Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@spula22 ale som v pohoede zatial ,neni mi zle len papam viac , chuti nam 🙂 , a iba prsia ma trapia , bolia velmi a rastu jak z vody 😀
@lusinda1989 jeeeeeeeeej na hradeeee, to bude určite krásne 😵
@nativanativa tak nech to tak aj ostane-bez nevolnosti 😀 a tie prsia poznam 😀
Ahojte dievcata. Tak dnes som si len tak nahodou urobila posledny ovu test co som mala doma a mam tam krasne 2 palicky. Ide sa na tooooo 😵
@fifitko25 ale ale , jaka struna!!!!! fakt kocka , krasna buduca mamina !!!
@nativanativa krasnucka gulicka....no a uz to bude len vacsie a vacsie a o osem mesiacikov... bude robit..ze méeeeee 😀 😀
@e.l.i somsa aj bala , ci nebudu dve gulicky , lebo ma tu uz strasili .... 😅 😅
@spula22 a este srdce mi bije jak zvon , normalne nevladzem s dychom
no ja teraz len premyslam.. ze ak budem ovulovat len na nejaky 20 ty den.. tak tento mesiac znovu bez sanci.. to vyzera ze budem akurat na skoleni.. a bez muzika.. sakra 😠 .. neda sa nejako ovplyvnit nech skorej ovulujem,...?
😖
@e.l.i skus 5 dni pred ....
@nativanativa že strunaaaaaaaaa 😀 😀 😀 si ma pobavila mojka, ďakujem 😉 😵
@nativanativa no a to este pockaj, ked budes v takom 6 mesiaci 😀 alebo v 9 😀 sa uz ani riadne nepostavis 😀.ale to ja len a len v dobrom 😀
@nativanativa joj... ja som uvazovala..ze keby to vyslo a by boli dve.. tak by som sa len tesila.. jednym razom si odrodit dve.. to by bolo super,... rovno bracek aj sestricka 😀
@nativanativa zeby som si zobrala priklad z teba?,,,, no tento mesiac asi zanedbam.. a kaslem na to...dufam ze na ten druhy uz nebudem bez muzika.. a budeme moct spokojne vyrabat detickyy 😉
jaj ja dnes v nocnej....snad bude klud...robim na psychiatrii...tak snad budu pacienti spokojne spat.... 😉
myslite ze bude vadit ked jeden den vynecham meranie BT?bo po nocnej chceme vybehnut s muzikom lyzovat... cize spinkat nebudem.,,
ahoooojte 🙂
@fifitko25 Zuzi 🙂 aka fajn foto 🙂
@fifitko25 no a ?? pravda veru 😉
@spula22 no ved to bude , tyzden po tyzdni nejake prekvapko 😉
pepsi mi dava zabrat uz od raneho veku 😀
@e.l.i no skus , ja som absolutne neverila tomu , ze tento mesiac budem lezat s vycapenymi nohami a doki mi bude robit v suske ultrazvuk maleho pepsiho 😕 😕 😕 😅 😅 😅
@nativanativa : peknuske 🙂 tak sa drzte nech ste zdravi a v poriadku🙂

@nativanativa jeej mini fazulka 😀 neboj, ked pojdes o 2 tyzdne, tak uz budes vidiet viac 😀 a ako znasas tehu?