icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
24. feb 2012

@mistisa to som aj ja zvedavá, čo sme včera pozerali tak väčšine to vyšlo cez mrchu 🙂

miriamka3
24. feb 2012

@vavenecka ja som zvedavá či to teda bude mať nejaký efekt, ja som mala 22.2. tak sme sa pomojkali 😉

vavenecka
24. feb 2012

@mistisa len dátum narodenia a čas 😉 jasaan,som zvedavá 😠
@l_e_n_o_c_k_a a ja som aj mala,len akosi som nemala kedy ju vypiť,dlho som v kúpeľni trčala 😀

vavenecka
24. feb 2012

@miriamka3 no ja som podľa toho nemeckého mala okolo 19.2.ale vtedy nič nebolo,až 21.2.,takže asi nič,ale marec to istí,ak už dovtedy nejaké semienko nepadne na úrodnú pôdu 😠 😉

miriamka3
24. feb 2012

@vavenecka budete až v marci skúšať ?? či len pre istotu aj v ten dátum?

vavenecka
24. feb 2012

@miriamka3 ale kdeee,dovtedy bude dúfam koopa sexíkov,ale dáme aj toho 20.3. pre tú srandu 😀

miriamka3
24. feb 2012

@vavenecka 😀 veď mi to bolo divné 😉 ja už začínam zastávať teóriu že kašlať na rátanie ovulky a tak, treba skúšať každý 2-3 deň a tým pádom by si sa trafiť mala... 😕

vavenecka
24. feb 2012

@miriamka3 neblázni,veď to by som pukla od nadržania a mm by mal isto samovoľný výron 😀 😀 😀 inak ani ja nerátam,ale mám ovu testy,tak ich chcem využiť,keď ich už mám a je ich kopa,tak asi začnem hneď po mrche nech mám peknú štatistiku 😀 a keď sa bude dať,tak aj my tak každý druhý deň,už tento mesiac som tak chcela,ale mm robil od rána do noci,tak nám to nevyšlo... 😖

miriamka3
24. feb 2012

@vavenecka ja som ovu test v ruke ešte v živote nedržala 😀 neviem či by ma bavilo stále to ocikávať 😀

mata_ba
24. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a dobre to mate vymyslene 😀

@rehotka25 no,nic ine ako cakat neostava 😉

@vavenecka ved jasne..ja som si objednala papu,lebo este trcim v robote..

mistisa
24. feb 2012

@vavenecka @miriamka3 no mne vyslo ze ked chlapec tak 23.3 o 10:53 a ak dievca tak 22.4 o 5:04 ak teda tie znaky ze muzske a zenske znamenaju pohlavie dietata 😀

miriamka3
24. feb 2012

@mistisa mne by sa teraz 22.2. malo zadariť dievča...no bodaj by..Tamara 😉 to by bol normálne zázrak 😎

miriamka3
24. feb 2012

@mata_ba
@mistisa
@vavenecka
inak kočky... čo hovoríte na sex pred návštevou dokyho? 😅

mistisa
24. feb 2012

@miriamka3 no uvidis aj ste isli na to 22? no aj kamaratka ma tamarku pekne meno 🙂 mne by to mohlo vyst po tej laparke.30.3 mam zakrok a ked 22.4 by bolo dievcatko ze to je cas na splodenie tak neni o com.len musim mm o 5:00 zobudit chacha 😀

miriamka3
24. feb 2012

@mistisa hej, išli 🙂 to vyšla taká zhoda náhod že v ten deň som mala aj posledný mrchovský deň a keď veľa počúvam že sa zadarilo cez mrchu tak sme išli na vec 🙂 inak, to nemusí byť presne ten čas, vraj tak 6 - 12 hodín predtým

vavenecka
24. feb 2012

@miriamka3 mňa to baví,taká sranda,či sa niečo zjaví,či nie 😀 mne mm z ebay objednal veľkú kopu za super cenu,len či fungujú,to neviem 😀
@mata_ba ešte stále? dúfam,že len do tej ôsmej,takto dlho byť v piatok v práci,by ma švihlo 🙄
@miriamka3 no ja mám tak zaužívané,že radšej nie...môžu byť aj nejaké zmeny kvôli sexu a si predstav,že ťa vyšetruje a ešte ti nejaké zabudnuté spermošky vytečú 😀 😀 😀 😀 no to by bola šouka 😀 😀 😀

mistisa
24. feb 2012

@miriamka3 no tak to by vychadzalo vecer takze pohodka 21.4 ho znasilnim 😀 budem po laparke prefuknuta precistena mozme ist na vec 😀 ja to hovorim ze ked ma prefuknu budem rodit ako ceresna 🙂 kazdy rok a potom si otvorim skolku chachacha 😀

miriamka3
24. feb 2012

@vavenecka myslíš že to môže nejako ovplyvniť vyšetrenie? lebo chcem ísť v pondelok ráno ale to už by sa mala blížiť asi ovulka tak som chcela v nedelu večer vydráždiť drahého..

miriamka3
24. feb 2012

@mistisa no bodaj by ti to vyšlo... ja vám všetkým želám aby vám to vyšlo 🙂

vavenecka
24. feb 2012

@miriamka3 no neviem,zas asi nejako vážne by to nemalo asi ovplyvniť,ja to len tak mám vžité,že deň pred žiaden sex 😀 skús kuk na nete,ja čo som teraz len dve stránky kukla,tak názory sa rozchádzali,chcelo by to názor gynekológa asi 🙂

vavenecka
24. feb 2012

@miriamka3 aj my tebeeee 😵

mata_ba
24. feb 2012

@miriamka3 ja neviem..ja by som to asi neriskovala...

@vavenecka este stale..mm ma moc roboty,lebo sef odisiel,tak ho zastupuje..a ja tiez este dokoncujem pracu,co ma byt v pondelok hotova..aj zajtra sem ideme..

mistisa
24. feb 2012

@miriamka3 aj my tebe mojka aj my tebe 😉

miriamka3
24. feb 2012

@vavenecka študovala som a boli aj za aj proti.. vraj to vyšetrenie neovplyvní, akurát môžu byť vidno nejaké trhlinky atď ale inak nič. A vraj to doky zistí aj 3 dni potom.. no určite by som nechcela prísť o príležitosť kvôli vyšetreniu 🙂

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@vavenecka nazdravíčko 😉

miriamka3
24. feb 2012

@mata_ba myslíš? keď idem na klasickú preventívku? veď vtedy ho zaujíma akurát sono a ster z krčka..prinajhoršom nebude ster dobrý a budem musieť prísť ešte raz...či? 🙂

vavenecka
24. feb 2012

@mata_ba jooj,chúďatenká moje,ani víkend si neužijete 😒
@miriamka3 a tak nerieš a daj sa do toho 😀 keď už,tak ti doky povie a nabudúce budeš vedieť 😉
@l_e_n_o_c_k_a nabábenko,micííí 😉

miriamka3
24. feb 2012

@vavenecka tak teoreticky k nemu nemusím ísť práve v pondelok, len som chcela budúci týždeň kvôli tomu že budem po mrche a vtedy je vraj najlepšie ísť na preventívku. Len podľa posledného cyklu by zrovna budúci týždeň mal byť ovulkový - ak sa zasa niečo neposunie 😔

mata_ba
24. feb 2012

@miriamka3 pockaj..a myslis akoze nejak tesne pred navstevou?alebo tak ,ze vecer sexik a rano doki?lebo ak vecer sex,tak pohodkaaa..rano das sprchu a mozes ist 😉 ale nejak na tesnotku by som to nedala 🙂

miriamka3
24. feb 2012

@mata_ba jáááj nie tesnotku, až takú odvahu nemám 😀 večer v nedelu mám v pláne 😉