icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
5. mar 2012

@fifitko25 ajooooj milacik 😀 tak ako cinankovia ? posluchaju pekne 😀 a dufam, ze sa mas dobre 😀

spula22
5. mar 2012

@mezike gratulujem veeelmi 😀 pekne sa drzkajte 😀 a uz aj doky potvrdil? 😀

amethea
5. mar 2012

@mezike Blahozelam! Zaujimalo by ma aky dlhy mas zvycajne cyklus, kedze pises ze dve ciarky ti ukazalo az na 39DC. A mas aj nejake priznaky, vytok resp. ako sa citis?

fifitko25
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a jááááááááááj, tak to môj užíva tribulus už viac ako týždeň a vraj sa po ňom cíti viac "nadržaný" 😀

fifitko25
5. mar 2012

@mata_ba veru iný svet 😉 veď len v tomto meste, kde sme, žije 18 milionov ľudí... brrrr tri Slovenska by sa tu zmestili úplne v pohode 😀 všade je veľa malých číňanov, ktorí sa všade tlačia a vôbec nerozumejú anglicky, česť výnimkám 😒 akurát v Hong-Kongu to bolo lepšie, to je britská kolónia a to aj cítiť, sú viac západniarski ako títo ostatní.... a keby ste videli, v čom chodia oblečení, no koniec 😀 je tu 25 stupňov a ženy nosia kožušinové čižmy, lebo je to "in" 😀

fifitko25
5. mar 2012

@spula22 ahoj mojka, až na časový posun v pohode, ale už sme sa akosi prestavili, najhoršie bol prvý deň 😀 je tu zatiaľ teplo a dusno, sme na juho-východe, ale už od zajtra sa hýbeme smerom na sever, takže do teplôt okolo 10 stupňov.... inak super, iná exotika 😀 a aj jedlá majú super, zamilovala som sa do ryžovej polievky so zázvorom a pórom 😝 no a samozrejme sushi - to je neuveriteľnééééééééé 😝 😝

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@fifitko25 swiss energy man je to iste ako tribulus, len to vyraba ina firma... dnes som sa ho na to pytala, že čo to s nim robi a povedal mi, ze neciti nic zvlastne 😖 tak neviem 😖

fifitko25
5. mar 2012

prikladám pár foto 😉

fifitko25
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no môj vraj ráno cíti kadečo 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@fifitko25 eejha, fotky krásne, tí číňani musia za vami obzerať 😉 pristane vam to 😉

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@fifitko25 mm sa mi v piatok priznal, ze ho castejsie boli brucho 😖 mozno aj z tolkych vitaminov 😖 a uvidime co s nim spravi tribulus, ale zazraky necakam

kikaneu
5. mar 2012

@lucecita ahoj mojka, no ako dnes teplotka? mňa to brucho bolieť prestalo, aj náladu mám dobrú, tak ktovie, že čo to....a graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

kikaneu
5. mar 2012

@vardzikova bodaj, to by bolo super 😀 a ty sa ako máš? ešte grckáš?

fifitko25
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a Ďakujeme 😉 všade je však akýsi opar - smog, ktorý bráni pekným fotkám 😠 😠
ja tiež neviem, čo tie vitamíny urobia so spg, lebo môj mm je stále v dosť veľkom strese a vypätí ☹ a k liečbe by mal patriť aj pokoj a kľud, lenže to sa u nás asi nikdy nestane....

kikaneu
5. mar 2012

@ivka228 ďakujem moja, uvidíme, že čo bude 😉 a ja držím palce na zajtrajšie testovanie 😉

fifitko25
5. mar 2012

@kikaneu ahoj 🙂 grafík máš pekný, taký tehotenský 🙂 😉

kikaneu
5. mar 2012

@su_san aj ty si z východu? a konkrétne? 🙂 nie, červená ešte nie je, teplota sa zatiaľ drží 🙂 no uvidíme, čo sa s ňou stane zajtra, pozajtra...ty čakáš ovulku, čo? tak veľa zdaru 😉

kikaneu
5. mar 2012

@anett6212 ahoj 🙂 ja som bola v sobotu neznesiteľná, no prešlo to, včera nič a dnes tiež úplne skvele 🙂 tak sama neviem, že čo to moje telo zas stvára 😅

kikaneu
5. mar 2012

@fifitko25 ahoj dočasná číňanka 🙂 moja, ja mám vždy také grafy (okrem minulomesačného) 🙂 ale aj tak vďaka 🙂 a ako? už ste sa aklimatizovali? ako je v Číne?

fifitko25
5. mar 2012

@su_san ahoj mojka, užívame si 😀 mm konečne dva dni nemyslel na robotu, čo považujem za malý zázrak 😀 😀 akurát časový posun je trošku zabíjačka, cez deň sa nám chce spať a v noci zas nie 😀 ale dnes sme sa uchodili ako kone, mm už spí a ja som sa tu na chvíľu prikradla 😉

fifitko25
5. mar 2012

@kikaneu no tento vyzerá veľmi nádejne si myslím 😉 😉 už sme si tu trošku zvykli, akurát miestni nie 😀 sa na nás dívajú, ako keby sme boli z Marsu 😀 sme na juhovýchode, tu je teplo okolo 25 stupňov, ale zajtra vyrážame na sever, do mesta Xian kde je okolo 10 stupňov, takže facka poriadna.... ale veci sme si zobrali, tak by namal byť problém... a mm už dva dni nemyslel na robotu, takže som šťastná 😀
a ty sa ako cítiš pri takom super grafe? koľko ti najviac meškala mrcha?

franzziska
5. mar 2012

@fifitko25 jaki ste zlati spolu 😅 😅 😅

fifitko25
5. mar 2012

@franzziska ďakujeme, inkognito v okuliaroch 😀 😀 to bolo na výhliadke na Hong-Kong, až na ten smog bolo vidieť fakt ďaleko 😉

kikaneu
5. mar 2012

@fifitko25 bodaj by si mala pravdu 🙂 v sobotu a nedeľu ma pobolievalo podbruško ako na mrchu, no dnes nič....občas ma pichne v pravom boku, občas v ľavom, občas v krížoch, občas v prsiach...ale neprikladám tomu žiaden význam....dnes som 12DPO a najdlhšiu luteálku som mala 13 dní (odkedy meriam) predtým mi najviac meškala mrcha 4 dni (ale to netuším, či nebola posunutá ovu, ktovie) čiže na zhrnutie: cítim sa dobre 😝
juj, aj ja by som šla na takú exotickú dovču 😉 koľko tam máte teraz hodín? tak, to je hlavné, že máte aj teplejšie oblečenie, vždy tam ešte bude teplejšie ako tu 🙂 u nás dnes bolo ráno mínus desať 😉 a cez deň ani neviem 😉

fifitko25
5. mar 2012

@kikaneu mínus desať??? brrrrrrrrrrrrrr, vrátila sa zas zima???? 😠 😠 tu je teraz 23:25 hodín 😀
a testovať chceš kedy skúsiť znovu? čítala som, že včerajší test bol negatívny.... 😒 ... ale veď vieš, koľko tu bolo takých prípadov, že až na 39 DC bolo čosi vidieť 😉

kikaneu
5. mar 2012

@fifitko25 no cez deň pekne svieti slnko, tak na pocit je celkom príjemne, ale teplota asi okolo nuly, možno niečo málo nad ňou, takže také niečo medzi zimou a jarou 🙂 bol, nerobím z toho tragédiu, pohoda 🙂 ak bude teplota tam kde teraz, tak v stredu 😉

fifitko25
5. mar 2012

@kikaneu jooooooooooooj, keby to tak vyšlo.... to by bolo super, tuším aj lucecitka je na tom podobne 😉 to by ste začali peknú skupinu "marcoviek" 😀

kikaneu
5. mar 2012

@fifitko25 och keby 🙂 hej, ona mala mikro dušíka 🙂 a ty by si sa potom pridala 😉

fifitko25
5. mar 2012

@kikaneu oooooooooooch, to by som bola najšťastnejšia na svete, lenže pri mojom ustresovanom a upracovanom manželovi to tak skoro asi nebude, jedinú šancu vkladám do IUI.... ☹

kikaneu
5. mar 2012

@fifitko25 ale moja, keď sa to už raz podarilo, tak sa to podarí aj druhýkrát, neboj 😉