icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mima1983
23. okt 2011

@nativanativa dik 🙂 pojdem na ne

mima1983
23. okt 2011

@purina12345 zatial nepocitujem nic.... uzivam ich od 4.októbra, ak asi este neni moc co pozorovat... ale baby pisali, ze nemali ziadne bolesti a ze presne vedeli kedy maju ovulaciu aj bez testov a teplot... tak neviem.... ja som tento prvy mesiac nepozorovala nic... teraz akurat ked mam dostat menzes, stale mam len to mimi spinenie a ziadne bolesti :-/ tak neviem, ze ci mi to sposobili tie kvapky, ze bolesti zmizli, alebo co..... uvidim este dnes..... ked aj dnes sa normalny menzes nespustí tak asi v pondelok skusim test... co ja viem 🙂

zuzanka9999
23. okt 2011

@mima1983 dakujem, sama som bola prekvapena.vy sa kolko sanzilkujete?

zuzanka9999
23. okt 2011

@carie32 tak to mame podobne, ale s tym ze moj nechodi zasa az tak casto na sluzobky na viac dni, ale chodi vecer z pace domov o osmej a potom je dost uz unaveny a ten stres co ma tiez nie je bohvie co. 😢 ale tak to ma uz skoro kazdy v dnesnej dobe -stresy z prace.

mima1983
23. okt 2011

@zuzanka9999 teraz je to tretí mesiac, akurat mam teraz dostat kramy, tak uvidim 🙂

barushkaaam
23. okt 2011

ako baby, som vas necitala a teraz to nestiham dohnat 😀 su tu nejake nove tehu?
@mima1983 tak to mame rovnako, ja som dnes 27 DC a uz citim krce v bruchu, takze tento mesiac to nevyslo, ale nevadi, dalsi mesiac bude novy cyklus a nova sanca 😉

mima1983
23. okt 2011

@barushkaaam ja som dnes mala dostat - alebo zajtra.... a dnes zatial nic, ani ziadne krce, proste nic.... tak sa cudujem.... vcera som mala malinkateee spinenie... ale len take ze ked som sa utrela na wc tak maaalilinko... ale dnes uz ani to :-/ tak neviem, ci sa mam tesit alebo co.... ale ja vzdy prvy den menzesu som mavala bolesti, aj ked nie ziadne strasidelne ale mala... teraz nic :-/ uvidim este co dnes, a zajtra... a ked nic, spravim test

mima1983
23. okt 2011

@barushkaaam Dnes mam 28DC - cize menzes mam dostat dnes, najneskor zajtra, lebo cyklus mam 27-28... no tak som zvedavá veru

purina12345
23. okt 2011

@mima1983 no u teba to začína byť napínavé 😉 tiež som veľmi zvedavá ako to dopadne, veľmi držim palčeky 🙂

mima1983
23. okt 2011

@purina12345 no to aj ja... sem tak malinko citim podbruško, tak bovie... mozno sa ta mrcha predsa len rozbehne, len si dáva načas, potvora jedna!!! 🙂

barushkaaam
23. okt 2011

@mima1983 ze to mame rovnako som myslela, ze ty si 28 DC a ja 27 DC 🙂 tak na rovnaky den to nemame, ale skoro 😉 inak je dobre, ze si zatial menzes nedostala, mozno uz ani nedostanes 😉

mima1983
23. okt 2011

@barushkaaam hej hej... sme rovnako, tak si drzme navzajom mooooc moooc palceky! 🙂 no uvidím... vcerajsie malinkate spinenie ma skor uistovalo v to, ze dnes urcite mrcha pride.... ale dnes furt nic... som zvedavá do vecera, teda do zajtra....

barushkaaam
23. okt 2011

@mima1983 my sme tento mesiac zacali a zatial som len sledovala plodny hlien. Ale buduci mesiac sa chystam uz merat bazalnu teplotu a pit alchemilku (dobre som to napisala????)

mima1983
23. okt 2011

@barushkaaam my sme to prve dva mesiace nechavali na nahodu...ziadne merania, ziadne ovu testy, nic... no teraz, tento tretí som si len kukla plodne dni kedy by som asi mala mat, a vtedy sme sa snazili obden.... alchemilku som aj ja na zaciatku pila, teraz uz nie, lebo ju mam v - FEMIBION 800, tak uz ju nepijem.... a este pijem FEMI Kvapky od Valoviča... tak uvidíme

barushkaaam
23. okt 2011

@mima1983 aha o tych kvapkach som nikdy nepocula...co je to zac? 😀 su dobre? a su na lekarsky predpis od gyndosa ci volno predajne? no ja prave rozmyslam, ze buduci mesiac chcem tu svoju plodnost nejako podporit, ale neviem cim, tak si rada necham poradit 😉 ja uz mam fakt silne krce, takze u mna je len otazka kedy sa mi spusti menzes, a kedze ma boli brusko, tak sa muzik podujal robit obed a ja lezim v teplej posteli 😀 a na bruchu mam termofor 😀

mima1983
23. okt 2011

@barushkaaam ja som sa o nich docitala tu na MK... su to FEMI Kvapky od Valoviča, a najdeš ich tu: www.prirodnekvapky.sk ... Daju sa objednat cez net, a mozno ich maju aj v lekarnach, ale ja som si ich objednala tu. Nie su drahe, su cisto prirodne a vydrzia dlho, tak reku vyskusam.... zatial moc neviem povedat ci su dobre, mam ich od 4.oktobra

purina12345
23. okt 2011

@jorgie ahoj, máš pre nás niečo nové? čakám s napätím

carie32
23. okt 2011

kočky mňa dneska tak strašne bolia kríže od rána až mi je do plaču ☹ išla som do kaufu nakúpiť a ledva som sadla za volant.. no katastrofa...

zuzanka9999
23. okt 2011

@mima1983 juuuuj tak aby neprisli. nemuseli by 🙂 ja ich ocakavam o tyzden.

mima1983
23. okt 2011

@mima1983 dakujem, si zlatá, ale nevieeeem.... skor to vidim na mrchu :-/

mima1983
23. okt 2011

@carie32 mna tak boleli krize cez tento tyzden.... bohuzial tiez je to priznak bud tehu, alebo prichadzajucej mrchy...

purina12345
23. okt 2011

@carie32 tak ako ovulka? ty si už písala 19-teho že si mala slabučku a testovala si aj deň pred tým? nemohlo to byť už aj koniec ovu?

barushkaaam
23. okt 2011

@mima1983 ja prave furt dumam ci si vybrat ten cajik, ci kvapky. Dneska som si vyguuuglovala kyselinu listovu 😀 a je ich strasne moc druhov
Baby mna bolia krize akonahle co i len trosku prechladnem, ale pri mrche ma nikdy neboleli, to ma bolia len prsia a brucho.

mima1983
23. okt 2011

@barushkaaam ja uzivam FEMIBION 800, vela bab si ho pochvaluje aj doktori ho odporucaju....

purina12345
23. okt 2011

@barushkaaam aj ja užívam femibion 800, sú tam aj iné potrebné vitamíniky a mávaš nejaký problém s mrchou

barushkaaam
23. okt 2011

@mima1983 oky diky za radu, hned tento cyklus vyskusam 😉 a potom uz cajik pit asi nemusim, ze? to uz by bolo moc si myslim, ci?

mima1983
23. okt 2011

@barushkaaam ja mam tu alchemilku v tych kvapkach, cize ak by si si neobjednala tie kvapky, tak kludne cajik-alchemilku pit mozes

barushkaaam
23. okt 2011

@purina12345 nie, nemam ziadny problem s mrchou. Prvy krat som dostala cca v 12 ci 13, nie je to skoro? 😕 a odvtedy ju mam pravidelnu kazdy mesiac, samozrejme mam meskanie, ked som chora alebo v strese, ale moj cyklus byva tak 28-30 dni.

meyby
23. okt 2011

@mima1983 aj ja som si minuly mesiac povedala ze to necham na nahodu, ziadne ovu testy, a hned mi to aj meska... 😀

barushkaaam
23. okt 2011

@mima1983 no asi to tak urobim aj ja, ze budem pit cajik a kupit aj ten femibion. Juj, ja uz sa taaaak tesim, ked bude po mrche a mozem snazilkovat znova 🙂