icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
21. feb 2012

@nativanativa jeej mini fazulka 😀 neboj, ked pojdes o 2 tyzdne, tak uz budes vidiet viac 😀 a ako znasas tehu?

nativanativa
21. feb 2012

@spula22 ale som v pohoede zatial ,neni mi zle len papam viac , chuti nam 🙂 , a iba prsia ma trapia , bolia velmi a rastu jak z vody 😀

fifitko25
21. feb 2012

@lusinda1989 jeeeeeeeeej na hradeeee, to bude určite krásne 😵

fifitko25
21. feb 2012

@spula22 Ďakujem mojka 😉 chcela som to trošku aktualizovať 🙂 ako sa máš ? v robote ešte stále zle? dúfam, že už nie 😠

spula22
21. feb 2012

@nativanativa tak nech to tak aj ostane-bez nevolnosti 😀 a tie prsia poznam 😀

spula22
21. feb 2012

@fifitko25 ajoj 😀 v robote stale na prd,ale lepsie,ako minuly tyzden.uz mam svojho majstra, tak ten ma trosku vviac setri 😀. ale nieje to med lizat 😒 . co uz , ked mam taku blbu a tazku robotu 😠 a ty ako ? mrska uz je fuc? 😀

ivka228
21. feb 2012

Ahojte dievcata. Tak dnes som si len tak nahodou urobila posledny ovu test co som mala doma a mam tam krasne 2 palicky. Ide sa na tooooo 😵

nativanativa
21. feb 2012

@fifitko25 ale ale , jaka struna!!!!! fakt kocka , krasna buduca mamina !!!

e.l.i
21. feb 2012

@nativanativa krasnucka gulicka....no a uz to bude len vacsie a vacsie a o osem mesiacikov... bude robit..ze méeeeee 😀 😀

nativanativa
21. feb 2012

@e.l.i somsa aj bala , ci nebudu dve gulicky , lebo ma tu uz strasili .... 😅 😅

nativanativa
21. feb 2012

@spula22 a este srdce mi bije jak zvon , normalne nevladzem s dychom

e.l.i
21. feb 2012

no ja teraz len premyslam.. ze ak budem ovulovat len na nejaky 20 ty den.. tak tento mesiac znovu bez sanci.. to vyzera ze budem akurat na skoleni.. a bez muzika.. sakra 😠 .. neda sa nejako ovplyvnit nech skorej ovulujem,...?
😖

fifitko25
21. feb 2012

@spula22 och to sú tyrani !!! nedaj sa, veď máš malú fazuľku v brušku ! 🙂 mrcha je už fuč, dnes ideme na to 😀

ivka228
21. feb 2012

@kikaneu pozeram, ze mame rovnaky DC. Ja mam tiez 17-ty, len neviem ako sa tu tie grafy pridavaju. Poslala by som na porovnanie aj moj

nativanativa
21. feb 2012

@e.l.i skus 5 dni pred ....

fifitko25
21. feb 2012

@nativanativa že strunaaaaaaaaa 😀 😀 😀 si ma pobavila mojka, ďakujem 😉 😵

spula22
21. feb 2012

@nativanativa no a to este pockaj, ked budes v takom 6 mesiaci 😀 alebo v 9 😀 sa uz ani riadne nepostavis 😀.ale to ja len a len v dobrom 😀

e.l.i
21. feb 2012

@nativanativa joj... ja som uvazovala..ze keby to vyslo a by boli dve.. tak by som sa len tesila.. jednym razom si odrodit dve.. to by bolo super,... rovno bracek aj sestricka 😀

fifitko25
21. feb 2012

@ivka228 ahoj mojka, poď na sharing - get code a tam dostaneš odkaz na svoj graf 😉

ivka228
21. feb 2012

@fifitko25 Ahoj Zuzi ako sa mas? Peknu fotku si si dala, taka vesela s tym cervenym pozadim.

spula22
21. feb 2012

@fifitko25 hehe 😀 tak pekne na manzelika supsni 😀. no ved toto -ja sa nedam !!! 😀

e.l.i
21. feb 2012

@nativanativa zeby som si zobrala priklad z teba?,,,, no tento mesiac asi zanedbam.. a kaslem na to...dufam ze na ten druhy uz nebudem bez muzika.. a budeme moct spokojne vyrabat detickyy 😉

fifitko25
21. feb 2012

@ivka228 Ďakujem Ivka, to je slnečník 😀 to červené pozadie 😉 dnes fajne, ideme s mm na to 😀

e.l.i
21. feb 2012

jaj ja dnes v nocnej....snad bude klud...robim na psychiatrii...tak snad budu pacienti spokojne spat.... 😉
myslite ze bude vadit ked jeden den vynecham meranie BT?bo po nocnej chceme vybehnut s muzikom lyzovat... cize spinkat nebudem.,,

l_e_n_o_c_k_a
21. feb 2012

ahoooojte 🙂

@fifitko25 Zuzi 🙂 aka fajn foto 🙂

nativanativa
21. feb 2012

@fifitko25 no a ?? pravda veru 😉

nativanativa
21. feb 2012

@spula22 no ved to bude , tyzden po tyzdni nejake prekvapko 😉
pepsi mi dava zabrat uz od raneho veku 😀

gelinka75
21. feb 2012

@fifitko25 fakt pekna fotka 😉

nativanativa
21. feb 2012

@e.l.i no skus , ja som absolutne neverila tomu , ze tento mesiac budem lezat s vycapenymi nohami a doki mi bude robit v suske ultrazvuk maleho pepsiho 😕 😕 😕 😅 😅 😅

delideli
21. feb 2012

@nativanativa : peknuske 🙂 tak sa drzte nech ste zdravi a v poriadku🙂