Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 teploty? 36,78 myslim že takto som mala rano - v podstate je to ešte malo 😖
Kocky ahojte. Pridavam sa k Vam..snazime sa s drahym o babatko 3 mesiace,ale zatial nic..Mam k Vam prosbu - je niektora ochotna mi zhrnut tychto 132 stran,co by mohlo pomoct k tomu,aby som bola tehulka? 🙂 Viem,ze by mohol pomoct alchemilkovy caj..su aj nejake vitaminy alebo nieco take? Dakujem Vam a vsetkym moc drzim palceky..
@lucecita čo sa za mlada naučim na starosť ako by som našla 😀 😀 , a ty sa inak ako citiš? už je ti lepšie?
@mata_ba Tak pomaha hlavne pozitivne myslenie - aj ked mne to trošičku chyba 😀 😀
@eri28 ja by som povedala že hlavne kopec srandy 🙂 a koľko napatia .. s tym maš tiež pravdu 😀 😀
@lulien17 v kurze? ja mam pocit že ju tu všetky jeme na kilá 😀 😀
@vardzikova hej kyselinu listovu najnovsie zapijam rano kavou 😝 viem uplne zle, ale nejak nestiham
@vardzikova len aby sme boli vsetky maminy a najlepsie jeden mesiac 😀 😀 😀 😀 😀 , tipujem marec 2012, kto chce skor piste jeziskovi list 😉
@vardzikova @eri28 @lulien17 dakujem vam 🙂 tak zatial vsetko beriem s humorom..asi az prilis 🙂 ale tak..rada by som uz nasla // 🙂
@vardzikova nie je to málo. ja som ovulku mala pravdepodobne v nedelu a až dnes keď mi teplota stúpla na 36,7 označilo ovulku na nedelu. kuk môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd. všetko je individuálne 🙂
@gelinka75 a ja grankom 🙂
@eri28 no tak ja som list Ježiškovi už pisala davno tak uvidime 😀
@mata_ba mam pocit že každa znas čaka na tie vytužene 2 // 😎
@nikinka1111 aha takže aj taka teplotka nemôže vylučovať ovu dni .. 😒
@vardzikova je mi to jasne 🙂 len som si myslela,ze zacneme bez kondomu a hotovo..nikdy som nebrala HA a tak..ale ocividne to nie je take lahke :/
dievčatá mám jednu blbú otázku. koľký DPO je ešte reálne otehotnenie? len tak pre info. lebo ma začalo veľmi baviť to snaženie 😀
@vardzikova teplota ti stúpne až keď ovu prebehne - a nemusí ani hneď.
@mata_ba to iste som si myslela aj ja, vynechame ochranu a bude to ale ono to nieje až take jednoduche 😖
@nikinka1111 tak potom načo sa meriam???? 😠 😠

@azzura to bolo pre tu kocku co mi pisala o endiometroze