icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@mata_ba hej klesa, z 36,6 na 36,5 😝
kukni http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656

elebe
6. mar 2012

@vardzikova vy ste neťuťkali počas ovulky?? 😕 😕 no dievča,takže určite čakaj Sofinku,lebo veľa báb potvrdilo že ak chceš mať dievčatko tak treba tulkať pred ovulkou 😀 😀

vardzikova
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ake priberaj? nieeeeee nechcem byť aku guľa čo sa bude už len guľať 😖 ved praveže do robotky by som chcela už lenkôli tomu lebo potom sa tam dlho neukažem

azzura
6. mar 2012

@mata_ba cau, cakacka co bude cez vikend, ale skor si myslim že nic, ale aspon dufam že pride normalne a potom zacnem aj ja clostil a vrham sa na IUI

bubacik5
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a dakujem mojka a isto ho budem doprevadzat ak pojdeme. urcite mu moja pritomnost pomoze lepsie zvladnut...ved to je normalne vysetrenie...v poslednej dobe pomaly beznejsie ako krv

mistisa
6. mar 2012

@elebe dakujem mojka.no pokial je tam iba ten problem ze PCO tak po laparke by sa to malo podarit ale chceme ist na IUI uz nechceme viac cakat uz sa dlho snazime tak chceme ist uz rychlejsiou cestou 🙂

mata_ba
6. mar 2012

@anett6212 ahoooj zlatko..no co ja viem..vyzeram takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ale brusko pobolieva,tak netusim..uz chcem mrsinu,nech nabehnem na clostil...ty ako???a mame 🙂 mezike a ivku 🙂 a lucecita spominala vcera slabulinkeho dusika 🙂

azzura
6. mar 2012

@mistisa laparka je este daleko, mozno motyka vystreli a nekam nepojdes 😉

vardzikova
6. mar 2012

@elebe moja si to asi trošku nepochopila my sme sexovali 10 dni v kuse a to bolo aj počas ovulky jasnačka 😀

azzura
6. mar 2012

@vardzikova čitam že už negrcaš, no hura 😀

mata_ba
6. mar 2012

@azzura tak drziiim paste 🙂 ja furt neviem na com som..keby som bola apson na cakacke...ale uvidime najblizsie dni...

elebe
6. mar 2012

@mistisa a ako dlho sa snažíte?

azzura
6. mar 2012

@franzziska u mna vsetkom po starom 😒

mata_ba
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a kym nie je mrcha,je dobre 😉

bubacik5
6. mar 2012

@vardzikova sak to typicky chlapi, ze hrdost 🙂 to hej, my znacne postupujeme viacero vysetreni a im staci len ten spg a aj to nejsu schopny niektory podstupit

mistisa
6. mar 2012

@franzziska chachacha minula sa mi kava vcera tak dnes som nemala este kavu tak som mimo chacha 🙂 no mavam priznaky aj vajka ma bolievaju a mrcha furt nic no poznam to veru ☹

elebe
6. mar 2012

@vardzikova jáááj...no ja som šušu 😀 😀 😀 😀 asi som pribrzdená,ale kávu som už vypila 😀 ale ajtak verím v Sofinku 😎 😎

mistisa
6. mar 2012

@azzura noooo to by bol najlepsi a najstastnejsi moj den keby nemusim a ze som tehu 🙂 joj veru no bolo by to super 🙂 a ty ako mojka?

mata_ba
6. mar 2012

@red_kika ahaaaa...tak to aaaanooo...tak sa skus aj ty vzdelavat v dacom novom..nejaku cinstinu alebo co 😀

mistisa
6. mar 2012

@elebe my no 4 roky sme si nedavali pozor nechali sme na nahodu a 3 roky sme sa snazili naplno tak ze dokopy za 7 rokov som neostala tehu ☹

vardzikova
6. mar 2012

@azzura anooo už to konečne to zlee obdobie prešlo a teraz ma čaka len to pekne 😀 , ale papanie aj tak ešte povačšinu nemožem lebo mi z toho dviha žaludok, ale prišla som na chuť niečoho noveho mm doniesol domov taku konzervu a to je že bravčove na paprike tak natom teraz fičim 😀

vardzikova
6. mar 2012

@bubacik5 no tak presne tak ... moj povedal že on by tam určite za žiadnu cenu nešiel aj keby neviem čo bolo, takže mal jedine štastie že mal dobrych žralokov 😀 lebo inak by som ho tam dotlačila nasilu

bubacik5
6. mar 2012

@vardzikova ano ano presne tak....dve je taky ideal v dnesnej dobe. a jedinacika by som nechcela....bo by prisiel o kopu zabavy so surodencom 🙂 ale ked by som mala mat dvojicky, tak som povedala, ze to tretie bude urcite, lebo som si stanovila ze podstupim 2 porody 😀 😀 😀

elebe
6. mar 2012

@mistisa aha...no fuuuu...tak to je dosť dlho 🙄 🙄 ale teraz sa to určite podarííííí.....aké si znamenie?

luciok
6. mar 2012

@vardzikova Ja som stááále hladná, aj v noci sa budím na hrozný hlad. Keď sa nenajem, trasie ma ako psa

vardzikova
6. mar 2012

@elebe no ja tak tisto 😀 , aako dlho si už vydata?

red_kika
6. mar 2012

@mata_ba xaxa no neviem ci by mi to moc pomohlo 😀 by sa potom pytali ze kvoli comu sa ucim po cinsky 😝

bubacik5
6. mar 2012

@vardzikova mozno sa tak zlakol, ze ich donutil behat rychlejsie 😀 😀 😀 no uvidime u mojho, ci sa tiez tak toho vylakal, az sa zadarilo 😀

vardzikova
6. mar 2012

@bubacik5 jaaj maš taku métu hej dve pôrody a potom sa uvidi? ja sa toho pôrodu najviac bojim už teraz mam z toho strach, ach jaj 😢

bubacik5
6. mar 2012

@vardzikova ach mojenka a coho sa najviac bojis z porodu? bolesti?

elebe
6. mar 2012

@vardzikova no nie som 😅 😅 už som sa stihla raz rozviesť,precestovala som europu a teraz si žijem s priateľom pekne na kôpke 😅 aj on je rozvedený a má 14ročného syna...tak preto chceme dcérku...a nielen preto,ja túžim po dcérke odjakživa a priateľ tiež chcel mať prvé dievčatko 😅