Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 človek nikdy nevie 🙂 potom informuj, že čo 🙂 viac-menej hej....správal sa čudne, týždeň bez sexu, vôbec ma ani neobchytkával, neviem čo mu bolo, povedal, že nič....ale tak ani ma neštvala tá ovulka, skôr len to, že keď ja mám chuť, tak nič...ale keď on má chuť, tak musí mať svoje 😠
@gelinka75 jasné, že pamätám a stále čakám na výsledok 😀 a ak sa to nepodarilo, čo dúfam, sa podarilo 🙂 aký je ďalší postup? ja neriešim, som zmierená s hocjakým vysledkom...ak si Pánbožko myslí, že sme pripravení, tak nám fazuľku nadelí 😉
@kikaneu tu boli len tak jemne, ale aj to odflákli a teraz je tam kopu vody 😠 ale to je asi všade, nie len tu...
a máme nezhody v budúcom bývaní, ja chcem kúpiť daný byt a mm nie...tak 🤐
@lucecita takže mení názory....to aj môj chlap robí...vrvaím mu, že poďme na nákup a už budeme vo svojej kuchyni, že ešte nie....na druhý de§ mi hovorí, že by sme už mohli aspoň raňajkovať u nás, no len neviem, že čo by tak chcel raňajkovať...asi čistú vodu....a to som si ja myslela o sebe, že som nerozhodná 😀
@kikaneu ja viem ako si to myslela, len ja som to napísala z tej inej stránky 😀 mne je jasné, že ti chýbal, ale teraz sa mu radšej vyhni...je to lepšie pre teba a tvoju pipinku...musíš byť v poho a aj ona musí byť na tom lepšie ako teraz 😉
a ináč, mne sa zdá, že som mala dneska trošku hnedého výtoku a pobolieva ma pravý vaječník 😕 😔 😨
@lucecita ja som mala potom trošilinku svetlučko-ružovej krvi na papieri....veď už nebudeme, ani náhodou....kým sa nebude moja pipi cítiť úplne dobre 😉 ale inak ani som si nemyslela, že mycomax tableta tak rýchlo zaúčinkuje...a aj ten rosalgin pomáha, akurát sa mi chladí 😉 fíha? pravý vaječník, teraz? žeby sa tam niečo dialo? 😔
@kikaneu neviem, či sa tam dačo deje, ale pobolieva a nohavičky mám ružové a zdá sa mi, že na nich je taká tmavšia škvrna...uvidím, štvrtok som objednaná na gyndu kvôli cyste, možno dačo objaví, to budem akurát 24DC a 10DPO a potom piatok mám dostať mrchu, tak uvidím....presne tak, radšej daj stop a prelieč sa 😉 ako chladí? ona sa musí dať do chladničky? a to je krém alebo čo? ja som to ešte nemala
@spula22 čau cica čo nespiš? 😔
@vardzikova JA SOM UZ OD 6 HORE 😀 A TY CO NESPIS??? 😝
@spula22 mne sa už nechce 😖 ved prespim cely život ...nie? a čo inak maš noveho? už som ta tu dlho nevidela ... nemala si čas alebo sme sa asi minali čo?
@vardzikova zlatinko nemala som cas velmi....len obcas som prisla kuk, ze co nove 😀 v pracovi som mala veeeela toho a chodila som domov vystavena ako citron ☹. a fazulka sa ma ako?? co nove? este stale si naPN? 😒
Dobré ránko babulky,nezdá sa vám teplota 35,7 nejaká divna? až moc nízka?
@lucecita ahoj 🙂 tak nakoniec som tu aj doobedu.....mali sme okolo desiatej odísť, ale môj milovaný manžel bol včera lenivý...tak sa teraz holí, a asi sa bude ešte aj sprchovať a ešte má napaľovať fotky zo svadby pre krstnú 😒 vidím to tak, že ešte hodinu tu budem trčať
a graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a zajtra nemeriam, neberiem so sebou ani teplomer 🙂
@spula22 oj mojka a ty sa na PN nemožeš hodiť aby si sa tak neunavovala..., ja som ešte vždy na PN a asi budem až do konca tehu, lebo dnes som si pisala s kolegynkou a ona hovorila že v praci je to katastrofa, uplne stresy lebo nevedia či neskrachuju ...a tie stresy mi zato nestoja tak či tak som chcela isť na pn od 6 mesiaca tehu a na tie dva mesiace alebo mesiac sa mi do prace neoplati isť
@kikaneu ahooooooooj...tak môžme popísať 😀 aj môj manžel je takýto lenivý niekedy, ale nie keď ideme k jeho rodičom 😀 tu je môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita ty teda stúpaš, si si merala v inú hoďku?
@vardzikova ajoj micka, si tu ešte? 😀

@kikaneu joj moja, no pocas dvoch nasledujucich dni sa rozhodne 😠 ale moc sanci nedavam..
Ty si ok s muzom? citala som, ze zas ma "svoje" obdobie, ale ovulku ste stihali 😎