icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
20. feb 2012

@nativanativa nadhera......normalne ako v rozpravke o populuške 😀 😀 😀 😀 😀

anlady
autor
20. feb 2012

@franzziska heej presne tak, napíš mi potom ako si dopadla.

aliaxa
20. feb 2012

@vardzikova jeeej posli stranku kukni aj ja 🙂

nativanativa
20. feb 2012

@franzziska zapaly mocaku po styku , zakazdym vyse 12 rokov , proste stale , furt na antibiotikach a do toho alergia na plesne a candidu , cize caste mykozy , moj sex bol kazdy mesiac poznaceny , bolo to hrozne , ja len dufam ze to uz konecne prejde , dokonca som chcela ist na laparku , lebo z castych zapalov sa tvoria zrasty a neprechodne vajcovody a pozri hops ...... a chybicka se vloudila 😀 😀

nativanativa
20. feb 2012

@azzura v skratke , normalne nenormalne ........ po tolkych pokusoch sa to po 13 mesiacoch podarilo

franzziska
20. feb 2012

@nativanativa fiiha to moja si si dost uzila 😒 snad ted pride to lepsie obdobie 😝 😝 😝

@anlady jasne moja poviem...a ty mas menzes oki??

anlady
autor
20. feb 2012

@franzziska tak ten mám každý mesiac,ale nepravidelne. A ty ? nemáš vôbec?

azzura
20. feb 2012

@nativanativa užasne, velmi moc gratulujem 🙂

fifitko25
20. feb 2012

@anlady isto sa to da riešiť, viem že liek pregnyl je ma vyvolanie ovulky, dohodni si termín u lekára, to budeš mať najistejsie 😉

fifitko25
20. feb 2012

@tweetinka.co ahoj, insie Ti mohol manžel podarovat, nie chripku 😉 skore uzdravenie 🙂

franzziska
20. feb 2012

@anlady ee

anlady
autor
20. feb 2012

@fifitko25 hej. veď mám ísť k nemu ten 1DC a že mi dá lieky na stimulovanie.Tak si vypýtam aj ten pregnyl. A ten vždy ju vyvolá?

anlady
autor
20. feb 2012

@franzziska jeeeeeeejda, tak to asi nie je dobré.A ako dlho ju už nemáš?

franzziska
20. feb 2012

@anlady 3 roky

tweetinka.co
20. feb 2012

@fifitko25 zlata 😀 Tiež si myslím.. ale keď mieril presne 😀 tak mu aj tú chrípku odpustím 😀 😀 😀 ale nie.. Ty ako? Mršky nakoniec prišli? už sa začínaš baliť?

anlady
autor
20. feb 2012

@franzziska a to ten lekár nič nespravil??? to je ale....

franzziska
20. feb 2012

@anlady no to je...tak rozni su, vies ako to je..vsade tak...clovek si musi to spravit asi sam 😀 a vsetko pobehat..uz sa tesim na noveho...aj na novu milu sestricku 😀

anlady
autor
20. feb 2012

@franzziska a už si teda objednaná,nie? Choď tam hneď 1.3 :D

franzziska
20. feb 2012

@anlady este nie som, ale asi fakt pojdem toho 1.3 😀 😀

fifitko25
20. feb 2012

@anlady to neviem, či vzdy, mne to uz dal 3x a ovu bola. Je to v rámci stimulacie, aj tebe ju chce zrejme nasadit 🙂

anlady
autor
20. feb 2012

@franzziska určite bež

fifitko25
20. feb 2012

@tweetinka.co Juj do odletu máme Ešte skoro dva týždne, takze Ešte nebalim, ale Chystam sa na nákupy nejakého vhodného oblečenia ;-D jasne že v skrini medzi X handrami nemam nic dobre 😀

anlady
autor
20. feb 2012

@fifitko25 no som zvedavá. Teraz neviem či sa mám modliť aby som mrchu nedostala,alebo aby som ju už dostala,nech môžem ísť k nemu 🙂

vardzikova
20. feb 2012

@aliaxa sorač takže ešte raz www.supertricko.sk

bubacik5
20. feb 2012

@nativanativa gratulujeeem 🙂

bubacik5
20. feb 2012

Zdravim babenky, ako?

mistisa
20. feb 2012

@mata_ba diky mojko no veru uz snad bude slabnut mrsina jedna.ja uz som doma uz mi zobrali krv a vo stvrtok idem dokimu aby pozrel ako vysiel HP a aby sme postupili dalej 🙂 ty uz si milacku vycecana tiez? takto nas oberaju o nasu krvicku ☹ a ako inak? mrsina este je? ci stale taka slabulinka? 😉

mistisa
20. feb 2012

@fifitko25 @franzziska @vardzikova ahojkajte koceny aj ostatne babenky tak aky mate dnes dnik? ja som dosla akurat od dokiho robil mi HP tak uvidime .vo stvrtok som objednana znovu dokimu aby pozrel vysledky a posudil co dalej 🙂 tak som zvedava snad to pojde uz rychlo.mohla by som dostat na narodky pekny darcek test a na nom dve // 😀

mata_ba
20. feb 2012

@mistisa ja idem k dokimu az na nejaku 5-tu...lebo on robi dnes az pobede..a som mu volala,ci teda mozem dojst 🙂 som ockavana 😀 a na moje prekvapenie som dnes 4DC a stacila by mi intimka 😕 sila 🙂 to sa mi hadam este nestalo...ale furt ma pobolieva podbrusko..az mi je to divne 😕 😕 ale ved sa ho dnes vsetko popytam..