Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 hlavne nemysli na zlé,doki potvrdí isto len dobrú správu 😉 budem držať palčeky 🙂
@zuzanka9999 gratulkaaaaaaa 😉 nerob paniku, teš sa bude to Ok 😉
@vavenecka dakujem moc dufam ze ma coskoro objedna nech nie som taka vyklepana. bo ma vela pacientov vzdy. inak kavu mozem???? ja neviem bez kavy sa rozbehnut rano a ja fakt neviem ci to mozem pit.
@fifitko25 dakujem moja, boze ja sa v duchu tak tesim, to je neuveritelny pocit, az na to ze mi je strasne teplo, nenormalne.
@zuzanka9999 niektoré kočky písali,že si dajú ráno,ale takú slabšiu,s kofeínovými vecami to netreba moc preháňať,ale zas lepšie nejakú slabšiu,keď si zvyknutá,ako by telo malo dostať nejaký bezkofeínový šok 😉
@vavenecka idem si spravit s jednou lyzickou, musim to obmedzit ja som bola zvyknuta dve kavy denne🙂)))))) no o hodku volam doktorke som zvedava co mi povie kiezby ma dala na tento tyzden. najhorsie je ze to nemozeme povedat mm mame, bo potom by to vedel kazdy a nedajboze by sa nieco stalo. inak dost ma boli podbrusku az taky krc ma chyti niekedy ako pri silnej mrche.snad to je normalne
@zuzanka9999 čo to mojka čitam maš nieake problemy?
@zuzanka9999 je to normalne , zvykaj si , potom to prejde 😉
@vardzikova aaaaaaaa zajtra zaciname 7tt 😵 😵
@zuzanka9999 supeeeeeer blahozelam. musi to byt krasny pocit. prajem skore potvrdenie od doktorky a stresy prec. 🙂
@nativanativa čaf 😀 , fííííha už 7 tt ... kedy ste to stihli 😀 , ja začinam v stredu už 12tt
@vardzikova sak pockaj, ja ta dobehnem 😝 😝
@vardzikova asi som tehu, pozri si o stranku alebo dve dozadu 🙂)))
@nativanativa 😝 😝 😝 never tomu ty ma nedobehneš ty sa stale budeš plaziť za mnou 😀 😀 a ako inak dnes? v pohod nieje ti ešte zle?
@nativanativa 🙂)))) jj budem musiet🙂)))) no dnes v praci to bude zaujimave 🙂)))
mam rada take uzasne spravy na pondelok rano. Ktora z vas je dalsia na rade? Ktora je uz na cakacke tak ako ja?
@zuzanka9999 nie asi ale si tehu a prečo to pišeš tak stresujuco prečo by to malo byť mimomaternicove? 😖
@ivka228 dakujem je to zatial taka vnutorna radost pokial to nemam potvrdene sa nechcem moc tesit, jj stresy kaslem teraz, nech sa v praci stresuju ostatní, uz som sa dost nastresovala pre tu firmu, teraz bude prvorada fazulka, ak tam naozaj aj je 🙂)))
@vardzikova 🙂 akurat som to tu rozoberala vcera , ze ani neviem ze som ... , keby som sa netestovala a nenarastli mi prsiska , tak ani neviem , az sa toho zacinam bat , ze nemam priznaky
@zuzanka9999 no ja som sa nevedela zaradit normalne 2 dni .... potom som sa do toho trochu dostala
@zuzanka9999 niektorým tehuľkám prestala káva chutiť zo dňa na deň 😀 tak možno aj tebe 🙂 a na oklamanie si namiesto druhej uvar Caro,alebo niečo podobné káve 😉 snáď ťa objedná čo najskôr a zatiaľ nikomu nehovorte,nie preto,že by sa mohlo niečo stať,ale veď zatiaľ nemusia všetci vedieť,že budete mať bábenko,aspoň si tie prvé chvíle užijete sami (a s nami 😀)
@nativanativa ach ty koza ... ani ja som nemala priznaky mne to prišlo až neskôr a ty budeš možno ta z tych štastnejšich že tinebude zle 😀
@vardzikova micka mam kamosku ktora je teraz po druhom potrate, cez vikend sme boli apolu na vylete a tam mi vysiel prvy tehu test slabunko pozitivny a ta ma tak vystrasila, ze to na 99 % nebudem tehu, nech si nenahovaram, ze som z toho ostala v soku, z tej jej reakcie. moj mm len tak na nu kukal, ze nie kazdy musi byt jej pripad. a potom zareagovala tak ze nechce aby som sa priskoro tesila. ale ja sa naozaj strasne moc tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim a tesim sa ze mam vas babulky, bo vy sa so mnou tesite. cmuuuuuk 🙂
@nativanativa hej, no tak to bude asi aj moj pripad.🙂
@zuzanka9999 a ona je vôbec normálna? ved test by ti len tak z rite asi nurobil aj druhu čiaročku nie? vieš čo ja si myslim že zavidi že ty si tehu a ona nie ... a preto to tak preživa ako preživa ale pravdou je že sa ktomu mohla uplne inak postaviť ... to musela byť riadna koza
@zuzanka9999 urcite tam fazulka je, ved ciarocka zosilnela. Dnes si to vsetko uzivaj. Aj ja mavam v praci stresy, ale kazdy je zastupitelny. Len ty pre tvou fazulku nie.
@vardzikova no vyzera to tak , az pokym neucitim kungfu pandu ako kope , tak asi ani nebudem o nej vediet 🙂
@vavenecka jj ved to ani nechceme hovorit nikomu, akurat moja naj kamoska to vie a ta sa tusim tesi viacej nez ja🙂))))) tesim sa a strasne normal sa mi ani do roboty nechce, ale o chvlu uz musim ist aby som nemeskala tak vecer pridem za vami sem🙂))
@vardzikova presne toto povedal aj moj muz, ze nemam si z toho nic robit. aj mna to zarazilo a riadne. boze ja sa tesiiiiiim strasne 🙂 musim utekat do prace vecer napisem🙂

@vavenecka dobre ranko, dakujem dufam ze to bude ok a nebude mimomaternicove. strasne som v napätí, uff.az kym nebudem mat od dokiho dokaz tak sa bojim tesit :/