Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova z prveho cyklu hned nebudes vediet kedy bola ovulka, to si najprv musiš aspon 2 cykly odsledovať aby si vedela porovnavať. Ale je pravda, že z teploty zistiš akurat to kedy uz bola ovulka a testy ti ju ukazu dopredu, lebo ak mas test pozitívny tak do 1-2 dni dostaneš ovu
@nikinka1111 ach jaj, čiže v podstate tie gatky su aj tak najdôverihodnejšie 😀
@azzura a to znamena že hupsa do snažilkovania, v podstate ja ked zistim podľa ovu testu že su tam // to znamena že sa môžme snažiť? ak som to dobre pochopila? 😅
@vardzikova možno. ale v mojom prípade určite nie. tento mesiac hlienu minimum. možno kombinácia 🙂
@vardzikova presne. ja som mala v sobotu v nedelu pozitývny ovu test. a teplota vyskočila výrazne až dnes
@vardzikova ano, presne tak. Ked ti zmiznu II ciarky, tak si uz po ovu. Ja som to kombinovala s teplotov a vychadzalo mi to.
@vardzikova Ozaj, aj hlien si kontroluj a polohu, otvorenosť a tvrdost krcka
@nikinka1111 no tak nabehnem na ovu testy 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura no tak už viem čo si kupim dnes ked pôjdem domov 😀
@azzura no tak hlien si skontrolkovať dokažem ale polohu, otvorenosť? a to ako? 😕
@vardzikova @azzura tak to ste ma teda "potesili"..o to viac nam vsetkym drzim paste!!! 😉
@vardzikova 🙂 ale predtým než budeš si robit test, aspon 2 hodiny nic nepi, lebo koncentracia hormonu potom bude rozriedená a može sa stat že ti test nebude nic ukazovat.
@vardzikova to povedz manželovy nech ti pomoze, urcite bude rad ked sa bude hrat na doktora. Krcok by mal byt vysoko polozeny, makky a otvorený....vtedy je ovulka
@azzura jaaaj, no dobre že si mi napisala lebo ja by som vodu pila určite , no a manželik ? manželik sa veľmi rad hra na pana doktora 😀
@vardzikova jasne, ako kazdy chlap. u nas to je velka radost, ked treba zistit v akom stave mam krcok 😀 . Nasmejete sa pri tom.
K mas krcok dole, že ho hned nahmata a je tvrdy , tak mas neplodne dni
paaaaaaa zajtra
@mata_ba : ahoj, vitaj medzi nami 🙂 aj my sa snazime 3.mesiac..ako vela bab tuna si meriam bazalnu teplotu (nieco o tom najdes tu : http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... alebo aj tu : http://merenibt.xf.cz/index2.html ) a graf potom mozes znacit na www.fertilityfriend.com ..je to hlavne preto,aby som videla ako mi funguje cyklus kedy mam ovulaciu a tak..plus som par krat robila ovu testy, kedze graf ti ovulku urci az po tom,co prebehla a test dopredu..akurat,ze som ich nerobila tak ako bolo treba (kedze v navode to nepovazovali za potrebne zmienit)- t.j. cca 2 hodky predtym nepit a vraj najlepsie testovat okolo obeda..ak by si sa na ne dala,stacia najlacnejsie pruzkove, ja som mala "deluxe" od biogemy, drahy jak slak a uplne nanic,prvykrat mi ovulku neurcil aj ked prisla tusim druhy ci treti den (co by mal) a iny zas nevysiel vobec..
no a snazime sa snazit v plodnych dnoch kazdy druhy den, tento cyklus pred bliziacou sa ovu skusime denne 🙂
inak beriem femibion (kvoli spominanej listovke plus ma navyse par dalsich vitaminov a hlavne aj aktivnu formu k. listovej- metafolin,ak by k.listovu nahodou moj organizmus nevedel spracovavat,co sa niekedy moze stat), potom som tento mesiac namiesto alchemilkoveho cajiku nasadila FEMI kvapky od J.Valovica- je tam alchemilka a asi dalsie 3 bylinky, malo by to harmonizovat funkciu vajecnikov..a pred ovu pijem grepovy dzus a jem namocene lanove semjacka na kvalitny plodny hlien 🙂
manzelovi davam selezin ACE a lykopen..
tak tolko,snad som ta prilis nevycerpala..🙂 drzim palce,nech sa skoro zadari 🙂
ahojte žienky ako sa mate?Začala som brať pred dvoma tyždnamy vitamin e400 a mrcha my meška už 5 dni ale test vyšiel negativny ☹ mam vlastne tim testom verit? uz sa o babo velmi dlho snazime ale ako tu čitam tak niesom prva ani posledna dufam ze nam to všetkym vyjde 🙂
@vardzikova lepšie? ani neviem...sme tam ma napína na vracanie, hlavne ráno a do obeda...potom je to už lepšie... lúhujem alchemikový čajík, zasa po ňom budem behať cikať jak najatá 😀 😀 😀 a ty ako?
ahojte 🙂 tak môj graf je dnes takýto 🙂http://www.fertilityfriend.com/home/389913
inak sa máte ako? 🙂
ja dnes po práci, som prišla skôr domov, tak som čo-to postíhala 🙂 a teraz si dám sprchu a pohodový večer môže začať 🙂
ahojte babenky, chcem sa opytat, kde si kupujete ovulacne testy? aby ukazovali spravne a boli lacne 😀
@bubacik5 : ja som si teraz objednala cez ebay, znacku wondfo(na MK som o nich nasla dobre referencie), za 10 kusov som dala asi 10 dolarov, polovica z toho bola postovne, ak objednavas viac, vyjde ta jednotlivy test samozrejme lacnejsie..predtym som mala drahe, slovenskej vyroby ale pre mna sklamanie, uz by som si ich nekupila,tieto budu myslim si, bohato stacit..
@kikaneu : ahoj, mne dnes dosli ovu testy z ebay,zajtra vyskusam, cakma,ze by ovu mohla byt do konca tyzdna,tak tentokrat skusime snazilkovat tych par dni kazdy den..cakala som ,ze ti pojde teplotka este hore a ze oznaci ovu..tak zeby este nebola?kazdpadne nepolavujte v snazeni 🙂
@azzura Dakujem takže rovno to môžme vyskušať 🙂

@vardzikova aby si vedela že prebehla. keď chceš vedieť ovulku dopredu použi ovu testy. no myslím že po pár cykloch si to už odsledujeme aj podľa teploty