Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa len dátum narodenia a čas 😉 jasaan,som zvedavá 😠
@l_e_n_o_c_k_a a ja som aj mala,len akosi som nemala kedy ju vypiť,dlho som v kúpeľni trčala 😀
@miriamka3 neblázni,veď to by som pukla od nadržania a mm by mal isto samovoľný výron 😀 😀 😀 inak ani ja nerátam,ale mám ovu testy,tak ich chcem využiť,keď ich už mám a je ich kopa,tak asi začnem hneď po mrche nech mám peknú štatistiku 😀 a keď sa bude dať,tak aj my tak každý druhý deň,už tento mesiac som tak chcela,ale mm robil od rána do noci,tak nám to nevyšlo... 😖
@l_e_n_o_c_k_a dobre to mate vymyslene 😀
@rehotka25 no,nic ine ako cakat neostava 😉
@vavenecka ved jasne..ja som si objednala papu,lebo este trcim v robote..
@miriamka3 mňa to baví,taká sranda,či sa niečo zjaví,či nie 😀 mne mm z ebay objednal veľkú kopu za super cenu,len či fungujú,to neviem 😀
@mata_ba ešte stále? dúfam,že len do tej ôsmej,takto dlho byť v piatok v práci,by ma švihlo 🙄
@miriamka3 no ja mám tak zaužívané,že radšej nie...môžu byť aj nejaké zmeny kvôli sexu a si predstav,že ťa vyšetruje a ešte ti nejaké zabudnuté spermošky vytečú 😀 😀 😀 😀 no to by bola šouka 😀 😀 😀
@vavenecka nazdravíčko 😉
@mata_ba jooj,chúďatenká moje,ani víkend si neužijete 😒
@miriamka3 a tak nerieš a daj sa do toho 😀 keď už,tak ti doky povie a nabudúce budeš vedieť 😉
@l_e_n_o_c_k_a nabábenko,micííí 😉

@mistisa to som aj ja zvedavá, čo sme včera pozerali tak väčšine to vyšlo cez mrchu 🙂