Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@ivka228 aj ja tak a potom pridem domou a sa napraskam 😀 slaninkou 😀
@ivka228 keď si okolo tretej hladná, máš si dať niečo malé, ja si dávam ovocie alebo zeleninu....prípadne kávu, tri hodiny je môj kávový čas 😀 dám si šálku kávy, pohár vody a hlad je na dobré dve hodiny preč ....základ je pravidelnosť....malo by sa jesť každé 2-3 hodiny a nie veľa
@kandee1201 to potom radsej so ziadnym chudnutim ani nezacinajme 😀 😀 😀
baby ta dukanka je blbost, len si spomalite metabolizmus 😕
@ivka228 ale trebaaaaaa ved ked si predstavim ze s tym bruchom co mam teraz mam otehotniet tak to potom aka budem jak vagooon 😀
@ivka228
@kandee1201 končím dievčatá 🙂 idem si dať trojboj a šupnem sa do postele 🙂 dobrú noc 😉
@gelinka75 😕 myslis?
@kandee1201 jasne, videla si uz dietu, ktora by metabolizmus zrychlovala? 😀
@kikaneu dobruuuuuuuuuuu pekne sny a co je to trojboj?som nejaka zaostalaaaa 😀
@kikaneu a za aky cas mas 2kg dole?
@kandee1201 môj trojboj je: umyť zuby, sprcha a večerná modlitba 😀 brú aj tebe 😉
@kandee1201 asi tak 2-3 týždne....ani neviem kedy som spravidelnila stravu, ale cvičiť k tomu som začala pred 2 týždňami 😉
@gelinka75 ja som nikdy dietu nedrzala ani som sa o to nezaujimala 😎 tak neviem
@kandee1201 no tak to si stastny clovek, ze si to nemusela riesit 😉
@kikaneu idem aj ja dat Tadeasika 😉
@kandee1201 tak aj tebe dobru noc. ahoj
@kikaneu xixi to su moresy, ktore ti brania vo väcsom ubytku, jest pravidelne je zaklad a snazit sa mat tam vsetky zlozky😀 to je jedno nech je kuchyna aj na mesiaci tak sa tam vytrepem, co sa tyka jedenia vecer, niekedy si dam nieco mensie ked som hore aj okolo 9, lepsie ako byt hladna a tvrdit, ze vecer sa nepapa 😉 totizto aj to spomaluje metabolizmus
@ivka228 dobru
@fifitko25
@mata_ba
@vardzikova ahojte kocky, tak vcera som skoncila v nemocnici, zacala som jemne krvacat. bola som u nasho rodinneho porodnika, ten ma pozral plod este nemala ako vidiet ale potvrdil mi tehu z krvi. teraz povedal ze ak sa to krvacanie spusti akoby do menstruacia tak som o malicke prisla ale ze ak to bude lahke spinenie tak to moze byt z krcka maternice a to je uplne normalne. o tyzden vo stvrtok idem na ultrazvuk tak dufajme ze moja fazulka bude bojovat. takisto mi nevedel este potvrdit ci ide o mimomaternicove, ale povedal ak by islo ze to by sa mi prejavilo az o take dva tyzdne. vcera som jemne krvacala cca hodinu, do teraz na vlozke nemam nic, ale brusko ma jemne boli ako pri mrche, ale aj ked som sa sprchovala dnes a dala dnu prst ci tam nemam krv, tak som tam nic nemala, tak v kutiku duse sa modlim aby som nezacala krvacat. idem do prace a povedal nech viac sedim akoby som mala pobehovat a ze teraz je to v rukach malej fazulky:((((( celu noc som nespala furt som sa kontrolovala som nenormalne unavena:(
@zuzanka9999 moja a prečo si potom neostala doma ležať v posteli? hm? to by bolo určite lepšie ako chodiť do prace ...a dal ti aj duphaston?

@kandee1201 presne ako vravis. ked si dam nieco take ako surovu zeleninu s fetou alebo kuracinou, tak o tretej som uz hladna ako vlk a potom to skonci este horsie ako bez salatu...dam si nejaku sladkost a cele snazenie pokazim ☹ hruza