icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
1. mar 2012

@fifitko25 milacik stastnu cestu a hlavne vsetko pekne pofot 😀. a hlavne si done odtial 2// 😀

ivka228
2. mar 2012

@fifitko25 to co to, neoznacilo? 😒
ja zasa stale rovnako, moje telo sa nevie rozhodnut ci hore alebo dole
http://www.fertilityfriend.com/home/391f5d

pekne piatkove rano vsetkym 🙂

kikaneu
2. mar 2012

@ivka228 aj tebe pekné ráno a ešte krajší deň 🙂 pekný je ten tvoj graf 😉 môj takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

ivka228
2. mar 2012

@kikaneu ahoj Kika co tak skoro buntosis, ked mas posledny den dovolenky? 😉
neviem preco, ale myslim si, ze je uplne jedno ake teploty su po ovu, ci to ide hore ci dole. vela nam to neprezradi. ale uz som si zvykla na meranie, tak nebudem rusit tento ranny ritual 🙂

kikaneu
2. mar 2012

@ivka228 ale, sľúbila som manželovi, že s ním ráno vstanem, tak som sľub dodržala a už som si nešla ľahnúť 🙂 veru, to by musela byť teplota hore dlhšie ako je naša bežná luteálna fáza 😉 no ja som si tiež zvykla, tak meriam 🙂

ivka228
2. mar 2012

@kikaneu to je od teba pekne, ze takto spolu s nim vstavas. A co mas dnes v plane?

delideli
2. mar 2012

@fifitko25 : ja som sa radsej nepytala na podrobnosti, ale asi hej.. 😖

delideli
2. mar 2012

@ivka228 : dakujem,ja ja som rada zase medzi vami 🙂

kikaneu
2. mar 2012

@ivka228 no, občas sa obetujem cez svoju dovolenku 🙂 je to milé byť ráno pri raňajkách spolu a riešiť bežné veci 🙂 dnes? naraňajkujem sa, upracem v kuchyni a pôjdem ku kamoške na kávu 🙂 potom navarím a treba mi usporiadať nejak rozumne riady do kuchynských skriniek, zapnúť umývačku, práčku a také bežné veci 🙂 a čo ty? kedy končíš v práci?

ivka228
2. mar 2012

@delideli Ahoj moja ako sa mas? Co mas nove?

ivka228
2. mar 2012

@kikaneu aj ja mam rada spolocne ranajky, ale tie si doprajeme iba cez vikend a uz sa nan velmi tesim. v tichosti zavidim tvoj dnesny program, lebo ja dnes opat budem v praci asi do siedmej ako kazdy piatok ☹ 😠 ☹ piatky nemam rada. hned by som menila za kavu s kamoskou 🙂

kikaneu
2. mar 2012

@ivka228 juj, to prečo si v piatok tak dlho v práci? môj manžel mal v starej práci dokonca piatok o hodinu kratšiu pracovnú dobu a končil už o pol tretej 🙂 to bol life 🙂 nooo, už sa aj ja teším, deťom som kúpila gumových medvedíkov a marína keksy 🙂 myslím, že sa potešia a my sa vykecáme, keď nám princezny dajú šancu 😀
my máme asi výhodu, že vstávame spolu a aj do práce chodíme spolu, tak si to môžeme dovoliť aj cez týždeň, ale tie víkendové sú lepšie, môžme si aj dlhšie posedieť 😉 aj kedčo iné 😅

delideli
2. mar 2012

@ivka228 : ahoj 🙂 celkom dobre, tesim sa,ze uz je piatok a blizi sa vikend a nicnerobenie (teda takmer 🙂)
popijam gynastan, ladujem sa indonalom a snazim sa privolat mrsku..zatial sa neozyva,asi ju budem musiet podporit nejakym cervenym vinkom 🙂
a ty sa mas ako?pozeram,ze grafik vyzera pekne,uz len,aby sa teplotka udrzala tam kde je,alebo aj vyssie 🙂drzim palceky 🙂

mata_ba
2. mar 2012

Prajem Vam dobre ranko a pekny dnik 🙂

mistisa
2. mar 2012

ahojkajte koceny 🙂 prajem krasne ranko 🙂

kikaneu
2. mar 2012

@mata_ba
@mistisa ahojte dievčatá 🙂

mata_ba
2. mar 2012

@kikaneu @mistisa dobre ranko 🙂

azzura
2. mar 2012
azzura
2. mar 2012

@kikaneu ahoj, prosim ta ako si spravila aby si vsetky grafy mala v jednom, dik

mistisa
2. mar 2012

@kikaneu @mata_ba @azzura ako koceny ? vyspinkane do ruzova?? 😉

azzura
2. mar 2012

@mistisa vyspinkane, hlavne ze je uz piatok 🙂

mata_ba
2. mar 2012

@azzura ahoj 🙂

@mistisa ja aj ano..drahy sice o 5 vstaval,lebo musel ist skor do prace a o 6 mi zvonil budik kvoli meraniu,ale inak som sa zdvihla az o tristvrte na 7..a o pol 8 pre mna dosiel sef,takze pohodicka 🙂 a ty?

spula22
2. mar 2012

krasne piatkove ranko vsetkm 😀.ako sa mate bambulky? 😀 😀 😀

kikaneu
2. mar 2012

@azzura ahoj 🙂 to keď som mala VIP, tak som si dala pod grafom možnosť chart overlay, označila som si, ktoré mesiace chcem prekryť a myslela som, že keď skončí VIP, tak aj toto zmizne...ale ostalo, no ukazuje sa to, len keď klikneš na ten odkaz, ktorý skopírujem, ja to nevidím v my chart 🙂

kikaneu
2. mar 2012

@mata_ba
@mistisa jasné, že vyspinkaná 🙂 a vy ste na tom ako? ja sa neteším, že je piatok, lebo mi dnes končí dovolenka 😒

mistisa
2. mar 2012

@azzura no to ano 🙂 vikend pred nami vsak? micka t si bola na tej laparke ze? mam v tom chaoz kto co mal chacha 😉 😉

mata_ba
2. mar 2012

@spula22 dobre ranko..ja klasika 🙂

mistisa
2. mar 2012

@mata_ba no fajn tak super 🙂 ja kazdy den vstavam okolo pol 8 a dnes som o hodku potiehla nejak som tvrdo zaspala.mm odchadzal o 6:45 jak mi dal pusu a zavrel dvere neviem o sebe chacha 🙂 uz som aj lepsie spala neni mi uz tak hrozne nastastie 🙂

mata_ba
2. mar 2012

@kikaneu ja tiez v podstate 🙂 zatial mam pohodicku .-)