icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
24. nov 2011

@azzura je je....aspoň niekedy a konečne 😝

lucecita
24. nov 2011

@vardzikova to máš dobré, že sú ako slepýýýýýýý 😀 😀 😀

delideli
24. nov 2011

@lucecita : my sme momentalne v 100% nasadeni 🙂 ocakavam ovu, vcera dosli testy z ebay, tak dnes vyskusam..hlienik zatial vodovy, poctivo do seba pcham semjacka, tak snad bude vysledok 🙂

azzura
24. nov 2011

@lucecita 🙂
ja som mala vcera depku, velkuuuuuuuuuuuuuuuuu, lebo dosli kramy. Ale dnes sa mi zlepsila nalada, kamoska mi doniesla nalepky a tak mam plnu knihu a mozem ist do sutaze o zajazd na Kubu, jak mi malo staci k stastiu 🙂

azzura
24. nov 2011

@delideli hlien by mal byt lepkavy, tak sleduj aby si to nezmeskala. Aj krcok si kukni, ci je makky, otvoreny a vysoko položeny

delideli
24. nov 2011

@nikinka1111 : hmm.. dobry skok, asi preto sa odporuca merat v klude,este pred vstanim z postele, ten pohyb tu teplotu dost napumpuje 🙂

vardzikova
24. nov 2011

@azzura no a na tu laparku si sa objednala?

vardzikova
24. nov 2011

@lucecita ale niekedy sa pritom riadne nasmejem mam otvoreni fb a šef stoji za mnou a ja si kľudne dopisujem 😀

momamo
24. nov 2011

@lucecita Nho u nas vo Zvolene neviem o nijakej takej lekarni ...

momamo
24. nov 2011

@vardzikova taaak sa len tes zo vsetkeho, nestresuj sa a vela velaaaa sa usmievaj ... 😉

azzura
24. nov 2011

@vardzikova hej, uz som mu vcera volala, bol smutny, že mi nemeskali kramy. tak 5.12 idem k nemu a dohodneme sa na podrobnotiach a dovtedy mi povie aj presny termin. Tesim sa ze to budem mat za sebou, ale zaroven sa desim výsledku, že co mi zistia a ked nieco zistia, že ci sa to bude dat odstranit.

lucecita
24. nov 2011

@delideli dobrééééé, no ak to nebude tento mesiac, tak ja už neviem kedy...držím palčáky 😉 ja idem dneska z práce na tie semiačka a skúsim si ich aj spraviť, dnes začíname po 3 týždňoch so snažením 😀 😀

vardzikova
24. nov 2011

@momamo aj ty 🙂 a ty sa ako dlho snažiš?

lucecita
24. nov 2011

@azzura pôjdem na Kubu s tebou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mne včera skončili, tak snažíme 😀 😀 a nebooooj, oni svinky rýchlo odídu a zasa to skúsite 😉 😉

momamo
24. nov 2011

@vardzikova pol roka .... ale viem... ze vela krat to bolo zle ,,naplanovane" 😀 😀 ... ale od dnes beriem snazenie za 100%, uz len kvoli tomu ze kazdy cyklus budem u doktora a bude mi sledovat ovulku,,tak sa tesim ..🙂))) do jari som urcite mamka... teda dufam ...

lucecita
24. nov 2011

@momamo ale skús vbehnúť do nejakej, podľa mňa to budú mať hocikde...ak nie, tak ak chceš ti kúpim a pošlem holubom alebo sovou alebo poštou 😀 😀 😀

azzura
24. nov 2011

@lucecita 😀 nebojsa, take stastie nebudem mat aby som vyhrala Kubu, ja ju ani nechcem, ja chcem len mini....aj na vianoce som kazdemu povedala, že nechcem nic len dieta, zial to sa neda kupit v obchode ☹ .

vardzikova
24. nov 2011

@azzura ale neboj moja 😎 všetko bude v poriadku, a ked ti niečo zistia tak povačšine sa to da hned pri laparke odstraniť 😀 , bruško trošku poboli a potom bude všetko v poriadku, moja treba hlavne myslieť pozitívne 😉 . Pozri ja som na laparke bola tiež som mala strach ale prežila som to , akurát mi zistili ten nepriechodný vaječník ale ten mi aj prefukli 😝

momamo
24. nov 2011

@lucecita ok skusim potom dam vediet ... ozvem sa po obede idem makat ... 😀 (v praci) 😀

azzura
24. nov 2011

@momamo cau, co zhanas?
pol roka sa snazite, my sme o pol roka viac

vardzikova
24. nov 2011

@momamo ako ty chce doky sledovat cyklus aovu? to sa ako da? a potom ti povie či sa môžte snažilkovať alebo ako 😀

azzura
24. nov 2011

@vardzikova hmmm, jasne, prezijem,....najradsej by som bola kebyze je uz po tom. Nieco bude.......vsak este ako uplne posledne moznosti su vnutromaternicove alebo mimomaternicove oplodnenie, ale dufam že az tak daleko nebudem musiet zajst.
Clovek by aj bol trpezlivy, keby vedel termin pocatia, aj keby to bolo o rok ci dva, ale taketo cakanie a stresy kazdy mesiac su na nervy 😠

momamo
24. nov 2011

@azzura co co zhanam..?? 😀

momamo
24. nov 2011

@vardzikova zle som to napisala....proste od toho 13C budem do toho 17 DC chodit k dokimu na sono aby sme kazdy mesiac presne vedeli kedy mam ovu... a mohli sa snazit🙂))) tak som to myslelal...chapes on to na sone vidi, v akom stadiu je to vajicko a kedy sa uvolnuje a podobne ..Ved aj vcera som bola a presne preto viem ze dnes mam ovulaciu🙂

azzura
24. nov 2011

@momamo 🙂 to sa pytam teba, lebo baby nejaku lekaren spominali,že ci ti ja nahodou neviem pomoct. Ked nic, tak nic 🙂

azzura
24. nov 2011

@momamo aj ja chodim na folikulimetriu. A zistuje ti aj hrubku sliznice? Lebo ta je dolezita na uhniezdenie, musí byť viac ako 10mm

vardzikova
24. nov 2011

@azzura no tak to maš pravdu, kebyže vieme kedy budeme tehu tak ani nestresujeme .. boli by sme uplne v pohode ale bojíme sa toho či to vlastne bude , jasne že sa o to snažime čo najviac .. len ten neuspech nas dokaže rozladiť ked pride mrcha

vardzikova
24. nov 2011

@momamo jaaaj a to ti navrhol on aby si chodila k nemu na sono alebo ty si prišla s takym napadom?

azzura
24. nov 2011

@vardzikova ja som uz aj vestkyni sa pytala ci vlastne budem mat deti, povedala že ano a 2....ale v neskorsom veku, co uz som 🙂

momamo
24. nov 2011

@azzura ano myslim ze to mi tiez vcera vravel a bolo to v poriadku .. 🙂) ale bola som taka v dobrom zo vsetehko rozrusena... ze som aj vsetko zabudla co mi povedal .. 😀