icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
22. feb 2012

@mata_ba fuuu to vážne v tú hodinu?? takže ten dnešný ranný mi bude prd platný? 😀

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba tak dufam, ze hej. ty si nemala problem s testami? ze ti neukazal?

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba moja vyslo mi, ze 4.3 sa mame snazit o 3:39 🙂

mata_ba
22. feb 2012

@miriamka3 teda ja som to tak pochopila...ale tak snazilkujte!!clovek nikdy nevie 😉

e.l.i
22. feb 2012

@zuzanka9999 u nas zaciname uz deviaty.. a stavy ako depka.. negativne myslenie uz celkom pekne poznam aj ja.. niekedy mampocit ze sa uz na to vsetko chcem vykaslat....lebo snaha tam je .. a teraz uz hlavneaj z manzelovej strany...ale ja uz nejak zacinam rezignovat...som z kazdej mrsky nahnevana.. a uz ma to ani nebavi... 😠 stale len cakam.. potom placem.. a moja psychika je v haji.. a myslim ze tam je uz hlavny problem.. pracujem na velmi stresujucom prostredi.....kazdy je mudry,. kazdy mi hovori aby som na dieta nemyslela..ale da sa to..hmm snazilky?

miriamka3
22. feb 2012

@mata_ba pfff to neni šance, má nočnú 😀

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 tiez pekne divoky cas..ale aspon za par dni 🙂 mne ukazalo az 17-teho..ale nebudem sa tym riadit..ved to je stres navyse...

miriamka3
22. feb 2012

@anett6212 to všetkým vychádzajú také divoké hodiny 😀 mne na apríl vyšlo myslím o pol 7 večer

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 moja,ja som si ovu test este nikdy nerobila 🙂

@miriamka3 tak ho bez znasilnit,lebo jonas povedal 😀

miriamka3
22. feb 2012

@mata_ba no neviem neviem ako by sa zatváril, dnes ráno som ani necekla o nejakom Jonášovi 😎

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba ani ja sa tym riadit nebudem, lebo vtedy spime u mojich rodicov. a mne sa nechce budit nad ranom znasilnim muza vecer a rano a mozno sa to podari 😝

lucecita
22. feb 2012

@kikaneu ahoj moja, tak už si tu? ale ty máš zasa nejaký iný graf 😠 kde je zasa ovula? som čakala, že ten môj mi ju dneska vyznačí a on nič 😀 ako bolo v práci?

anett6212
22. feb 2012

@miriamka3 a mne vyslo 2.4 o 19:17 h

zuzanka9999
22. feb 2012

@e.l.i moja presne to iste prezivam i ja, uplne doslova si to vystihla. lahko sa hovori ved na to nemysli ono to pride vtedy ked to budes najmenej cakat, ale tam je hlavny problem ze ja stal na to myslim a aj ked sa akokolvek snazim na to nemysliet tak mi to vobec nejde :(((( nechapem tomu ved sme mlade preco to nejde:( 😠 ja mrchu cakam koncom tohto tyzdna tak uz presne viem co sa stane, zasa pride teraz dufam a som nedockava akonahle sa mrcha objavi som plna nervov, podrazdenosti som neprijemna na svoje okolie a potom znova zacneme snazilkovat zasa som plna ocakavani a potom zasa nasratost. afurt dookola to iste a este aj ta praca mi dava zabrat .

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba a budes si robit?

mata_ba
22. feb 2012

@miriamka3 urcite by sa zatvaril prekvapene 😀

@anett6212 zadariii 😉 drzim palceky

kikaneu
22. feb 2012

@lucecita no už 🙂 hneď ako som prišla som pomáhala mamke robiť pirohy, potom sme sa najedli, tak som bola s havkou a až potom som tu prišla 🙂 nabitý program mám....a neviem kde sa zas tá moja ovula fláka, dám jej domáce väzenie 😀 vyznačí ti každým dňom, aspoň podľa mňa 😉 a v práci, tak ako zvyčajne, od minulej stredy oničom stále (síce sa snažíme so zopár kolegyňami robiť si srandu z celej situácie, no v podvedomí sa trápime) ale aspoň deti sú celkom v pohode teraz a už len dva dni a dovolenka 🙂 a ty ako? už zabehnutá?

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 zatial nie...mozno dalsi cyklus...idem 13 DC k mudr.,tak som zvedava,co mi aj on povie a co zistil z krvicky...

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba ta neviem. isto nie. citim to. este si pockam na fazulku. citim to

miriamka3
22. feb 2012

@mata_ba a ty si inak zdravotne ok? myslím tak že nič by nemalo brániť bábu?

miriamka3
22. feb 2012

@anett6212 inak logicky 🙂 sa myslím netreba snažiť presne v daný čas keďže spermie istý čas prežijú 😕

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba jaj no hej. on by mal zistit ovulku. on to uvidi na ultrazvuku. tak ja druhy cyklus meriam a aj testy robim lebo este minuly rok ma strasne silno bolelo v podbrusku raz vlavo a raz vpravo a to bola ovulka, ale od januara sa moje telo akosi zosiblo a uz nic neviem

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 aby si nebola prekvapena...ja vobec netusim,ako to so mnou dopadne..ako to mozes citit??

@miriamka3 o nicom neviem..ale co sa deje vo mne neviem...ale daco sa mi nepozdava..dnes ma cely den boli podbrusko a neviem preco ☹ ved som len 6 DC...

anett6212
22. feb 2012

@miriamka3 no to hej. oni ziju jeden az dva dni nie? takze okolo toho datumu sa treba co najviac snazit. ale to ja uz budem mat 21 DC. tak neviem. to uz je dost neskoro na ovulku nie?

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 kokos..ale viacero bab spominalo,ze od januara je to nejake divne..a ja detto!

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba ta neviem. citim to. mam taky vnutorny nepokoj. a ked si na to spomeniem je mi smutno velmi.

mata_ba
22. feb 2012

babulky,opustam vas..papaaa a pekny vecer 🙂

miriamka3
22. feb 2012

@mata_ba ja len tak sa pýtam že keď sa snažite dlhšie a nič... toto nepochopím že zdravotne všetko ok, vieš si odsledovať ovulku a tak a stále nič.. 😒

miriamka3
22. feb 2012

@anett6212 no ja som dnes 5 - ty deň cyklu a práve na dnes mi to vyšlo... posledný deň mrchy

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba je to hrozne. neviem cim to je, ale je to divne vsetko. mrcha sa zblaznila, ovulka tak isto. stale mam od januara nadchu a nic nezabera