icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
1. mar 2012

@lucecita ahoooj cicuška 😀 😀 😀 vidim ta tu po sto rokoch 😀 a čože dnes si nešla do prace?

azzura
1. mar 2012

@bubacik5 ništa, vsetko po starom a u teba?

kikaneu
1. mar 2012

@lucecita aj ja som zvedavá, ale ešte aj tak bolo skoro na to, aby u teba doki niečo videl, nemyslíš? 😀 tak, tak, treba vždy ísť len dopredu a dozadu sa obzerať len za peknými spomienkami 😉

azzura
1. mar 2012

@vardzikova
@lucecita ahoj babky krasne 😉

azzura
1. mar 2012

@kikaneu
@mistisa
@mistisa vsatal som spravnou noho, tak asi preto dobra nalada. sefka isla do terenu, tak ma nikto neotravuje 😉

kikaneu
1. mar 2012

@vardzikova už som začala dáááávno 🙂 vstávala som 5:15 s manželom, ale ešte som si ľahla a do siedmej podriemkala, bola som na nákup, raňajky a teraz úradujem, vyplňujem pracovné listy, aby som deťom skontrolovala po prázdninách 😉 a ty ako? vyspinkané ste?

kikaneu
1. mar 2012

@azzura paráda, hneď je lepší deň, keď šéfky niet 😀

lucecita
1. mar 2012

@vardzikova ja viem, ale už končím 😀 niekto musí aj pracovať, nieeee? bola som na gynde, preto som tu 😉
@kikaneu ja viem, že je skoro ale človek nikdy nevie 😀 ale cítim sa aj tak krámovo 😠
@azzura ahoj, ako?

azzura
1. mar 2012

@kikaneu no a ta moja je jak raketa 😀 😀 😀 😀 😀 ale ona sa vrati, ale dovtedy to musim vyuzit

azzura
1. mar 2012

@lucecita nijak. a u teba co nove??

kikaneu
1. mar 2012

@lucecita fuj, krámy.....nechcem ich už vidieť, ja sa na ne zatiaľ necitím, ale ja mám ešte do utorka čas, takže ono to príde cez víkend 😝
@azzura treba, treba 🙂 tvoja je ako raketa a môj je taký ofučaný, že sa na neho ani pozerať nedá niekedy 😝

lucecita
1. mar 2012

@azzura ani u mňa, chodím do novej práce a celkom ma baví 😀 aj teraz už končím a ide makať 😉 večer som tu jak na koni 😉

vardzikova
1. mar 2012

@azzura cicuš ja som dnes zjedla celu čokoladu a to je ešte iba ranooooo 😠 😠 😠

nativanativa
1. mar 2012

aaaaaaaaa sudruzky , zase klebetite ?? 😀 😀

vardzikova
1. mar 2012

@kikaneu až prespate 😀 😀 ja som hore tiež od šiestej lebo vtedy odchadza mm do prace tak vstavam s nim 😎 , sa poriadne vybošame a može isť do prace 😀

lucecita
1. mar 2012

@kikaneu ani ja ich nechcem vidieť, ale čo už narobím? Pánbožko sa ešte nerozhodol či nám nadelí bábo alebo ešte počkáme 😀 ale ja ešte stále čakám čo bude, pokiaľ nie je červená, tak je nádej a tá predsa umiera posledná, nie? 😀

vardzikova
1. mar 2012

@lucecita jaaj a čo pišuľka ako je natom?

vardzikova
1. mar 2012

@nativanativa čau sudružka 😀

gelinka75
1. mar 2012

@mistisa ahoj, ja mam cystu na pravom vajecniku a odmietla som zatial operaciu, tak mi ju idu odsat, potom sa uvidi co dalej bude, mala som ju davnejsie, potom praskla a teraz je tam uz skoro rok, tak preto, idem zajtra rano 😉

lucecita
1. mar 2012

@fifitko25 micuška moja, prajem ti aj manželkovi šťastnú cestu, príjemnú dovolenku a poriadne si oddýchni a naber kopu nových síl do bábätkovania 😉 ozvi sa ako ste doleteli a ako sa tam máte a užívajte si čínsky sexík 😀

bubacik5
1. mar 2012

@azzura u mna tiez tak....cakam na ovulku, potom cakam na vysledok, potom na mrchu a stale dokola

azzura
1. mar 2012

@kikaneu 😀 😀 😀 ja mam v podstate dobru sefku, ale niekedy by som ju zabila 😠

lucecita
1. mar 2012

@vardzikova micik, je to v rámci mojich možností 😉 musím do práce, večer sa ozvem a popíšeme, alebo na fcb, oki?

azzura
1. mar 2012

@lucecita ok, tak prace zdar 😉 😉 . potom napis co a kde pracujes

azzura
1. mar 2012

@vardzikova a ci ju aj vygrcala?? To by bolo skoda 😉 . Neries co papas, ved potrebujes energiu pre seba a babo, zivis dvoch 🙂

gelinka75
1. mar 2012

ja som zvedava kolko budeme musiet abstinovat po tom vpichu, citala som na nete ze tyzden, sakra, zas ledva budeme stihat ovulku, my to mame uz druhy mesiac dost rozhadzane 😠

nativanativa
1. mar 2012

@vardzikova dnes idem opat k vseobecnej ☹ , angina sa nam vracia .. som zvedava co mi povie dokina ☹

fifitko25
1. mar 2012

Ďakujem babule 😉 však dnes tu Ešte budem a potom sa vám Ozvem z druhého konca sveta 😀

azzura
1. mar 2012

@bubacik5 my mmame po ovulke, tak cakame na mrchanu. Ak sa nam teraz po prefukoch nezadari prirodzene tak potom ideme na IUI

lucecita
1. mar 2012

Žienky moje...pekne diskutujte, ja sa porúčam zarábať chechtáky na nový byt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 napíšem navečer alebo kedy sa mi podarí dostať sa sem 😉 Pekný deň želám všetkým 😉