Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a jááááááááááj, tak to môj užíva tribulus už viac ako týždeň a vraj sa po ňom cíti viac "nadržaný" 😀
@mata_ba veru iný svet 😉 veď len v tomto meste, kde sme, žije 18 milionov ľudí... brrrr tri Slovenska by sa tu zmestili úplne v pohode 😀 všade je veľa malých číňanov, ktorí sa všade tlačia a vôbec nerozumejú anglicky, česť výnimkám 😒 akurát v Hong-Kongu to bolo lepšie, to je britská kolónia a to aj cítiť, sú viac západniarski ako títo ostatní.... a keby ste videli, v čom chodia oblečení, no koniec 😀 je tu 25 stupňov a ženy nosia kožušinové čižmy, lebo je to "in" 😀
@spula22 ahoj mojka, až na časový posun v pohode, ale už sme sa akosi prestavili, najhoršie bol prvý deň 😀 je tu zatiaľ teplo a dusno, sme na juho-východe, ale už od zajtra sa hýbeme smerom na sever, takže do teplôt okolo 10 stupňov.... inak super, iná exotika 😀 a aj jedlá majú super, zamilovala som sa do ryžovej polievky so zázvorom a pórom 😝 no a samozrejme sushi - to je neuveriteľnééééééééé 😝 😝
@fifitko25 swiss energy man je to iste ako tribulus, len to vyraba ina firma... dnes som sa ho na to pytala, že čo to s nim robi a povedal mi, ze neciti nic zvlastne 😖 tak neviem 😖
@l_e_n_o_c_k_a no môj vraj ráno cíti kadečo 😀 😀
@fifitko25 eejha, fotky krásne, tí číňani musia za vami obzerať 😉 pristane vam to 😉
@fifitko25 mm sa mi v piatok priznal, ze ho castejsie boli brucho 😖 mozno aj z tolkych vitaminov 😖 a uvidime co s nim spravi tribulus, ale zazraky necakam
@lucecita ahoj mojka, no ako dnes teplotka? mňa to brucho bolieť prestalo, aj náladu mám dobrú, tak ktovie, že čo to....a graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@vardzikova bodaj, to by bolo super 😀 a ty sa ako máš? ešte grckáš?
@l_e_n_o_c_k_a Ďakujeme 😉 všade je však akýsi opar - smog, ktorý bráni pekným fotkám 😠 😠
ja tiež neviem, čo tie vitamíny urobia so spg, lebo môj mm je stále v dosť veľkom strese a vypätí ☹ a k liečbe by mal patriť aj pokoj a kľud, lenže to sa u nás asi nikdy nestane....
@kikaneu no tento vyzerá veľmi nádejne si myslím 😉 😉 už sme si tu trošku zvykli, akurát miestni nie 😀 sa na nás dívajú, ako keby sme boli z Marsu 😀 sme na juhovýchode, tu je teplo okolo 25 stupňov, ale zajtra vyrážame na sever, do mesta Xian kde je okolo 10 stupňov, takže facka poriadna.... ale veci sme si zobrali, tak by namal byť problém... a mm už dva dni nemyslel na robotu, takže som šťastná 😀
a ty sa ako cítiš pri takom super grafe? koľko ti najviac meškala mrcha?
@fifitko25 jaki ste zlati spolu 😅 😅 😅
@franzziska ďakujeme, inkognito v okuliaroch 😀 😀 to bolo na výhliadke na Hong-Kong, až na ten smog bolo vidieť fakt ďaleko 😉
@fifitko25 bodaj by si mala pravdu 🙂 v sobotu a nedeľu ma pobolievalo podbruško ako na mrchu, no dnes nič....občas ma pichne v pravom boku, občas v ľavom, občas v krížoch, občas v prsiach...ale neprikladám tomu žiaden význam....dnes som 12DPO a najdlhšiu luteálku som mala 13 dní (odkedy meriam) predtým mi najviac meškala mrcha 4 dni (ale to netuším, či nebola posunutá ovu, ktovie) čiže na zhrnutie: cítim sa dobre 😝
juj, aj ja by som šla na takú exotickú dovču 😉 koľko tam máte teraz hodín? tak, to je hlavné, že máte aj teplejšie oblečenie, vždy tam ešte bude teplejšie ako tu 🙂 u nás dnes bolo ráno mínus desať 😉 a cez deň ani neviem 😉

@fifitko25 ajooooj milacik 😀 tak ako cinankovia ? posluchaju pekne 😀 a dufam, ze sa mas dobre 😀