Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 no v Heliose som zatiaľ bola spokojná. spg stál 17 eur, ale doktorka nám ukázala celú tabuľku a vysvetlila všetky hodnoty. teda aj môj výsledok aj manželov. dokonca mala také pomocné obrázky a tam nám to všetko vysvetlila. som bola veľmi spokojná s p. doktorkou. a hneď nám povedala, že výsledok spg bude do dvoch týždňov. Hliny VII? uvažujem, ktoré sú to 😀 čo tam je poblízku?
@zujka2 no vidis? pridaj na strave doobeda, ja som zacala takto v juli s velkymi tazkostami som do seba dostala nieco male na ranajky a desiata bola vyslovene utrpenie, az zle mi bolo ze som jedla, postupne mi to uz ani nestacilo, teraz kebyze nejem rano tak asik umriem od hladu 😀 😀
@kikaneu väcsinou si obed bravam do prace, co si spravim, olovrant napr, biely jogurt a maffinka, vecera napr. 3-4 celozrnne toasty so sunkou, syrom, paradajkou, podla toho naco mam chut, niekedy si dam aj varene na veceru ked mam chut, alebo som si robila taky vlassky salat, nasekat sunku, syr, papriku, paradajku, ml. cierne korenie, 2PL biely jogurt, k tomu 1 celoztnnu fit kocku a vecera hotova 😀 dost casto mavam 2ks slnecnicovy chlieb s mozarelkou light, paradajky, alebo tuniaka
tak baby, od zajtra meriam, už som si nastavila nový graf 😀 😀 :
http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
ahojte ako sa máte som tu dlho nebola pribudli neake nové tehulky? 🙂
@gelinka75 no super, ďakujem za inšpiráciu, lebo niekedy mi už fakt dochádzajú nápady 🙂 a ono v tej našej jedálni nevaria až tak hrozne, vyprážané máme minimálne, polievky sú väčšinou zeleninové alebo strukovinové, len keď vidím v jedálnom lístku knedlík, tak už mám po nálade....a vždy ho dajú vo štvrtok, keď mám najdlhší deň 😀 kuchárky jedny 🙂

@kikaneu ty si učiteľka?