Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 to co to, neoznacilo? 😒
ja zasa stale rovnako, moje telo sa nevie rozhodnut ci hore alebo dole
http://www.fertilityfriend.com/home/391f5d
pekne piatkove rano vsetkym 🙂
@ivka228 aj tebe pekné ráno a ešte krajší deň 🙂 pekný je ten tvoj graf 😉 môj takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@ivka228 no, občas sa obetujem cez svoju dovolenku 🙂 je to milé byť ráno pri raňajkách spolu a riešiť bežné veci 🙂 dnes? naraňajkujem sa, upracem v kuchyni a pôjdem ku kamoške na kávu 🙂 potom navarím a treba mi usporiadať nejak rozumne riady do kuchynských skriniek, zapnúť umývačku, práčku a také bežné veci 🙂 a čo ty? kedy končíš v práci?
@ivka228 juj, to prečo si v piatok tak dlho v práci? môj manžel mal v starej práci dokonca piatok o hodinu kratšiu pracovnú dobu a končil už o pol tretej 🙂 to bol life 🙂 nooo, už sa aj ja teším, deťom som kúpila gumových medvedíkov a marína keksy 🙂 myslím, že sa potešia a my sa vykecáme, keď nám princezny dajú šancu 😀
my máme asi výhodu, že vstávame spolu a aj do práce chodíme spolu, tak si to môžeme dovoliť aj cez týždeň, ale tie víkendové sú lepšie, môžme si aj dlhšie posedieť 😉 aj kedčo iné 😅
@ivka228 : ahoj 🙂 celkom dobre, tesim sa,ze uz je piatok a blizi sa vikend a nicnerobenie (teda takmer 🙂)
popijam gynastan, ladujem sa indonalom a snazim sa privolat mrsku..zatial sa neozyva,asi ju budem musiet podporit nejakym cervenym vinkom 🙂
a ty sa mas ako?pozeram,ze grafik vyzera pekne,uz len,aby sa teplotka udrzala tam kde je,alebo aj vyssie 🙂drzim palceky 🙂
Prajem Vam dobre ranko a pekny dnik 🙂
ahojkajte koceny 🙂 prajem krasne ranko 🙂
krasne piatkove ranko vsetkm 😀.ako sa mate bambulky? 😀 😀 😀
@azzura ahoj 🙂 to keď som mala VIP, tak som si dala pod grafom možnosť chart overlay, označila som si, ktoré mesiace chcem prekryť a myslela som, že keď skončí VIP, tak aj toto zmizne...ale ostalo, no ukazuje sa to, len keď klikneš na ten odkaz, ktorý skopírujem, ja to nevidím v my chart 🙂

@fifitko25 milacik stastnu cestu a hlavne vsetko pekne pofot 😀. a hlavne si done odtial 2// 😀