icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
24. nov 2011

@azzura no a poviem ti pravdu aj ja som pisala veštkyni pretože ma to tiež neskutočne zaujimalo jedna mi napisala že začiatkom tohto roka niekedy na jar a že budem mať 2 deti, a druha mi povedala že najskôr o dva roky a budem mať tri tak neviem teraz ktora z nich mala pravdu ale brala by som to prve vyjadrenie a ako si sa dostala k tej veštici? našla si si ju na nete?

momamo
24. nov 2011

@vardzikova ja som mu v pondelok volala a povedala co chcem a on aby som v stredu prisla teda v vcera a dohodli sme sa ze budem takto chodit kazdy mesiac ...Ja mam super doktora 😉

azzura
24. nov 2011

@momamo aj ja tam chodim kazdy mesiac, uz som mala raz aj anuvulacny cyklus, raz mi videl zaniknuty folikul, raz som mala 2 dominatné ....tak sa vytesoval, že by mohli byt dvojicky. Ale ak ti povedal, že si ok....tak uz len snazit sa treba 🙂 🙂

vardzikova
24. nov 2011

@momamo no ja mam tiež super dokyho a akeho fešneho ach Ježiš Maria 😀

azzura
24. nov 2011

@vardzikova v TV Doma, ja som raz u nej zistovala svoj predosli vztah a povedala mi ze to skonci ale ze stretnem mojho uzasneho draheho.... a teraz mi povedala že pocnem koncom roku 2010 a porodim 34 roku 2013 a druhe budem mat v 40 🙂.

azzura
24. nov 2011

@vardzikova oprava 2010 na 2012

momamo
24. nov 2011

@azzura tak tak povedala ze vsetko je ok .. tak uvidime, ale aj tak si radsej este poklepem🙂 dnes a zajtra snazilkujeme o sto sest ... a tak snazilkovali sme aj v utorok tak aj z toho moze niecoo byt🙂))))

momamo
24. nov 2011

@vardzikova tak to je dobre ...:-P uz to len dokopat do uspesneho konca a vsetko budeeeee fajn fajn 😝

azzura
24. nov 2011

@momamo treba sa snazit aj pred ovulaciou, ak mas plodny hlien tak oni tam pockaju a potom ked prasne folikul tak sa rozbehnu v ustreti vajku. Super, tak ti drzim palceky aby to vyslo....potom informuj, hlavne sa nestresuj, co ma byt bude, uz to neovplynis, mas uz zamiesane 🙂 😀

momamo
24. nov 2011

@azzura tak toto si uplne super napisala🙂 tak tak hlavne sa nestresovat a brat to tak ked bude tak bude ...🙂) a ako viem ze som pred ovu mala plodny hlien..?? pretoze uz v pondelok ci utorok neviem uz teraz presne mala vytok, taky trocha hustejsi.... tak to mam brat ako ten plodny hlien..??

azzura
24. nov 2011

@momamo uz neries svoj hlien, proste ste sexovali pred ovulkou 2 dni a aj ked vam povedal doktor a to je hlavne...teraz uz len cakat 🙂

momamo
24. nov 2011

@azzura juj ty si poklad... 🙂)) a ty si kolky DC..??

azzura
24. nov 2011

hmm, ja som vcera dostala kramy :(. A pritom to tak dobre vyzeralo, lebo ked som bola u doktora tak mi videl prasknuty folikul a aj sliznicu som mala 12mm...tak veril, že by som mohla byt. Ale kedze zas nie som, tak sme sa vcera dohodli na prefukoch, mozno je tam problem

momamo
24. nov 2011

@azzura a este taka otazocka kolky den od ovu sa moze robit test..?? 🙂

delideli
24. nov 2011

@momamo : to je super, ze to budes mat takto podchytene 🙂 an som netusila,ze gynekologovia taketo sledovanie ovulacie robia..

momamo
24. nov 2011

@azzura mojka neboj ..tento cyklus uz bude mozno pre teba zlomovy, prajem ti to .... 🙂

momamo
24. nov 2011

@delideli nhooo robia nerobia, zavisi to aj od doktora🙂a ty ako ..?? co nove.??

azzura
24. nov 2011

@momamo na testoch pisu vselico, ale ja by som na tvojom mieste pockala, ci bude meskat, lebo cim neskor si robis tým je vyssia hladina toho tehu hormonu a vyssia pravdepodobnost že tam budes ma II palicky. Lebo ten hormon sa zacne produkovat az ked sa oplodnené vajko zahniezdi

momamo
24. nov 2011

@azzura dobre a aka je asi doba uhniezdovania ..??

azzura
24. nov 2011

@momamo dakujem, si zlata. Pojdem na prefuky a potom sa budeme snazit a potom to uz musi vyjst.
Ty si bola na prefukoch, vraj po nich je najvacsia pravdepodobnost otehotnenia, tak sa snazteeeee

momamo
24. nov 2011

@azzura nie nie nebola .... sme tak dohodnuty s dokim ze v january pre istotu pojde aj partner na vysetrenia,,aby sme si boli vo vsetkom isty ... a potom uvidime.. a tie prefuky su bolestive ..?? a ako teda dlho asi trva uhniezdovanie..??

azzura
24. nov 2011

@momamo uhniezdenie nastava 5-10 den o oplodnení. Asi 30 hodín po oplodnení je zygota v dvojbunkovom štádiu, po troch dňoch hovoríme o viacbunkovom štádiu a po štyroch dňoch pozostáva zo 100 jednotlivých buniek. Šiesty deň po oplodnení začína uhniezďovanie v maternici a trvá asi dva dni.

vardzikova
24. nov 2011

@azzura no a počala si v roku 2010? 😒

vardzikova
24. nov 2011

@momamo presne tak 😀

momamo
24. nov 2011

@azzura dakujem .... a vzdy pri uhniezdeni je aj ten hnedy vytok ...??? cii ?? raz som tu nieco take citala ... 😉 🙂

azzura
24. nov 2011

@momamo jaj, tak som si ta s niekym pomylila. Aj u nas to neslo tak sme zacali chodit po doktoroch, moj drahy je ok, u mna su problemy ale tie uz doktor vyriesil ale furt nic, tak posledna vec, ktoru odkladal su prefuky, a kedze sa mi to ani teraz nepodarilo, tak v decembri idem na ne. Potom ti poviem, ako bolelo, ale mne je to jedno, co clovek nevytrpi pre dietatko 🙂

vardzikova
24. nov 2011

@azzura lebo ja som zvedava ktora z mojich dvoch predpovedi vyjde bola by som najradšej keby to bolo v roku 2012 na jar no ale uvidime

azzura
24. nov 2011

@vardzikova to bol preklep, nie 2010 ale az 2012 :(. Dovtedy ma mrdne, dufam, že osud zmenim po prefukoch 🙂 🙂 🙂

momamo
24. nov 2011

@azzura presne to som aj ja povedala, ze som ochotna absolovovat vsetkoooo pre to male stvorenie mi to stoji .. 🙂 kolko mas rokov ak smiem vediet.??

azzura
24. nov 2011

@vardzikova tento zly rok uz nejak dobojujeme a pride novy rok a pre nas vsetky aj plodny...musime tomu VERIT