icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
27. feb 2012

@vavenecka ahoj, no ako???? mrcha prisla???

l_e_n_o_c_k_a
27. feb 2012

@vardzikova
@vavenecka
@mistisa
@fifitko25 bre ranko 🙂 celu noc som nemohla spat, som akasi vyklepana z tej konzultacie, a ani sa necitim moc dobre ☹ bojim bojim 🤐

mata_ba
27. feb 2012

@anett6212 ja idem v stredu k mudr na foliky a povie mi prvy vysledky z HP..tak som zvedavaaa...a inak takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

@azzura dakujeeeem 🙂 a ty ako?

azzura
27. feb 2012

@mistisa ahoj, tebe meska? že si ides kupit tehu test 😉

vardzikova
27. feb 2012

@azzura moja to nieje veľa to je by som povedala jeden z tych lacnejších su aj oveľa drahšie 😀

vavenecka
27. feb 2012

@anett6212 ahooj,jj prišla v piatok a už je aj po nej 😀 😀 😀 proste haluz 😎
@l_e_n_o_c_k_a ale moja 😒 držím palčeky,budem na teba myslieť,držkaj sa a nech len dobré správy počuješ 😉

vardzikova
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a oj mojka a kam ideš?

mata_ba
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahojky..neboj,vsetko bude ok 😉

azzura
27. feb 2012

@mata_ba ja dobre, snazilkujeme sa. V piatok som bola na folikulimetrii mala som dominatne folikuli a tak mi pichol pregnyl

azzura
27. feb 2012

@vardzikova fakt? este drahsie? Ale hlavne ze vam sa paci, a cena nie je dolezita...vsak ho potom zdedi druhe babo 😀 😀

vardzikova
27. feb 2012

@azzura fak t mojka aj drahšie kamoška čo kupovala tak dala za kočiarik okolo 500e a to mi už pride trošku veľa 😀 , a inak lasko ako? už si po ovlke alebo ešte len čakaš?

mata_ba
27. feb 2012

@azzura juuu,tak silno drzim paste 😉

mistisa
27. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahojcek neboj nic mojko daj hned vediet uvidis ze to dobre dopadne 😉 budem drzat palceky kedy ides?

azzura
27. feb 2012

@vardzikova my sme vo faze snazenia, asi uz mam po ovulke

azzura
27. feb 2012

@mata_ba dakujem, inac sa moc neupinam na tento cyklus, neverim že by po takom dlhom case motyka vystrelila. Ja som uz psychicky pripravena na IUI v dalsom cykle

vardzikova
27. feb 2012

@azzura a čo teplotka stupla? či už nemeriaš ? 🙂

mistisa
27. feb 2012

@azzura ajojcek nie nie nemeska skoncila mi mrcha minuly tyzden.ale piatok mi bolo tak zle neviem tusim som ti pisala a v sobotu poobede mi zrazu ostalo zle a spustil sa mi ruzovy vytok a bolesti ako na dalsiu mrchu.tak som vcera robila ovu testik a ukazala sa tam sruha ciarka ale slabulinka.a svagrina kazala nech si kupim radsej aj tehu test a urobit dnes dalsi ovu testik ci zosilnie ciarka alebo nie.tak som napata 🙂 tehu nevide urcite ale ked vide ovu testik tak za posledne tri roky mam prvu ovulaciu super nie? joooj bodaj by 🙂

azzura
27. feb 2012

@vardzikova nemeriam. V piatok som bola u doktora a mala som na oboch stranach dominatny folikul a tak mi pichol pregnyl. Po laparke mi zacal fungovat aj L vajecnik. Ty sa mas ako?? grcas este

mata_ba
27. feb 2012

@azzura aj kamaratka bola pripravena na IUI..a uz sa tam nedostavila z dovodu tehu 🙂 juj,moc ti drzim palceky...

azzura
27. feb 2012

@mistisa aha, tak som zvedava co to mas.....potom daj vediet. Ozaj a nevolala si dokimu že co to može byt???. Sranda že si mala po mrche pozit.ovu test, to by si mohla byt tehu 😀 . Aj kolegyna mala 1 normalnu a potom slabsiu mrchu a pritom nevedela že už je v 9tt 😉

azzura
27. feb 2012

@mata_ba 🙂 bolo by to krasne.....

anett6212
27. feb 2012

@mata_ba no pekne. vyzera to na ovulku nie? ja si teraz meriam asi tak kazdy druhy den lebo inak vstavam. takze tak. ale v sobotu som mala 36,5 aj vcera. a podla vytoku zistujem, ze asi mam ovulku. 🙂 drzim ti palce, nech v stredu vsetko dobre dopadne.

anett6212
27. feb 2012

@vavenecka a uz ju nemas???? a aka bola???? mavas zvycajne tak malo mrchu?

vardzikova
27. feb 2012

@azzura supeeeeer to je super že už ti pracuje aj to druhe jajco 😀 ,ja ešte grcam ale už menej ako niekedy už sa to asi ustaluje ved už bolo aj načase 😀

nativanativa
27. feb 2012

@vardzikova jasné , tam je to už poriešené.....

mata_ba
27. feb 2012

@azzura bolo..a verim,ze aj bude 🙂 a verim,ze coskoro 😉

@anett6212 juj,neviem..este som dnes brusko necitila..az teraz ako som vstala zaliat si alchemilku 🙂
ale hlinik zatial onicom..aspon necitim,ze by som mala vytok...a dakujem..aj ja ti drzim paste,nech vam to vyjde 😉

vardzikova
27. feb 2012

@nativanativa važne a ?

azzura
27. feb 2012

@vardzikova no, mas pravdu, uz by stacilo grcania a je nacase priberat a gulatit sa 😀 😀

vardzikova
27. feb 2012

@azzura nieee guľatiť nieeee 😠 😠 😠 😠 😠 ja nechcem byt tučna 😢

anett6212
27. feb 2012

@mata_ba dakujem. tak mna cely vikend velmi pobolievalo podbrusko. hlavne ked som stala pri sporaku a ked mi teple islo na brusko tak vtedy ma to velmi bolelo. a ked som si sadla, tak bolo opät dobre. bolo to take zvlastne bolenie. lebo inokedy cez ovulku ma boli bud pravy alebo lavy vajecnik a teraz uplne cele podbrusko. tak neviem. ja by som sa nevedela dockat stredy. verim, ze to dobre dopadne. 🙂