icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@kikaneu len take nieco na zobkanie, nechcem varit veceru, bo ani neviem kedy sa dotrepu a ako ich poznam skoro to nebude ☹ a ja nemam rada navstevy ktore pridu neskoro a potom sedia do polnoci, bo ja som uz o deviatej v posteli a kukam TV 😀

lucecita
16. feb 2012

@kikaneu no takto ti poviem...ja neviem ani kde je žlčník a či to bol práve on 😀 😀 😀 ale bolelo ma to nad vaječníkom tak divno ako ešte nikdy, tak to ma len tak napadlo, že žlčník 😅

su_san
16. feb 2012

@fifitko25 nie!!!!!!!!!!!!! som dúfala s Tebou....ja stále nič 😠

fifitko25
16. feb 2012

@su_san supeeeeeeeer, takže aspoň ty to dotiahneš do lepšieho konca 😉

fifitko25
16. feb 2012

baby v správach ukazujú "katastrofu" na severe SR... veľa sňahu 😖

kikaneu
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a na zobkanie sú podľa mňa najlepšie jednohubky 😉 fajná bageta, nejaké pomazánky a na vrch čokoľvek čo máte radi alebo máš doma 🙂 alebo mini croassanty 🙂 tie zbožňujem 🙂 inak tiež nemám rada také návštevy 😉

kikaneu
16. feb 2012

@fifitko25 v ktorých správach?

kikaneu
16. feb 2012

@lucecita žlčník je pod pečeňou moja 🙂 potrebuješ encyklopédiu ľudského tela ? 🙂 mám doma dve, jednu lepšiu ako druhú, môžem ti doporučiť 😉

fifitko25
16. feb 2012

@kikaneu áno na markize ukazovali, teraz zas lacný plyn 😀

mistisa
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a inak nam raz kamoska urobila straaasnu haluz,ze plnene zemle nejakou smotanovou plnkou ci co to bolo aj s cesnakom a upecene v trube ale ako bolo to super.len to by som jej musela zavolat ako to robila inak mi to chutilo a bolo to take ine ako chlebicky a take klasiky 🙂

kikaneu
16. feb 2012

@fifitko25 že lacný....možno lacnejší, nie? 😀 a k tomu snehu, u nás ho navalilo...fuj, už mi ide na nervy a našej havke vo voliére nafúkalo závej po ktorom si prešla aj ponad plot a túlala sa dnes 😠 juj, dokelu, ešteže sa jej nič nestalo

lucecita
16. feb 2012

@fifitko25 pečivo 😀

su_san
16. feb 2012

@fifitko25 @bubacik5 @mata_ba tak ste to už aj vy vzdali??? ja už neviem čo zo sebou, nič ma síce nebolí, ale som nervná celý deň...dnes bio 5 inač tak asi aj preto 😠
kočky prajem príjemný večer vrámci možnosti, cmuk 😉

@mistisa ešte ty sa držíš??? ako to vidíš???
@nativanativa srdečne blahoželám a nech ste zdravučkí v poriadku 🙂

lucecita
16. feb 2012

@kikaneu ja som nemala na škole biológiu, či kde sa učí ľudské telo a kde sa čo nachádza, tak len tipujem 😀 ja ti to opíšem, kde ma to bolelo...bolo to nad ľavým vaječníkom kdesi okolo bedrovej kosti...tak čo to je? 😀

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@kikaneu
@mistisa diky za inspiraciu 😀 uvidim kolko budem mat casu aby som aspon daco urobit stihla...

nasla som super recept na halloweensku party. kuk sem http://tortyodmamy.sk/zakusky/bosorkine-prsty

fifitko25
16. feb 2012

@su_san strašne ma bolia kríže , už som sa dopovala brufenom 😒 😒 ja som dúfala do poslednej chvíle, teda niečo zo mna, ale čo už 🙂

kikaneu
16. feb 2012

@lucecita moja pečeň so žlčníkom sú na pravej strane, takisto aj slepák...a na ľavo okolo bedrovej kosti sú len črievka....nič iné 😉

kikaneu
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a fúúúj, to fakt vyzerá ako ľudské prsty 😀

lucecita
16. feb 2012

@kikaneu tak ani druhá diagnóza nebola správna 😀 😀 😀 a črevá bolia? ono ma to tam fakt bolelo, tak pichalo a aj dneska v práci, ale len ráno 😖

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@kikaneu super su 😀 pri najblizsiej prilezitosti vyskusam 🙂

mistisa
16. feb 2012

@su_san no neviem neviem ako ziadne priznaky na mrchu 🙂 zatial som 6 den po vyvolavacke tak uvidime.este stale ostava 8 dni do dvoch tyzdnov 🙂

mistisa
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a chacha no to je haluzne to nam doniesla na stol manzelova teta ked sme boli u nej 🙂 najskor ma zamrazilo a potom som si dobre pochutila chacha 🙂

fifitko25
16. feb 2012

tak žienky ahojte, idem ja vypnúť comp, lebo ma dosť bolia oči a mrchaňa bolí tiež asi všade v každej bunke 😖
pekný večer a zajtra nech vám to rýchlo ubehne 😉 cmuq

kikaneu
16. feb 2012

@lucecita a či ja viem? môžu bolieť, ak máš zápchu (vtedy je tá bolesť hnusná), ale ak nemáš, tak by nemali bolieť.....no ktovie, viem všeličo, ale doktorka nie som 😉

kikaneu
16. feb 2012

@fifitko25 len oddychuj moja, pekný večer a dobrú noc ti prajem kolegyňa meračka 😉

kikaneu
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a potom daj vedieť ako chutili 🙂

lucecita
16. feb 2012

@fifitko25 ahoj kolegynka a parťáčka 😉 vidíme sa zajtra

lucecita
16. feb 2012

@kikaneu zápchu nemám, bola som v robote toto 😀 😀 😀 som to tam pokrstila 😅 čo máte na pláne na víkend? idete pokračovať v kuchyni?

kikaneu
16. feb 2012

@lucecita treba 😀 ja ani toto v robote nestíham.....hrôza....no, manžel chce pozapájať umývačku a drez a ja v sobotu pečiem šišky a poobede mám doučko.....a v nedeľu chce ísť na návštevu k bývalým susedom, tak ktovie, keď bude snežiť takto, tak asi len doma budeme, pre istotu 😉 a vy? máte tú oslavu, však?

bubacik5
16. feb 2012

@su_san aj tebe prijemny vecer 🙂 ako vzdali? sak dosla cervena ....