Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova to máš dobré, že sú ako slepýýýýýýý 😀 😀 😀
@nikinka1111 : hmm.. dobry skok, asi preto sa odporuca merat v klude,este pred vstanim z postele, ten pohyb tu teplotu dost napumpuje 🙂
@azzura no a na tu laparku si sa objednala?
@lucecita ale niekedy sa pritom riadne nasmejem mam otvoreni fb a šef stoji za mnou a ja si kľudne dopisujem 😀
@vardzikova taaak sa len tes zo vsetkeho, nestresuj sa a vela velaaaa sa usmievaj ... 😉
@vardzikova hej, uz som mu vcera volala, bol smutny, že mi nemeskali kramy. tak 5.12 idem k nemu a dohodneme sa na podrobnotiach a dovtedy mi povie aj presny termin. Tesim sa ze to budem mat za sebou, ale zaroven sa desim výsledku, že co mi zistia a ked nieco zistia, že ci sa to bude dat odstranit.
@momamo aj ty 🙂 a ty sa ako dlho snažiš?
@vardzikova pol roka .... ale viem... ze vela krat to bolo zle ,,naplanovane" 😀 😀 ... ale od dnes beriem snazenie za 100%, uz len kvoli tomu ze kazdy cyklus budem u doktora a bude mi sledovat ovulku,,tak sa tesim ..🙂))) do jari som urcite mamka... teda dufam ...
@azzura ale neboj moja 😎 všetko bude v poriadku, a ked ti niečo zistia tak povačšine sa to da hned pri laparke odstraniť 😀 , bruško trošku poboli a potom bude všetko v poriadku, moja treba hlavne myslieť pozitívne 😉 . Pozri ja som na laparke bola tiež som mala strach ale prežila som to , akurát mi zistili ten nepriechodný vaječník ale ten mi aj prefukli 😝
@momamo ako ty chce doky sledovat cyklus aovu? to sa ako da? a potom ti povie či sa môžte snažilkovať alebo ako 😀
@vardzikova hmmm, jasne, prezijem,....najradsej by som bola kebyze je uz po tom. Nieco bude.......vsak este ako uplne posledne moznosti su vnutromaternicove alebo mimomaternicove oplodnenie, ale dufam že az tak daleko nebudem musiet zajst.
Clovek by aj bol trpezlivy, keby vedel termin pocatia, aj keby to bolo o rok ci dva, ale taketo cakanie a stresy kazdy mesiac su na nervy 😠
@vardzikova zle som to napisala....proste od toho 13C budem do toho 17 DC chodit k dokimu na sono aby sme kazdy mesiac presne vedeli kedy mam ovu... a mohli sa snazit🙂))) tak som to myslelal...chapes on to na sone vidi, v akom stadiu je to vajicko a kedy sa uvolnuje a podobne ..Ved aj vcera som bola a presne preto viem ze dnes mam ovulaciu🙂
@azzura no tak to maš pravdu, kebyže vieme kedy budeme tehu tak ani nestresujeme .. boli by sme uplne v pohode ale bojíme sa toho či to vlastne bude , jasne že sa o to snažime čo najviac .. len ten neuspech nas dokaže rozladiť ked pride mrcha
@momamo jaaaj a to ti navrhol on aby si chodila k nemu na sono alebo ty si prišla s takym napadom?
@vardzikova ja som uz aj vestkyni sa pytala ci vlastne budem mat deti, povedala že ano a 2....ale v neskorsom veku, co uz som 🙂

@azzura je je....aspoň niekedy a konečne 😝