Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka @miriamka3 @fifitko25 @l_e_n_o_c_k_a @pacica @mata_ba @vardzikova @miriamka3 @azzura
tak koceny som tu-tehu testik jasne ze neukazal nic len jednu trapnu palicku ☹ ale nevadi po laparke isto nabehnu dve // a ovu testik uropbim tak za hodku tak uvidime mozno aj za dve 🙂 a vy co nove ze tu hodinku?
@mata_ba uvidíme.....či tak skoro príde... 🙂))o chvílu ju budem mať 2x doo mesiaca 🙂))
@mattuliatko30 no to ani zo srandy nehovor 😀 to je taky vtip,ze co by sa stalo,keby sa zem tocila 12x rychlejsie..zeny by vykrvacali a muzi by mali furt vyplatu 😀
@zuzanka9999 ja by som prijala skorpiona, ja si so skorpionmi vo vseobecnosti dobre rozumiem. 🙂 Ale v podstate mi je to jedno. Len aby nejake babatko bolo.
@azzura presne tak moja.🙂 mam mam 29.3 sa mam hlasit v BA v ruzinove a 30.3 budu operovat a ked bude vsetko oki tak 31.3 si moze mm ist pre mna.trosku ma mrzi ze budem daleko od rodinky ale myslem ze tam su lepsi odbornici 🙂 no ako na potvoru som ochorela teraz takze musim sa dat dokopy 🙂
@mistisa 😀 😀 ja som bola na tom rovnako, tyzden pred laparkou som dostala horucky a sople, kasel...som to vylezala...a isla som len do nemocky so soplom a kaslom, ale na tajnasa. Lebo kebyže to vedie tak ma neuspia, keby si videla ako som hrala zdravu pred anesteziologikou 🙂. Neboj, zvladnes tu dialku. Ja som bola v TT a nechcela som ziadne navstevy...mna moj mm len doniesol a potom odniesol 😀

@gelinka75 ahoj, tak aspon vies co nemas uzivat 🙂