icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita veru, aj idem moja, ešte sa nevypínam, musím ho navnadiť a vyhnať do sprchy 🙂 tak dúfam, že sa mi to podarí 🙂

anett6212
19. feb 2012

@mattuliatko30 aha, no dobre dakujem za info 🙂 a ako sa inak mas?

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu aj ja pôjdem, a aj ja musím mm vyhnať pod sprchu, ale musí ešte počkať, kým sa nahreje voda 😀 isto sa ti to podarí, šak včera podal super výkon, nie? 😅

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita mám silné pochybnosti....ešte sa mu totiž NECHCE ísť do sprchy.....keď mňa z neho neporazí, tak ja už neviem......včera hej, ale očividne mu stačilo.....ale mne nie, no čo mám robiť............ 😠 a kašlem to....

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu kašli na sprchu, ľahni na neho a fakt ho znásilni 😀 😀 😀 ale ináč takýto postoj ja poznám...keď sa nechce mne, je zle..ale akonáhle sa nechce jemu, tak je všetko v poriadku a vôbec to nevadí 😠 chlapi sú v tomto všetci, bohužiaľ, rovnaký 😠

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita nekašlem, veď smrdí, fuj.....nič nebude, žiadne dieťa, a nech sa ma skúsi opýtať, že prečo tie krámy prišli 😠

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu tak to som nevedela, že smrdí 😠 môjmu sa toto stávalo dosť často, proste sa chcel milovať mimo plodných dní a počas plodných sa mu nechcelo, mal podľa mňa nejaký blok či čo...

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita tak môjmu sa poslednú dobu chce tak raz za týždeň a mne to nestačí 😠 a pritom jeho kamošovi sa chce každý deň (nedopraje ani jemu ani mne) 😔

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu ja viem, že to nestačí, pokiaľ sa snažíte o bábo...sakra aj s chlapmi 😠 ja som kedysi sex nemusela, mne stačil raz za týždeň, ale tak po svadbe sa to nejak zlomilo a chcela by som každú chvíľku...a to sme sa po svadbe ešte ani nesnažili o mimi, to prišlo až omnoho neskôr

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita to nič moja, upnem sa ja na to chudnutie a pozháňanie novej práce....dieťa ide bokom....veď o čom by to bolo, aj tak by som s ním stále bola len ja, dnes bol manžel 6,5 hodiny vonku....takže asi tak.....

e.l.i
19. feb 2012

@mel84 jej to je perfektne..... gratulujemmmm,,,,, no tu sa to zacina len s tehulkami naplnat.. jupi

aduska_ba
19. feb 2012

@mel84 je tehu????vazneeee neverim super 🙂

aduska_ba
19. feb 2012

Dobry vecer babulky nebola som tu skoro tyzden a co ste toho napisali 🙂...Je tu nieco nove o com neviem okrem mel? 🙂

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu ja niekedy tým chlapom nerozumiem...teda je to dosť často....to čo robil tak dlho vonku bez teba? a bola si už na nejakom konkurze?

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita robil nadstavbu na plot pre našu Zoricu-opicu, lebo už tretí deň po sebe utiekla z voliéry, ja chápem, že je to potrebné, ale žeby sa ani najesť neprišiel, to nepochopím......a ja som nemala chuť ísť dnes von, bola som domased, porobila som si veci do práce....ešte som nebola, ten riaditeľ sa stále ešte neozval.....tak som zvedavá, kedy odpíše

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu no pekne, najesť sa mal prísť, sakra 😠 a aj troška pomojkať s manželkou...dúfam, že sa ti podarí nejaká tá práca, keď si mi aj písala, že máš nejaký zlý pocit z terajšej....

e.l.i
19. feb 2012

@kikaneu jaj moj manzelik tiez bol takto lenivy.. kym som nezacala s tymze ked neotehotiem do sept.odchdzam na misiu ..ako zdravotak.. tak ho nespoznavam posledne tri mesiace... 😀

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita manželka nie je prvoradá.....no nič, skazil mi náladu, neskutočne....a zajtra už práca, normálne sa teším 🙂 odučím si svoje tri hodiny, vytlačím si písomky na celý týždeň, skočím na obed, potom do mesta a domov, budem zajtra variť pôstnu hrachovú polievku, nič iné mi totiž nenapadá....
aj ja dúfam, už len pre to, že neviem či sa tá moja kolegyňa nebude chcieť od septembra vrátiť a
Ďakujem moja

kikaneu
19. feb 2012

@e.l.i hm, ale ja nemám kam odísť....či berú na misie aj učiteľky?

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu joooooj sakra, ja fakt neviem, ako by som ti v tomto poradila...asi len toľko, že všetko chce čas a chlapec sa uvedomí a bude chcieť to čo aj ty 😉 tak to máš zajtra super deň, to ti rýchlo práca skončí...ja keď som mimo a to havne vďaka mm, idem do mesta a kúpim si dačo na seba pre potešenie...

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita to nič....moja, lenže u nás je to tak, že on po tom dieťati túži viac ako ja (dosť často mám ten pocit) tak nechápem, že čo má za problém.....no končím už 10:10, ale aj tak musím byť v robote do 13:00.....a s tým kúpením niečoho na seba, to nie je zlý nápad 😉 by som ho teda riadne nas°ala 😀 uvidím či mi niečo padne do oka zajtra 😉
idem do postele moja, ďakujem za podporu a milé slová....budem si ešte čítať, unavím očká a pôjdem spať...dobrú noc ti prajem 😉

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu nemáš za čo moja, podporím ťa veľmi rada...aj ja ho tým veľakrát na"erem, preto to robím 😀 potom daj vedieť, či ti dačo bliklo, dúfam, že áno...ja dopozerám hlas a pôjdem aj ja do postele, ráno vstávam skoro...dobrú noc aj tebe, popíšeme zajtra 😉

fifitko25
20. feb 2012

@aduska_ba ahoj, už nič viac zaujímavé, ostatným nám došla mrcha 😠 😠 😠 a ako sa máš ty a fazulka? 😉

fifitko25
20. feb 2012

@aduska_ba o a ozaj, ešte aj @eri28 je v tom 😀 a tá to má potvrdené aj od lekára 😉

mattuliatko30
20. feb 2012

@anett6212 ja celkom dobre....a čo ty?..meráš?..ako si na tom? 😉

vardzikova
20. feb 2012

Dobre ranko 😉 tak ja už som hore nechce sa mi spať , momentalne jem jogurtik aby som niečo ľahke do seba dostala 😀

aduska_ba
20. feb 2012

@fifitko25 ja a fazulka asi dobre neviem...moj gyn mi spravi az 10 tyz ultrazvuk tak som smutna....ale inac dobre a ty mojka?

franzziska
20. feb 2012
fifitko25
20. feb 2012

@aduska_ba nič extra, čakám na skončenie mrchy a ideme ďalej... uvidíme,čo bude 😒

red_kika
20. feb 2012

@mata_ba tak aj ja som zacala do vcera znova.... ale nejak nemam chut merat.. skor opacne.sa na to vysrat