Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura hm , ten si veril kazdy mesiac ...... a ja som si zas pre istotu kazdy mesiac poplakala 😢 😢 😢 , aaale mali cinski robosi zrejme nejak pokorili moju nedobytnu braaanicku a hupsli na to jedno vajko a konecne motyka vystrelila 😉
@nativanativa zazraky sa deju aj v realnom zivote, ked to clovek najmenej caka 😀
@nativanativa si ma pobavila, že vytekalo ušami...niekedy sa zázraky dejú, no nie??? nastavila som si psychiku na pozitívne frekvencie, tá kniha SECRET má niečo do seba 😀
@pacica tak testovat može aj zajtra, len sa nesmies vystresovat ked tam nic nebude...hlavne ze bude meskat a ked budes testovat dlhsie a furt bude test biely, tak treba ist dokymu, nech sa kukne na teba, ci netreba vyvolavacku, resp. možes mat nizky tehu hormon, ktory nemusi test zachytit.
@pacica no v tom ti ja neporadim , lebo mna tu baby doslova sacali aby som si urobila test a ja som povedala ze nie , este mam cas a hlavne neurobim lebo viem ,ze bude negativny
ved pozri si moj album 😉
@vardzikova tak Tvoj je ako môj, že si veril, že má diabolské spermie, ktoré oplodňujú len pohľadom a keď sa nepodarilo, tak bol vééééľmi prekvapený, že ako to??? 😉 tak ale ja verím jeho borcom tento mesiac, iste to vyjde, budeme sexovať o dušu 😀 a vy seksíkovať nebudete už až do pôrodu? je na vine ten hematóm?
@su_san ja som bola v piatok u dokyho, kukol ma povedal že mam dominatne foliluly pichol pregnyl a že nemame sexovat až v nedelu rano....avsak som si to spravila po svojom, a sexikovali sme furt. Lebo ja si citim kedy prasne vajko, v sobotu bola L a v nedelu P strana.....radsej to poistim 😀 😀 😀
@nativanativa to koľko dní ste keksíkovali pred ovu, keď len 1krát vravíš že bolo??? 🙂
@su_san no asi 5 dni pred ovu
@nativanativa vsak ked sa ti tvoj narodi, tak ho možes potom natriet hnedou farbou 😝 😝 😝
@nativanativa ten tvoj ma exkluzivne spermosky, ked 5 dni po ovu oplodnili vajko 😀 😀 😀 😀 Nepozicas 😉
@azzura no to asi ani nebude potrebne , moj stary je dost snedy , ale neni to cudzinec , takze je tmavy , dufam ze aj krpec bude po nom
@azzura vies , ze doteraz tomu nechapem jak sa to tam vsetko mohlo totok ??? hm .....
@nativanativa tak to mali jeho borci asi horolezeckú výstroj a čakane, že sa dobojovali a ticho vyčkávali na vajko, ale tak je to skvelé, že to tak vyšlo po takej dobe, keď ti spermošky vytekali uchom 😀 😀 😀
@nativanativa a co ked bude po mamanke alebo po nejakom bledom predkovy z doby kamennej 😀 😀 😀
@nativanativa aspon možes dietatu porozpravat že ani netusis ako ste ho pocali, stacil na neho jedn sex 5 dni pred ovu😀 😀 😀
@su_san no podla mna oni niekde snajprovali na zatacke a tam aj merali rychlost 😀 😀 😀 😀 , ale museli asi dost zabrat ked preplavali cely kanal la manz az na koniec mount everestu 😀 😀 😀

@nativanativa počuj, ten tvoj si nejak veril 😀 😀 😀 😀 a vidis, mal pravdu...sikovny to chlapec a hlavne ta jeho pohybliva banda..... 😀 😀 😀 😀