Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby v správach ukazujú "katastrofu" na severe SR... veľa sňahu 😖
@l_e_n_o_c_k_a na zobkanie sú podľa mňa najlepšie jednohubky 😉 fajná bageta, nejaké pomazánky a na vrch čokoľvek čo máte radi alebo máš doma 🙂 alebo mini croassanty 🙂 tie zbožňujem 🙂 inak tiež nemám rada také návštevy 😉
@l_e_n_o_c_k_a inak nam raz kamoska urobila straaasnu haluz,ze plnene zemle nejakou smotanovou plnkou ci co to bolo aj s cesnakom a upecene v trube ale ako bolo to super.len to by som jej musela zavolat ako to robila inak mi to chutilo a bolo to take ine ako chlebicky a take klasiky 🙂
@fifitko25 @bubacik5 @mata_ba tak ste to už aj vy vzdali??? ja už neviem čo zo sebou, nič ma síce nebolí, ale som nervná celý deň...dnes bio 5 inač tak asi aj preto 😠
kočky prajem príjemný večer vrámci možnosti, cmuk 😉
@mistisa ešte ty sa držíš??? ako to vidíš???
@nativanativa srdečne blahoželám a nech ste zdravučkí v poriadku 🙂
@kikaneu
@mistisa diky za inspiraciu 😀 uvidim kolko budem mat casu aby som aspon daco urobit stihla...
nasla som super recept na halloweensku party. kuk sem http://tortyodmamy.sk/zakusky/bosorkine-prsty
@l_e_n_o_c_k_a fúúúj, to fakt vyzerá ako ľudské prsty 😀
@kikaneu super su 😀 pri najblizsiej prilezitosti vyskusam 🙂
@l_e_n_o_c_k_a chacha no to je haluzne to nam doniesla na stol manzelova teta ked sme boli u nej 🙂 najskor ma zamrazilo a potom som si dobre pochutila chacha 🙂
tak žienky ahojte, idem ja vypnúť comp, lebo ma dosť bolia oči a mrchaňa bolí tiež asi všade v každej bunke 😖
pekný večer a zajtra nech vám to rýchlo ubehne 😉 cmuq
@l_e_n_o_c_k_a potom daj vedieť ako chutili 🙂
@lucecita treba 😀 ja ani toto v robote nestíham.....hrôza....no, manžel chce pozapájať umývačku a drez a ja v sobotu pečiem šišky a poobede mám doučko.....a v nedeľu chce ísť na návštevu k bývalým susedom, tak ktovie, keď bude snežiť takto, tak asi len doma budeme, pre istotu 😉 a vy? máte tú oslavu, však?

@kikaneu len take nieco na zobkanie, nechcem varit veceru, bo ani neviem kedy sa dotrepu a ako ich poznam skoro to nebude ☹ a ja nemam rada navstevy ktore pridu neskoro a potom sedia do polnoci, bo ja som uz o deviatej v posteli a kukam TV 😀