Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ja som mu v pondelok volala a povedala co chcem a on aby som v stredu prisla teda v vcera a dohodli sme sa ze budem takto chodit kazdy mesiac ...Ja mam super doktora 😉
@momamo no ja mam tiež super dokyho a akeho fešneho ach Ježiš Maria 😀
@vardzikova v TV Doma, ja som raz u nej zistovala svoj predosli vztah a povedala mi ze to skonci ale ze stretnem mojho uzasneho draheho.... a teraz mi povedala že pocnem koncom roku 2010 a porodim 34 roku 2013 a druhe budem mat v 40 🙂.
@vardzikova oprava 2010 na 2012
@vardzikova tak to je dobre ...:-P uz to len dokopat do uspesneho konca a vsetko budeeeee fajn fajn 😝
@azzura tak toto si uplne super napisala🙂 tak tak hlavne sa nestresovat a brat to tak ked bude tak bude ...🙂) a ako viem ze som pred ovu mala plodny hlien..?? pretoze uz v pondelok ci utorok neviem uz teraz presne mala vytok, taky trocha hustejsi.... tak to mam brat ako ten plodny hlien..??
hmm, ja som vcera dostala kramy :(. A pritom to tak dobre vyzeralo, lebo ked som bola u doktora tak mi videl prasknuty folikul a aj sliznicu som mala 12mm...tak veril, že by som mohla byt. Ale kedze zas nie som, tak sme sa vcera dohodli na prefukoch, mozno je tam problem
@momamo uhniezdenie nastava 5-10 den o oplodnení. Asi 30 hodín po oplodnení je zygota v dvojbunkovom štádiu, po troch dňoch hovoríme o viacbunkovom štádiu a po štyroch dňoch pozostáva zo 100 jednotlivých buniek. Šiesty deň po oplodnení začína uhniezďovanie v maternici a trvá asi dva dni.
@azzura no a počala si v roku 2010? 😒
@momamo presne tak 😀
@momamo jaj, tak som si ta s niekym pomylila. Aj u nas to neslo tak sme zacali chodit po doktoroch, moj drahy je ok, u mna su problemy ale tie uz doktor vyriesil ale furt nic, tak posledna vec, ktoru odkladal su prefuky, a kedze sa mi to ani teraz nepodarilo, tak v decembri idem na ne. Potom ti poviem, ako bolelo, ale mne je to jedno, co clovek nevytrpi pre dietatko 🙂
@azzura lebo ja som zvedava ktora z mojich dvoch predpovedi vyjde bola by som najradšej keby to bolo v roku 2012 na jar no ale uvidime
@vardzikova to bol preklep, nie 2010 ale az 2012 :(. Dovtedy ma mrdne, dufam, že osud zmenim po prefukoch 🙂 🙂 🙂
@vardzikova tento zly rok uz nejak dobojujeme a pride novy rok a pre nas vsetky aj plodny...musime tomu VERIT

@azzura no a poviem ti pravdu aj ja som pisala veštkyni pretože ma to tiež neskutočne zaujimalo jedna mi napisala že začiatkom tohto roka niekedy na jar a že budem mať 2 deti, a druha mi povedala že najskôr o dva roky a budem mať tri tak neviem teraz ktora z nich mala pravdu ale brala by som to prve vyjadrenie a ako si sa dostala k tej veštici? našla si si ju na nete?