icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
24. nov 2011

@momamo pred mesiacom som mala 35, ty? Stresovala som z veku a doktor mi povedal, že ma 3 prvoridicky, 40,45 a 47 🙂.

momamo
24. nov 2011

@azzura jaa..?? 22🙂)) ale mala som dost zdravotnych problemov predtym tak som sa bala ze ci je vsetko ok .. atym ma vlastne vcera doktor upokojil .. .

delideli
24. nov 2011

@momamo : my sme zacali novy cyklus snazenie,kaydou chvilkou ocakavam ovu,tak sa snazime o sto6..
aty si uz po ovu (ked som dobre pochopila)? drzim palce,a dufam,ze sa akurat sa fazulka pekne hniezdi ,alebo uz zahniezdila 🙂 ak budes robit tehu testy urcite tie vysokocitlive (10tkove)..tfuj,tfuj 🙂

momamo
24. nov 2011

@delideli nie nie dnes mam ovu ..🙂)) mamatesty 10 su take sa da povedat ze naj nie ..?? ale kolko nejakych 10 dni od zajtra..???

azzura
24. nov 2011

@momamo wow, to si este mladunka, tak to nemusis stresovat. Ja kebuze viem, že takto dopadnem, tak zacnem skor,resp. vsetko zavisi akeho cloveka mas pri sebe a ci s nim chces mat deti a teraz ho uz mam, lenze plodenie nejde.

Doky povedal že to nie je o veku ale o zivotnom stýle, chodia k nemu aj take mlade ako ty. Aj mna mama mala v 37 i ked ako tretiu 🙂

momamo
24. nov 2011

@azzura ano mas pravdu🙂) dufam ze vsetko bude ako ma ...a coskoro si tu budeme vycapovat pozitivne tehu testy ...🙂))) presne zivotny styl je zaklad ...

spula22
24. nov 2011

@mata_ba pozitivne mysleniue je super,alchemilkovy cajik a mozno kyselina listova 🙂 🙂 🙂 .zelam vela stastia a vytuzene 2// na testiku 😀 😀 😀

mata_ba
24. nov 2011

@spula22 dakujem 🙂

spula22
24. nov 2011

@mata_ba nieje zeaco 🙂 🙂 🙂 🙂

kikaneu
24. nov 2011

@gelinka75 ani ty nič? ani ja nič, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 sranda 🙂 naťahuje nás 🙂

purina12345
24. nov 2011

@lucecita @azzura @delideli @vardzikova @gelinka75 @kikeneu čaute babenky, vy ste milé že ma už domov posielate ale ja idem až zajtra 😖 ale momentálne som sa začala konečne baliť 😀
vidím že poctivo pracujete a napísali ste 5 stránok, vzdala som to pri 137 😅
vítam @momamo 😉 gelinka, zatiaľ som nikde nečítala že prehadzovanie v posteli sa môže považovať za aktivitu ale tak treba sa nechať priviazať 🙂 no a to cikanie samozrejme že môže skresliť ale ak sú medzi tým 3 hodiny odpočinku je to ok a ak náhodou sa prebudíte skôr a nechcete ešte vstávať netreba hneď merať pretože aj to sa ráta za odpočinok keď pozeráme do stropu alebo na manžela ako chrápe 😀

lucecita
24. nov 2011

@purina12345 ja nemôžem byť pri manželovi keď chrápe, mne to strašne vadí 😀 😀 😀 čo mám robiť aby nechrápal? alebo založím nové fórum? 😀 nevadí, že ideš až zajtra, aj tak šťastnú cestu a rýchlo domov 😀 😀

purina12345
24. nov 2011

@lucecita tak ja do neho štuchám nech sa otočí na bok a pomáha to, raz som ho tlačila na bok nie na pleci ale na hlave 😀 ale neublížila som mu keď ruka v spánku na neho dopadla, najlepšie je keď mu poviem že nech sa otočí a on otočí iba hlavu a za 10 sekúnd zasa chrápe 😠 to som už nahnevaná 😀

lucecita
24. nov 2011

@purina12345 ja keď štuchnem, otočí sa a chrápe aj tak 😀 no horor s ním 😀 😀 😀 😀 asi ho vymením za nechrápača a basta 😎 a "najlepšie" bolo, keď ma minulý týždeň skoro každú noc zobudil s tým, že ma nechtami na nohách škrábal po lýtku 😀 😀 😀

purina12345
24. nov 2011

@lucecita 😀 😀 😀 ten je tada prítulný, našťastie moj nechrápe pravidelne, najhoršie to je keď mal stres cez deň no a niekedy k tomu to fajčenie, už sa s tým lepší tak dúfam že to bude potom aj lepšie s chrápaním a netreba preraziť prepážku? Bol s tým niekedy pri lekárovi? Ani nevedia koľko dobrého spánku im to zoberie a najhoršie je na tom to že chvíľu nedýchajú 🙄

lucecita
24. nov 2011

@purina12345 jeho dostať k doktorovi, no ááááámen 😀 😀 😀 😀 sa čudujem, že mi sľúbil, že ak bude treba, pôjde si dať vyšetriť potvorky 😀 😀 😀 on je strašne prítulný, také mačiatko škrábajúce a stále sa pchá na moju posteľ 😅 😅 😅

vardzikova
24. nov 2011

@azzura tak ti budem držať prsty 🙂

delideli
24. nov 2011

@momamo : tak super, sup sa snazit 🙂 🙂
a ano, mamatest10 by mal byt dobry a ma tu vysoku citlivost..tych 10 dni po ovu by to slo, otazka,kedy bude ta implantacia, moze sa stat,ze teu testy vyjdu pozitivne az neskor,je to individualne..silno drzim palce..mne asi pride ovu cez vikend, tak uz sa neviem dockat 🙂)

vardzikova
24. nov 2011

@azzura tak ja tomu verim každy jeden mesiac

momamo
24. nov 2011

@delideli Tak to ti verim,, ako sa tesis ... Zbehnem si kupit nejaky jeden 2 testiky cez vikend aby som potom mala po ruke,,, ale aj tak sa asi nebudem skor testovat ako v den ked bude mat prist mrcha, teda ak bude meskat .... nechcem uz,,lebo vzdy ked som sa testla a dufala ze tam nieco uvidim nikdy nic a tieee depky potom ... nie nie nechcem .. 🙂)))

purina12345
24. nov 2011

@lucecita hi hi, mojemu je vždy hrozne teplo tak netúli sa tak ale nohy by si rád na mňa vyložil 😀

momamo
24. nov 2011

KOcky uz chcem byt doma s praceeee.....🙂))))

delideli
24. nov 2011

@momamo : ja to mam takisto a s testami aj s tou pracou 🙂)
tehu testy som mala naposledy uz nakupene, par bab z grafov mi aj radilo sa testnut, lebo som mala par dni po ovu pokles teploty,co niekedy byva pri tom hniezdeni, ale radsej som cakala az do MS, ze sa natestujem az keby neprisla, lebo to sklamanie z negat. testu a dva dni placu mi raz stacilo a nechcela som si to zopakovat..

delideli
24. nov 2011

@kikaneu , @gelinka75: tak asi babulky cakate s tou ovu na ma, ked sa nam tu tak pekne pozladovali cykly 🙂)
http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2

momamo
24. nov 2011

@delideli presne ako si napisala .... Rozmyslam ked sme mali posledny sex v utorok tak dnes bude mat drahy hadam dost ,,deticiek" ... 🙂))

azzura
24. nov 2011

@vardzikova dakujem

azzura
24. nov 2011

@vardzikova vsak aj ja tomu verim kazdy mesiac, lebo zazraky sa deju ............ 🙂

delideli
24. nov 2011

@momamo : to je uplne idealne- od utorka ich bude idealny pocet a aj kvalita- tak dufam,ze chlapci zabojuju 🙂

vladka1828
24. nov 2011

ahojte baby, stalo sa niektorej z vás žeby večer krvácala z nosa? 😒

momamo
24. nov 2011

@delideli ved toto musia ... 🙂))) verim v nich .. 😀