icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
27. feb 2012

@fifitko25 a ako vie doki,ze dnes-zajtra sam nepraskne??ako vie,ze sa sama nespusti ovulka? 😕

mistisa
27. feb 2012

@fifitko25 mojenko presne viem ako sa citis.neboj musime to zvladnut.my zeny sme silne ja mam tiez stale strach neboj sa nad nicim inym nerozmyslam len nad 29.3 . ☹ aj ked viem ze to neni take strasne ale mam predsa strach ked prvy krat idem do nemocnice a este tak daleko od domova ☹ to je veru skoda ze to mas takto.ja som zvedava co mi dnes ovu testik ukaze ci ciarocka zosilnie alebo zoslabne .ale je to sila ked mas hentaky folik hm no a po tom pregnyle sa spusti hej?

vavenecka
27. feb 2012

@fifitko25 aaaaleeeee,žiadne nanič,veď hlavne,že máš folíky,liekmi doki pomôže a nikdy nevieš,či z toho fazuľka nebude 😉 ale ten pondelok v robote ti veru nezávidím 😒

bubacik5
27. feb 2012

Dobre ranko babenky 🙂

som tu dlhsie nebola, tak co mate noveho? ja som bola na svadbe tak som nemala cas odsledovat ovulku, ale moj graf vyzera takto http://www.fertilityfriend.com/home/393359

mistisa
27. feb 2012

@mata_ba aha oki tak to necham na poobedie a teraz urobim tehu teda ked dojdem 🙂 dakujem mojka 🙂

fifitko25
27. feb 2012

@mata_ba malo hlienu ☹ sliznica síce v pohode, ale inak dost "sucho" a aj cítim, že od Včera nemam žiadny hlien takmer a to by mal byt uz egg

mistisa
27. feb 2012

@vavenecka no pekne mojka.hm.no ja som taka nedockava na ten ovu testik ze co ukaze 🙂 a skusim aj tehu kupit a urobit pre istotu 🙂 no moja to mas ale fakt na prd..no ja som urobila ved vcera na 9DC a slabunka ciarocka bola.no uvidim. ved som ti pisala vcera 🙂 joj a tak mi je na prd taka som chora ☹ ledva dycham. no urob veru a uvidime daj info mojka potom 🙂

mata_ba
27. feb 2012

@bubacik5 dobre ranko 🙂 mozno ovulka este lne bude 😉

@mistisa jasne 🙂 a nemas za cooo 😉 len daj potom hned vediet co a ako 🙂 som zvedava 🙂

fifitko25
27. feb 2012

@mistisa hej spustí - Dúfam 🙂

azzura
27. feb 2012

@fifitko25 ahojko, aj mne doki v piatok pichol pregnyl. mala som na oboch vajecnikoch dominantne folikuli.

mata_ba
27. feb 2012

@fifitko25 ahaaa...ja mam tiez malinko..ale tak minuly cyklus som mala asi az medzi tym 16-23 DC ovulku,takze to neriesim...ale nebojkaj..aby si este v cine uz nenosila drobceka v brusku 😉

azzura
27. feb 2012

ahooj babizne 😉

mistisa
27. feb 2012

@mata_ba jasne hned napisem oki, o 10:00 pojdem do lekarne a hned ked pridem tak cakajta okolo 11:00 dam info musim po ceste vybavit najvacsieho zruta penazi ☹ Postu 🙂

fifitko25
27. feb 2012

@vavenecka uz cítim oba vajecniky ako na mrchu - injekcia asi začína účinkovať....

mattuliatko30
27. feb 2012
mistisa
27. feb 2012

@fifitko25 no mojko mata ma pravdu aby si ty nenosila v brusku malickeho v cine 🙂 to by bolo super mojka🙂 tak ked sa pusti tak sup sup 😉

mata_ba
27. feb 2012

@azzura ahoj 🙂

fifitko25
27. feb 2012

@azzura ahoj tak to ste Dúfam cez víkend patrične využili 🙂

vardzikova
27. feb 2012

@nativanativa tie fááára no ten čo ja chcem tak stojí myslim 280 E čo nieje ani veľa tak akurát 😀

bubacik5
27. feb 2012

@mata_ba no ved uvidime...ale poistene mam, keby daco 😉 a ty sa majkas ako?

vavenecka
27. feb 2012

@mistisa pekne odtestuj 😉 a skoro sa vylieč,snáď ja sa chorobám vyhnem,to skôr mm niečo donesie... 😖 ja tiež testnem zajtra a budem si každý deň robiť a pekne si ich lepiť,aspoň budem vidieť čo a ako 🙂 ale myslím,že sa načakám,možno až tak okolo 20DC bude ovu,keď mávam také dlhé cykly...

mata_ba
27. feb 2012

@mistisa ked musis-tak musis 🙂 a jasne..som v robote a mam stale zapnuty pc... 😉

@mattuliatko30 fiiiiha,to sa nejak poponahlala mrcha 😨 aj sa citis na nu?

vavenecka
27. feb 2012

@fifitko25 a aj povedal,kedy máte snažilkovať?alebo teda ako to chodí po tej injekcii?

mata_ba
27. feb 2012

@bubacik5 aaale fajn 🙂 idem papat semiacka 🙂 a cakam ovulku.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

azzura
27. feb 2012

@fifitko25 hej 😀 , doki mi kazal az v v nedelu okolo 10 hod (ciže do 48 hod od pregnylu), ale ja som si to urobila po svojom, lebo uz v sobotu som citila L a vcera P..... Ale aj tak som uz dostala recept clostil na dalsi cyklus, ked pojdem na IUI. Nechcel mi ho dat, že co ked toto vyjde, ale nedala som mu sancu mi ho vypisat, lebo ja take stastie nemam aby to teraz vyslo 😠 , ani s tym nejak neratam. A ty ako, kedy ti povedal že by mala byt ovulka?

bubacik5
27. feb 2012

@mata_ba pekna linka 🙂 a ako papas semiacka? chuti ti to?

azzura
27. feb 2012

@mata_ba ahoj moja 😉 co nove??

fifitko25
27. feb 2012

@vavenecka do 48 hodín

mistisa
27. feb 2012

@vavenecka dakujem mojka budem lehnit zababusena 😀 joj 🙂 ale az po testnuti 😀 to som zvedava moja hned daj vediet 🙂

mattuliatko30
27. feb 2012

@mata_ba práveže ani nie..žiadne príznaky