icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
29. feb 2012

@nativanativa ja mam bradavky veľke ako svet 😀 pomali na cele prso 😀 ale ne ne smejem sa ale fakt su veľke ako svet, ale maš pravdu s tym že su take pevne ved keby neboleli tak ani podpiru nam netreba krasne by držali aj same 😀 kozičky naše a si potom predstav ake budu vytahane ked budeme kojiť 🙄 😀

azzura
29. feb 2012

@pacica netvrdim že hovoris blbost, ale este som o tom nepucula, že sa da takto zistit tehu. Kedy mas dostat??? Merias si teplotu???

pacica
Odpoveď bola odstránená
aliaxa
29. feb 2012

@vardzikova to by som aj ja rada vedela nepovedal mi vsak aj ako tie vajicka ked som mala male a zrazu ze som tehotna dva tyzdne som brala 3x denne lieky a po tyzdni sa to skracovalo ...beru sa iba do 12 tyzdna...zvlastne ze ty ich budes brat az od 5 mesiaca

vardzikova
29. feb 2012

@aliaxa neviem aspon on mi to tak povedal ...neviem prečo

azzura
29. feb 2012

@pacica mne ho kontroluje mm, on tam dociahne a tvrdi že je to v case ovu ako ked si prejdes prstom po pere a mimo ovu je cely a tvrdy.

nativanativa
29. feb 2012

@vardzikova no potom si to mozem hodit ,,,,, budem potrebovat silikony 😝
len sa modlim aby som kojila , lebo bohuzial v nasej rodine mama a segra nekojili dlho ... az mesiac maximalne a svagrina asi tak isto ☹ ☹

aliaxa
29. feb 2012

@vardzikova vsak doktor vie co robi a snad spravne.....a teraz neberies ziadne lieky ?

azzura
29. feb 2012

@aliaxa cau, ty si nas zazrak...s malymi vajkami si otehotnela 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
vardzikova
29. feb 2012

@nativanativa a čo stratili mliečko? ale tak všetko nato vplyva hlavne stres 😠

su_san
29. feb 2012

@azzura aj mne sa zdá že má viac spermošiek 🙂 a sexíkovať sa mu tiež stále chce, ale on hovorí, že od kedy berie, tak si pripadá ako za mladi 😀 , že ráno keď sa zobudí, tak je všetko v pozore ako v 15 rokoch ...mehehee 😀 😀 😀

vardzikova
29. feb 2012

@aliaxa no teraz beriem ešte stale ten duphaston a neberiem fembion 800 lebo sa mi dosť točila hlava aj ked som denne vypila tri litre vody tak mi povedal že to može byť nedostatkom železa tak mi dal HaEMOGENIC ktory obsahuje želeho,kysl.listovu a dalšie vitaminy

aliaxa
29. feb 2012

@azzura ahoj tak tomu nerozumiem doteraz co sa stalo po jednom merani a po jednej folikulometrii aj to s malymi vajickami a babo uz je v brusku

azzura
29. feb 2012

@pacica sa ti tocila hlava...nizky tlak je jeden z priznakov tehu, ale boli baby co nemali ziadne priznaky a su tehu a tie co mali nie su. Takžemusis vyckat dokym ti bude meskat. Moja kolegyna ani netusila že je v 9tt, lebo mala normalne mrchy, ale mala zeleny výtok tak sla k doktorovy a ten jej oznamil že srdiecko krasne bilo a ona nechapala o com toči. Takže kazda sme individualna, jednej staci mat raz sex a je v tom a ine sexuju o dusu a nic.

azzura
29. feb 2012

@aliaxa vsak to uz može byt teraz jedno, hlavne že mas pokladik v brusku 😉 . Aj doktor je len clovek a može sa pomylit s diagnozou 🙂

aliaxa
29. feb 2012

@vardzikova juuuuj tak ty este stale budes ten duphaston brat ...to je taka otrava aspon pre mna

azzura
29. feb 2012

@su_san super, tak si to uzivajte. My sexikujeme kazdy den, vsak ked ma toho tak vela 🙂 :ň

nativanativa
29. feb 2012

@vardzikova jasne a segre sa chuudatenku zapalili oba prsniky , zacalo jej rednut mlieko 😢 a uz presla na nutrilon ci co to v tej dobe ficalo

aliaxa
29. feb 2012

@azzura je to mozne lebo sa ani necudoval ked som prisla s grafom za nim a v pondelok idem na poradnu a uvidim drobca 🙂

vardzikova
29. feb 2012

@aliaxa mne to zatiaľ nerobi nič .. ale doky mi aj vravel že to beriem kôli tomu hematonu aby sa vstrebal

vardzikova
29. feb 2012

@nativanativa jaaj tak škoda no lebo sa hovori že najlepšie je ked žena koji čo najdlhšie 😒

azzura
29. feb 2012

@aliaxa tak sa tesis a nevies sa dockat pondelka 😉

nativanativa
29. feb 2012

@azzura
@pacica presne tak ,vid moj pripad , posledna mrcha 10 januar , sex iba raz a hop po 13 mesiacoch snazenia to kooonecne vyslo ..... a predtym sex , sex ,sex a semeno mi doslova a do pismena vytekalo usami a nic z toho

aliaxa
29. feb 2012

@vardzikova zrejme hej vsak zajtra sa dozvies ci sa uz vstrebal ze? dufam ze tam uz nic nebude

nativanativa
29. feb 2012

@vardzikova prave preto , ja len duuuufam , ze ako cierna ovca rodiny budem kojit 😝 😝 😝

aliaxa
29. feb 2012

@azzura tesim sa ale sa ja obavam aby bolo vsetko v poriadku ...minule ked som bola tak bolo super doktor bol zomna taky stastny ze babo rastie ze mu bilo srdiecko ze mi dal zadarmo potvdenie do skoly za ktore sa plati 🙂 som bola taka stastna ako nikdy dufam ze aj v pondelok budem

azzura
29. feb 2012

@nativanativa krasne si to pisala 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀

nativanativa
29. feb 2012

@azzura sak a ????? svata pravda .... este aj moj stary , ze --- no mozno je aj nieco zamiesane a ja mu na to ----- tsssss , zabudni , s tym jednym sexom ???!!!! neexistuje !!!!

azzura
29. feb 2012

@aliaxa neries co by bolo keby bolo, proste sa tes s kazdeho dna s bruskom. Ale zaroven bud na vsetko pripravena, lebo do 3 mesiacov sa može cokolvek stat.