icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
29. feb 2012

@nativanativa počuj, ten tvoj si nejak veril 😀 😀 😀 😀 a vidis, mal pravdu...sikovny to chlapec a hlavne ta jeho pohybliva banda..... 😀 😀 😀 😀

nativanativa
29. feb 2012

@azzura hm , ten si veril kazdy mesiac ...... a ja som si zas pre istotu kazdy mesiac poplakala 😢 😢 😢 , aaale mali cinski robosi zrejme nejak pokorili moju nedobytnu braaanicku a hupsli na to jedno vajko a konecne motyka vystrelila 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
su_san
29. feb 2012

@fifitko25 ja požehlené, hurááááá 😀 trochen ďaleko si, inak by som dobehla 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
su_san
29. feb 2012

@azzura my tiež skoro každý deň, len niekedy kvôli práci nám to nevydá, lebo nie sme spolu...a na moje "šťastie" to isto vyjde na ovu 😠

azzura
29. feb 2012

@nativanativa zazraky sa deju aj v realnom zivote, ked to clovek najmenej caka 😀

su_san
29. feb 2012

@nativanativa si ma pobavila, že vytekalo ušami...niekedy sa zázraky dejú, no nie??? nastavila som si psychiku na pozitívne frekvencie, tá kniha SECRET má niečo do seba 😀

su_san
29. feb 2012

@pacica skús tak za 2 dni, nemusíš čakať týždeň 🙂

gelinka75
29. feb 2012

@kikaneu tak volala som dr. v piatok rano ma beru na tu punkciu, polezim si tam asi 3 hodky 😠 bojim bojim

azzura
29. feb 2012

@pacica tak testovat može aj zajtra, len sa nesmies vystresovat ked tam nic nebude...hlavne ze bude meskat a ked budes testovat dlhsie a furt bude test biely, tak treba ist dokymu, nech sa kukne na teba, ci netreba vyvolavacku, resp. možes mat nizky tehu hormon, ktory nemusi test zachytit.

nativanativa
29. feb 2012

@pacica no v tom ti ja neporadim , lebo mna tu baby doslova sacali aby som si urobila test a ja som povedala ze nie , este mam cas a hlavne neurobim lebo viem ,ze bude negativny
ved pozri si moj album 😉

aliaxa
29. feb 2012

@azzura no veru modlim sa kazdy den aby bol drobcek v poriadku

nativanativa
29. feb 2012

@azzura
@su_san no ten zazrak uz ma 7 tyzdnov a dava maminke pekne zabrat ... a to som si chcela adoptovat maleho gambateho cernoska 😵 😵

su_san
29. feb 2012

@vardzikova tak Tvoj je ako môj, že si veril, že má diabolské spermie, ktoré oplodňujú len pohľadom a keď sa nepodarilo, tak bol vééééľmi prekvapený, že ako to??? 😉 tak ale ja verím jeho borcom tento mesiac, iste to vyjde, budeme sexovať o dušu 😀 a vy seksíkovať nebudete už až do pôrodu? je na vine ten hematóm?

azzura
29. feb 2012

@su_san ja som bola v piatok u dokyho, kukol ma povedal že mam dominatne foliluly pichol pregnyl a že nemame sexovat až v nedelu rano....avsak som si to spravila po svojom, a sexikovali sme furt. Lebo ja si citim kedy prasne vajko, v sobotu bola L a v nedelu P strana.....radsej to poistim 😀 😀 😀

su_san
29. feb 2012

@nativanativa to koľko dní ste keksíkovali pred ovu, keď len 1krát vravíš že bolo??? 🙂

azzura
29. feb 2012

@aliaxa neboj.bude ok a banbožko ti pomože 😉

nativanativa
29. feb 2012

@su_san no asi 5 dni pred ovu

azzura
29. feb 2012

@nativanativa vsak ked sa ti tvoj narodi, tak ho možes potom natriet hnedou farbou 😝 😝 😝

azzura
29. feb 2012

@nativanativa ten tvoj ma exkluzivne spermosky, ked 5 dni po ovu oplodnili vajko 😀 😀 😀 😀 Nepozicas 😉

su_san
29. feb 2012

@azzura hej hej, lekári radia, že aby boli silnejšie spermie, že každý 2- 3 deň stačí, že prežijú,ale ak je chuť, tak radšej každý deň, no nie???a môj má teraz také zásoby, že musí každý deň aj keby nechcel 😀 😀 😀

nativanativa
29. feb 2012

@azzura no to asi ani nebude potrebne , moj stary je dost snedy , ale neni to cudzinec , takze je tmavy , dufam ze aj krpec bude po nom

nativanativa
29. feb 2012

@azzura vies , ze doteraz tomu nechapem jak sa to tam vsetko mohlo totok ??? hm .....

su_san
29. feb 2012

@nativanativa tak to mali jeho borci asi horolezeckú výstroj a čakane, že sa dobojovali a ticho vyčkávali na vajko, ale tak je to skvelé, že to tak vyšlo po takej dobe, keď ti spermošky vytekali uchom 😀 😀 😀

azzura
29. feb 2012

@su_san my sme aplikovali uz vselijake sposoby a aj kazdy druhe den, proste vseli co...teraz sme sadili na kazdy den, a moj mm je nadseny ako maly chlapec. Aj ked je unaveny, ale sexovat neodmietne,na to sa tesi ako dieta lizatku 😀 😀 😀

azzura
29. feb 2012

@nativanativa a co ked bude po mamanke alebo po nejakom bledom predkovy z doby kamennej 😀 😀 😀

azzura
29. feb 2012

@nativanativa aspon možes dietatu porozpravat že ani netusis ako ste ho pocali, stacil na neho jedn sex 5 dni pred ovu😀 😀 😀

su_san
29. feb 2012

@azzura podľa mňa neexistuje zaručený spôsob, veď len pozri ako baby tu, nativanativa a vardziková, jedna z jedného pokusu po dlhých mesiacoch a druhá na 2 pokus po dennodennom snažení...asi to musí byť niekde hore napísané, že ako a kedy sa to má stať 😉

nativanativa
29. feb 2012

@su_san no podla mna oni niekde snajprovali na zatacke a tam aj merali rychlost 😀 😀 😀 😀 , ale museli asi dost zabrat ked preplavali cely kanal la manz az na koniec mount everestu 😀 😀 😀