Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska heej presne tak, napíš mi potom ako si dopadla.
@vardzikova jeeej posli stranku kukni aj ja 🙂
@franzziska zapaly mocaku po styku , zakazdym vyse 12 rokov , proste stale , furt na antibiotikach a do toho alergia na plesne a candidu , cize caste mykozy , moj sex bol kazdy mesiac poznaceny , bolo to hrozne , ja len dufam ze to uz konecne prejde , dokonca som chcela ist na laparku , lebo z castych zapalov sa tvoria zrasty a neprechodne vajcovody a pozri hops ...... a chybicka se vloudila 😀 😀
@azzura v skratke , normalne nenormalne ........ po tolkych pokusoch sa to po 13 mesiacoch podarilo
@nativanativa fiiha to moja si si dost uzila 😒 snad ted pride to lepsie obdobie 😝 😝 😝
@anlady jasne moja poviem...a ty mas menzes oki??
@franzziska tak ten mám každý mesiac,ale nepravidelne. A ty ? nemáš vôbec?
@nativanativa užasne, velmi moc gratulujem 🙂
@tweetinka.co ahoj, insie Ti mohol manžel podarovat, nie chripku 😉 skore uzdravenie 🙂
@anlady ee
@franzziska jeeeeeeejda, tak to asi nie je dobré.A ako dlho ju už nemáš?
@anlady 3 roky
@fifitko25 zlata 😀 Tiež si myslím.. ale keď mieril presne 😀 tak mu aj tú chrípku odpustím 😀 😀 😀 ale nie.. Ty ako? Mršky nakoniec prišli? už sa začínaš baliť?
@franzziska a to ten lekár nič nespravil??? to je ale....
@anlady no to je...tak rozni su, vies ako to je..vsade tak...clovek si musi to spravit asi sam 😀 a vsetko pobehat..uz sa tesim na noveho...aj na novu milu sestricku 😀
@franzziska a už si teda objednaná,nie? Choď tam hneď 1.3 :D
@anlady este nie som, ale asi fakt pojdem toho 1.3 😀 😀
@franzziska určite bež
@tweetinka.co Juj do odletu máme Ešte skoro dva týždne, takze Ešte nebalim, ale Chystam sa na nákupy nejakého vhodného oblečenia ;-D jasne že v skrini medzi X handrami nemam nic dobre 😀
@aliaxa sorač takže ešte raz www.supertricko.sk
@nativanativa gratulujeeem 🙂
Zdravim babenky, ako?
@mata_ba diky mojko no veru uz snad bude slabnut mrsina jedna.ja uz som doma uz mi zobrali krv a vo stvrtok idem dokimu aby pozrel ako vysiel HP a aby sme postupili dalej 🙂 ty uz si milacku vycecana tiez? takto nas oberaju o nasu krvicku ☹ a ako inak? mrsina este je? ci stale taka slabulinka? 😉
@fifitko25 @franzziska @vardzikova ahojkajte koceny aj ostatne babenky tak aky mate dnes dnik? ja som dosla akurat od dokiho robil mi HP tak uvidime .vo stvrtok som objednana znovu dokimu aby pozrel vysledky a posudil co dalej 🙂 tak som zvedava snad to pojde uz rychlo.mohla by som dostat na narodky pekny darcek test a na nom dve // 😀
@mistisa ja idem k dokimu az na nejaku 5-tu...lebo on robi dnes az pobede..a som mu volala,ci teda mozem dojst 🙂 som ockavana 😀 a na moje prekvapenie som dnes 4DC a stacila by mi intimka 😕 sila 🙂 to sa mi hadam este nestalo...ale furt ma pobolieva podbrusko..az mi je to divne 😕 😕 ale ved sa ho dnes vsetko popytam..

@nativanativa nadhera......normalne ako v rozpravke o populuške 😀 😀 😀 😀 😀