icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
25. feb 2012

@kikaneu joj moja, no pocas dvoch nasledujucich dni sa rozhodne 😠 ale moc sanci nedavam..
Ty si ok s muzom? citala som, ze zas ma "svoje" obdobie, ale ovulku ste stihali 😎

kikaneu
25. feb 2012

@gelinka75 človek nikdy nevie 🙂 potom informuj, že čo 🙂 viac-menej hej....správal sa čudne, týždeň bez sexu, vôbec ma ani neobchytkával, neviem čo mu bolo, povedal, že nič....ale tak ani ma neštvala tá ovulka, skôr len to, že keď ja mám chuť, tak nič...ale keď on má chuť, tak musí mať svoje 😠

lucecita
25. feb 2012

@gelinka75 jasné, že pamätám a stále čakám na výsledok 😀 a ak sa to nepodarilo, čo dúfam, sa podarilo 🙂 aký je ďalší postup? ja neriešim, som zmierená s hocjakým vysledkom...ak si Pánbožko myslí, že sme pripravení, tak nám fazuľku nadelí 😉
@kikaneu tu boli len tak jemne, ale aj to odflákli a teraz je tam kopu vody 😠 ale to je asi všade, nie len tu...

a máme nezhody v budúcom bývaní, ja chcem kúpiť daný byt a mm nie...tak 🤐

kikaneu
25. feb 2012

@lucecita jááj, takže tu je pes zakopaný.....a aký vlastne chcete?

lucecita
25. feb 2012

@kikaneu joooooj mojka, keby tak on vedel...dvojizbák je malý a trojizbák zasa veľký....raz chce prerobený, potom neprerobený 😠 nevyznám sa v ňom...momentálne máme na ruke dvojizbák prerobený, ale zdá sa mu malá kupelka a aj kuchyňa 😠 a ja by som ho brala všetkými desiatimi

kikaneu
25. feb 2012

@lucecita takže mení názory....to aj môj chlap robí...vrvaím mu, že poďme na nákup a už budeme vo svojej kuchyni, že ešte nie....na druhý de§ mi hovorí, že by sme už mohli aspoň raňajkovať u nás, no len neviem, že čo by tak chcel raňajkovať...asi čistú vodu....a to som si ja myslela o sebe, že som nerozhodná 😀

lucecita
25. feb 2012

@kikaneu takže to môj nie je jediný exemplár? to som si myslela, že je 😀 no kto sa á v nich potom vyznať? a aj ja som si myslela o sebe, že som nerozhodná, ale ako tak vidím, opak je pravdou 😠

kikaneu
25. feb 2012

@lucecita všetci sú v podstate rovnakí 😀

lucecita
25. feb 2012

@kikaneu máš pravdu moja...a čo teraz večer vy dvaja? ako manžel, už sa túlka k tebe či nie?

kikaneu
25. feb 2012

@lucecita už včera chcel, som mu povedala, že nemôžem, že mám asi mykózu.....som sa kurírovala.....a dnes som už neodolala, takže poobede bolo sexíkovanie.....len neviem či som dobre urobila 😅

lucecita
25. feb 2012

@kikaneu joooooooooooooj, na jednu stranu je to dobré, ale zas na tej druhej, si ho mohla ešte deň dva potrápiť 😀 😀 😀 ale tak aspoň, že je chlapec rozumný 😀

kikaneu
25. feb 2012

@lucecita nemyslela som, či som dobre urobila kvôli nemu....ale kvôli tej mykóze (potom ma zas všetko vnútri štípalo) ale aj mne už chýbal sexík a veľmi 😅

lucecita
25. feb 2012

@kikaneu ja viem ako si to myslela, len ja som to napísala z tej inej stránky 😀 mne je jasné, že ti chýbal, ale teraz sa mu radšej vyhni...je to lepšie pre teba a tvoju pipinku...musíš byť v poho a aj ona musí byť na tom lepšie ako teraz 😉
a ináč, mne sa zdá, že som mala dneska trošku hnedého výtoku a pobolieva ma pravý vaječník 😕 😔 😨

kikaneu
25. feb 2012

@lucecita ja som mala potom trošilinku svetlučko-ružovej krvi na papieri....veď už nebudeme, ani náhodou....kým sa nebude moja pipi cítiť úplne dobre 😉 ale inak ani som si nemyslela, že mycomax tableta tak rýchlo zaúčinkuje...a aj ten rosalgin pomáha, akurát sa mi chladí 😉 fíha? pravý vaječník, teraz? žeby sa tam niečo dialo? 😔

lucecita
25. feb 2012

@kikaneu neviem, či sa tam dačo deje, ale pobolieva a nohavičky mám ružové a zdá sa mi, že na nich je taká tmavšia škvrna...uvidím, štvrtok som objednaná na gyndu kvôli cyste, možno dačo objaví, to budem akurát 24DC a 10DPO a potom piatok mám dostať mrchu, tak uvidím....presne tak, radšej daj stop a prelieč sa 😉 ako chladí? ona sa musí dať do chladničky? a to je krém alebo čo? ja som to ešte nemala

kikaneu
25. feb 2012

@lucecita taký prášok čo sa zaleje prevarenou vodou, že od 40 do 60 stupňov, tak čakám kým vychladne, lebo takú teplú vodu by pipinka nezniesla 😉
juj, tak držím palce, aby to bola len dobrá správa 😉

lucecita
25. feb 2012

@kikaneu a to sa ako dáva na pipinku? či si ju len omočíš? 😀 dám ti potom vedieť, ako som dopadla...

kikaneu
25. feb 2012

@lucecita to sa dáva dnu, takým zariadením, sa to volá irigátor 🙂 taká akoby pumpička s koncovkou 🙂
idem do tej sprchy moja, ozvem sa zajtra niekedy večer 🙂 pekný večer aj zajtrajšok ti prajem 😉

lucecita
25. feb 2012

@kikaneu ahaaaa, tak aspoň budem vedieť, keby som ho niekedy potrebovala a viem na koho sa obrátim s použitím 😀 aj tebe pekný večer a príjemnú oslavu zajtra...vidíme sa večer, papa 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
spula22
26. feb 2012

@pacica tak hadam nepride 😀

vardzikova
26. feb 2012

@spula22 čau cica čo nespiš? 😔

spula22
26. feb 2012

@vardzikova JA SOM UZ OD 6 HORE 😀 A TY CO NESPIS??? 😝

vardzikova
26. feb 2012

@spula22 mne sa už nechce 😖 ved prespim cely život ...nie? a čo inak maš noveho? už som ta tu dlho nevidela ... nemala si čas alebo sme sa asi minali čo?

spula22
26. feb 2012

@vardzikova zlatinko nemala som cas velmi....len obcas som prisla kuk, ze co nove 😀 v pracovi som mala veeeela toho a chodila som domov vystavena ako citron ☹. a fazulka sa ma ako?? co nove? este stale si naPN? 😒

anlady
autor
26. feb 2012

Dobré ránko babulky,nezdá sa vám teplota 35,7 nejaká divna? až moc nízka?

kikaneu
26. feb 2012

@lucecita ahoj 🙂 tak nakoniec som tu aj doobedu.....mali sme okolo desiatej odísť, ale môj milovaný manžel bol včera lenivý...tak sa teraz holí, a asi sa bude ešte aj sprchovať a ešte má napaľovať fotky zo svadby pre krstnú 😒 vidím to tak, že ešte hodinu tu budem trčať
a graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a zajtra nemeriam, neberiem so sebou ani teplomer 🙂

vardzikova
26. feb 2012

@spula22 oj mojka a ty sa na PN nemožeš hodiť aby si sa tak neunavovala..., ja som ešte vždy na PN a asi budem až do konca tehu, lebo dnes som si pisala s kolegynkou a ona hovorila že v praci je to katastrofa, uplne stresy lebo nevedia či neskrachuju ...a tie stresy mi zato nestoja tak či tak som chcela isť na pn od 6 mesiaca tehu a na tie dva mesiace alebo mesiac sa mi do prace neoplati isť

lucecita
26. feb 2012

@kikaneu ahooooooooj...tak môžme popísať 😀 aj môj manžel je takýto lenivý niekedy, ale nie keď ideme k jeho rodičom 😀 tu je môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita ty teda stúpaš, si si merala v inú hoďku?

lucecita
26. feb 2012

@vardzikova ajoj micka, si tu ešte? 😀