze 🙂 keby nam tie pravdive slova vysli aj na tehu 🙂

anett6212
16. feb 2012

@nativanativa blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaam 🙂

mata_ba
16. feb 2012

@mistisa ani nehovor..teraz som mala byt v TN 😀

mata_ba
16. feb 2012

@anett6212 keby islo o slova,to uz by som bola davno 😀

mistisa
16. feb 2012

@palculienka2011 nooo to som aj ja pocula moja 🙂 a dokonca ze je zbytocne kazdy den lebo tie spermie v tele zeny maju zivotnost 24 hodin.takze vlastne staci kazde dva dni. 🙂

nativanativa
16. feb 2012

dakujem vam vsetkym dievcata , nehnevajte sa ale neda sa to tu stihat a dakovat kazdej osobne , myslim ze toto je asi moj najkrajsi darcek na 30 tku .... 😅 😅 😅

mistisa
16. feb 2012

@mata_ba bit ako bit alebo byt ako nehnutelnost? chacha a preco si neni?

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba to mas pravdu. to by sme boli všetky. 🙂

spula22
16. feb 2012

@vardzikova TAK TROCHEN....U NAS JE VSETKO CHORE 😠 😠 😠

palculienka2011
16. feb 2012

@mistisa tak ja vymyslam strategiu na tento mesiac...lebo januar sme mali kazdy druhy den a nic 😝

spula22
16. feb 2012

@nativanativa JEEEEEEEEEEEJ GRATULUJEM VELMI MICKA 😀

spula22
16. feb 2012

@mata_ba tak co nove micka??? 🙂 ake dobre spravy ? 🙂

azzura
16. feb 2012

@nativanativa obrovská gratulacia 🙂

mistisa
16. feb 2012

@palculienka2011 nooo tak teda teraz kazdy treti 🙂 len viac uz nechod lebo to bude raz za rok 🙂

mata_ba
16. feb 2012

@mistisa byť..sestra mi byva v NMnV a ako som bola najedovana,tak povedala,ze pod so mnou do TN..pobehame po obchodoch a odmenime sa 😀 ale vsak musim byt v robote 😖

@anett6212 hadam nabuduce..

@spula22 laska moja nic ☹ cakam mrcahnu... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba