Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 oooo mialcku au aj mne brali v pondelok dve a este som mala aj silnu mrchu ☹ hrozne.my sme uz spagety spapali uvidim co zajtra navarim chichi 😀 mm ma chut na francuzaky 😀 nie ze sa zosypes tam hm? no tak to by mohlo byt zajtra pozajtra na dve // len skoda ze na ovulacnom uz by mohli byt na tehotenskom 😀
@mistisa my sme vcera dojedli francuzaaaky 😀 mne brali min. tyzden krv a taku mam modrinu, ze asi budu z druhej ruky brat a ja to tak zle znasam, odpadavam a tak, takze mm bude k dispozicii a chytat ma do naruce 😀 😀 😀 😀 by som nemohla byt upirova zena 😀 😀 a tento mesiac to vidim aj // na tehu teste, som pozitiiiivna.
ps: si na FB? 😉
@palculienka2011 no mi mame nejake prepojene chutove bunky hm? mam taky pocit chacha 😀 no tak to nie je bohvie co veru moja ja nastastie znasam v poho odber mne to nerobi nic troska som slabsia ked beru vela ale inak vpohode. 😀😀😀 som som na FB aj ty? 😀
@rehotka25 jasna vec, sila sugescie 😉
@rehotka25 no tak to je fakt rychloveca ked sa vezme ze kym si zaspala potom kym si sa prebrala a tak tak fakt celkovy zakrok chvilka.ale u teba bol asi dlhsi ked ti brali cystu to je dlhsi zakrok.a onui ta zobudili? ci nechali ta zobudit samotnu?ale sa notravujem co? ale tak aspon viem co ma caka a neminie a nebudem prekvapena ked cosi 😀😀 😀
@mistisa ja som taka mrtvola, aj tlak mam malokedy nad 100, cize po dvoch skumavkach mozem ist zombika hrat 😀 😀 😀 pockaj, poslem ti do inboxu moje meno na fb 😀
@mistisa uz som ta poziadalaaaaaaa 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 chacha no pekne moja 🙂 tak mm nech pekne dava na teba pozor 😀
@mistisa chudak, zle znasa to skore vstavanie...a to este nevie, ze v utorok idem na kontrolu a on ma tam pochopitelne vezie 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 okiii aj ta mam prijat ? chacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 chacha to mu povedz az v utorok 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mistisa jeeejooo, vy ste mali Pata a Mata na svadbeeee...umreeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@rehotka25 ale mi zredne, ked nic nebude 😀 😀 😀 😀 no ved po smiechu prichadza plac a po nom opat smiech 😀 😀
@mistisa inac teraz kukam na ten test a brdooo, ciarka riadne zosilnelaaa...no ale teplota je hore, tak asi este nic nebude....oj, zeby lanove s grepom zaucinkovali? 😀 😀 😀
@palculienka2011 nooo moj mm ich zboznuje a mame taku suoer partiu kamaratov ze to na nas nachystali. 😀 my sme samozrejme o nicom nevedeli 🙂 kamarat robi animatora tak zohnal prezlecka chacha a boli aj ako dalsi svedkovia este ich na tom hrade aj poprosili ci sa nepodpisu lebo ze to tam uz mat asi nebudu 😀 a oni hovada este aj divadielko zahrali pri podpisovani no uzasne odlahcili tie emocie nasich rodicov a celkovo vsetkych.vies ako to chodi ze maminky placu ked si deti vydavaju a zenia a hentam same reohty chacha 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 no je to mozne mojka cha 😀 a kdesi neni si na FB teraz?
@mistisa parada ozaj....my sme tiez mali vyrehotanu svadbu-ale to ti asi nemusim hovorit...ale sme mali aj vtipalka knaza, takze ziadne sentimenty, len usmev od ucha k uchu, ja nemam jedinej vaznej fotky zo svadby...teda maaam, jednu, fotograf: a teraz bud sexyyyy, tak som sa tak zatvarila, ze vsetci vybuch 😀 😀 😀 😀 😀