Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 u nas zaciname uz deviaty.. a stavy ako depka.. negativne myslenie uz celkom pekne poznam aj ja.. niekedy mampocit ze sa uz na to vsetko chcem vykaslat....lebo snaha tam je .. a teraz uz hlavneaj z manzelovej strany...ale ja uz nejak zacinam rezignovat...som z kazdej mrsky nahnevana.. a uz ma to ani nebavi... 😠 stale len cakam.. potom placem.. a moja psychika je v haji.. a myslim ze tam je uz hlavny problem.. pracujem na velmi stresujucom prostredi.....kazdy je mudry,. kazdy mi hovori aby som na dieta nemyslela..ale da sa to..hmm snazilky?
@e.l.i moja presne to iste prezivam i ja, uplne doslova si to vystihla. lahko sa hovori ved na to nemysli ono to pride vtedy ked to budes najmenej cakat, ale tam je hlavny problem ze ja stal na to myslim a aj ked sa akokolvek snazim na to nemysliet tak mi to vobec nejde :(((( nechapem tomu ved sme mlade preco to nejde:( 😠 ja mrchu cakam koncom tohto tyzdna tak uz presne viem co sa stane, zasa pride teraz dufam a som nedockava akonahle sa mrcha objavi som plna nervov, podrazdenosti som neprijemna na svoje okolie a potom znova zacneme snazilkovat zasa som plna ocakavani a potom zasa nasratost. afurt dookola to iste a este aj ta praca mi dava zabrat .
@lucecita no už 🙂 hneď ako som prišla som pomáhala mamke robiť pirohy, potom sme sa najedli, tak som bola s havkou a až potom som tu prišla 🙂 nabitý program mám....a neviem kde sa zas tá moja ovula fláka, dám jej domáce väzenie 😀 vyznačí ti každým dňom, aspoň podľa mňa 😉 a v práci, tak ako zvyčajne, od minulej stredy oničom stále (síce sa snažíme so zopár kolegyňami robiť si srandu z celej situácie, no v podvedomí sa trápime) ale aspoň deti sú celkom v pohode teraz a už len dva dni a dovolenka 🙂 a ty ako? už zabehnutá?
babulky,opustam vas..papaaa a pekny vecer 🙂

@mata_ba fuuu to vážne v tú hodinu?? takže ten dnešný ranný mi bude prd platný? 😀