icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zujka2
19. feb 2012

@kikaneu ty si učiteľka?

fifitko25
19. feb 2012

@mmarianka jaaaaaaaj moja 😒 😒 😒 to ma mrzí, viem, čo prežívaš.... sme tu na tom viaceré podobne, ale netreba hneď zúfať, aj na nás raz príde, uvidíš 😀 😉

zujka2
19. feb 2012

@mmarianka no je to vždy veľmi ťažké. raz sme hore, raz dole. ale musíme veriť a čo najviac stáť pri sebe. raz to určite vyjde 🙂

kikaneu
19. feb 2012

@zujka2 áno 😀 nebodaj aj ty?

zujka2
19. feb 2012

@fifitko25 no v Heliose som zatiaľ bola spokojná. spg stál 17 eur, ale doktorka nám ukázala celú tabuľku a vysvetlila všetky hodnoty. teda aj môj výsledok aj manželov. dokonca mala také pomocné obrázky a tam nám to všetko vysvetlila. som bola veľmi spokojná s p. doktorkou. a hneď nám povedala, že výsledok spg bude do dvoch týždňov. Hliny VII? uvažujem, ktoré sú to 😀 čo tam je poblízku?

zujka2
19. feb 2012

@kikaneu pôvodne som vyštudovaná učiteľka sj - et, ale učila som len 2 mesiace 😀 čo učíš ty?

fifitko25
19. feb 2012

@zujka2 fíha, možno pôjdeme nabudúce aj my do Heliosu... z manželovho spg nám totiž odporúčajú IUI....
bývame blízko budovy Váhostavu, teda priamo pri nej 😀

gelinka75
19. feb 2012

@zujka2 no vidis? pridaj na strave doobeda, ja som zacala takto v juli s velkymi tazkostami som do seba dostala nieco male na ranajky a desiata bola vyslovene utrpenie, az zle mi bolo ze som jedla, postupne mi to uz ani nestacilo, teraz kebyze nejem rano tak asik umriem od hladu 😀 😀
@kikaneu väcsinou si obed bravam do prace, co si spravim, olovrant napr, biely jogurt a maffinka, vecera napr. 3-4 celozrnne toasty so sunkou, syrom, paradajkou, podla toho naco mam chut, niekedy si dam aj varene na veceru ked mam chut, alebo som si robila taky vlassky salat, nasekat sunku, syr, papriku, paradajku, ml. cierne korenie, 2PL biely jogurt, k tomu 1 celoztnnu fit kocku a vecera hotova 😀 dost casto mavam 2ks slnecnicovy chlieb s mozarelkou light, paradajky, alebo tuniaka

fifitko25
19. feb 2012

tak baby, od zajtra meriam, už som si nastavila nový graf 😀 😀 :
http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0

zujka2
19. feb 2012

@fifitko25 jaaj, tak to už viem kde 🙂 neviem názory sú rôzne. že či helios alebo iscare. aj som váhala či to alebo ono. ale môj gynekológ povedal nech idem tam a aj praktická doktorka moja mi povedala, že nech nejdem do iscare. tak som v heliose.

kikaneu
19. feb 2012

@zujka2 ja učím angličtinu a biológiu 🙂

zujka2
19. feb 2012

@gelinka75 to je ako GI diéta, že?

zujka2
19. feb 2012

@kikaneu uff angličtinu by som sa aj ja chcela raz naučiť a biológiu mám veeeľmi rada 🙂 máš krásnu kombináciu. akurát mám pri sebe slovíčka Places in the city 😀

monika707
19. feb 2012

ahojte ako sa máte som tu dlho nebola pribudli neake nové tehulky? 🙂

zujka2
19. feb 2012

@monika707 ahoj, ja som tu nová ale zatiaľ iba snažilka

kikaneu
19. feb 2012

@gelinka75 no super, ďakujem za inšpiráciu, lebo niekedy mi už fakt dochádzajú nápady 🙂 a ono v tej našej jedálni nevaria až tak hrozne, vyprážané máme minimálne, polievky sú väčšinou zeleninové alebo strukovinové, len keď vidím v jedálnom lístku knedlík, tak už mám po nálade....a vždy ho dajú vo štvrtok, keď mám najdlhší deň 😀 kuchárky jedny 🙂

gelinka75
19. feb 2012

@zujka2 to nepoznam, co je GI dieta? 😀 😀

fifitko25
19. feb 2012

@monika707 ahoj, veru dlho si nebola, ako sa mávaš? nová tehulka je @mel84, dnes mala pozitívny tehu test 😉 takže je to na dobrej ceste 😉

monika707
19. feb 2012

@zujka2 ahoj aj ja som zatial iba snažilka a ako to ide?

monika707
19. feb 2012

@fifitko25 no tak to je super tesim sa snou a ty co tebe sa ako dari?

zujka2
19. feb 2012

@gelinka75 Glikemický index. tá je vhodná na pco a je dosť podobná ako to čo papáš ty. aspoň sa mi tak zdá 🙂

fifitko25
19. feb 2012

@monika707 no nič moc, mrcha zas dorazila 😒 😒 a čo u vás? nič??? 😀

zujka2
19. feb 2012

@monika707 no pomaly ale tak veríme v šťastný koniec

gelinka75
19. feb 2012

@kikaneu 😀 to ti nezavidim, knedle by ma nezasytili 😀 ale tak ak ine nemas, co sa da robit 😉 strukoviny su dobre, maju vela dobrych zivin

monika707
19. feb 2012

@fifitko25 aj u nas zase dosla len bola neaka cudna taka slabsia taku som este nemala

kikaneu
19. feb 2012

@zujka2 ďakujem 🙂 bolo o držku to dokončiť, ale našťastie sa podarilo na prvý pokus 🙂 a stále sa mám ešte čo učiť, v oboch predmetoch 🙂

monika707
19. feb 2012

@zujka2 aj ja snad to vyjde ale neberiem to neako tragicky ked sa podari sa podari budem rada a ked nie vyjde nabuduce

gelinka75
19. feb 2012

@zujka2 aha viem, co je GI, ale ze je z toho aj dieta 😀 no ono toto stravovanie je zalozene na potravinach co maju nizsi glykemicky index, tak je to mozne 😉

fifitko25
19. feb 2012

@monika707 ja som mala poslednú silnú po tom nevydarenom pokuse..... teraz som 4 DC a už mám len výtok, takže tiež ušla veľmi rýchlo - ale ja sa zas teším 😀 aspoň ma dlho netrápila

zujka2
19. feb 2012

@monika707 a ako dlho sa snažíte? my skoro dva roky