Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@monika707 mam sa celkom fajn k podivu a ty? ako?
@kikaneu tak toto je moja reč 😀 😀 ešte uvidim či budem doma do konca tehu alebo nie 😉 ,a Lucecita tu nebola?
@vardzikova nejaka mezike, neviem ci si s nou pisala niekedy asi hej, ked si ta pamäta 😉 ja pocitam so vsetkym radsej 😀 😀
@vardzikova bola, bola 🙂 išla kukať harryho pottera 😀
@gelinka75 jaaaj ... mojka ja mam pocit že ty maš tu najpozitivnejšie myslenie asi zo všetkych bab 😀 😀 😀 😀
@vardzikova aj ja celkom dobre aj ked tento mesiac zase nic ale nevadi ked to pride budem sa tesit
@kikaneu jaaj ale čo ja viem tak harry potter už dááávno skončil 😀 😀
@monika707 takže prebieha mrcha alebo už po mrche? 😠
@vardzikova uz je po a tusim koncom alebo zaciatkom by mala prist dalsia neviem presne ale dufam,ze ty si to cakanie uzivas kym sa da
@vardzikova
@kikaneu ahojte mojky 🙂
@zujka2 ona to robi len ked sa hra ale netrha mi nic mala dostatok hraciek na zaciatku ked sa jej menili zubky to znicila strasne vela hraciek a najma tie piskacie tie u nas nemaju dlhu zivotnost aj nasa byva dost dlho sama doma ale vies ako sa na mna tesi ked dojdem domov, minule som bola s kamaratkou na kave ale bol s nou muz doma a ked som dosla domov bola taka strasne rada ze ma vidi tusim viac ako manzel 😀
@vardzikova ja neviem, možno ho má na DVD 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ahoj, vitaj 🙂
@kikaneu dakujem 🙂 ako travite nedelu?
my sme boli na prechadzke s mm aj so sestrou a jej frajom 🙂 a teraz sme volako vyhladli, tak som dala upiect kridelka... a idem daky salatik zbuchat

@gelinka75 a ktora to bola čo vas sprdla? 😀 😀 😀 pred akou mrchou ? ty počitaš s tym že pride alebo ako? 😀 😀