icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

elebe
6. mar 2012

@mata_ba jééééj....milé 😀 😀 😀 nesmieš sa mu hodiť....urob prekvapko a uvidíš že potom bude urevaný on 😀 😀 ajkeď neviem čo ja urobím 😅 ja by som najprv chcela ísť k dokimu a potom to až povedať,ale či to tak bude 😅 😅

mata_ba
6. mar 2012

@elebe no on bude urcite 🙂 moj drahy je z tych citlivejsich 🙂 ale tak..lahko sa hovori..a ja chcem,aby siel po potvrdenie tehu so mnou 🙂

elebe
6. mar 2012

@mata_ba aj môj určite bude....ja keď som si min.rok našla dve // tak sa tešil a plakal a potom som mala ešte dva krásne testy a to stál pred wckom a čakal a keď ich videl plakal a keď mi ani nie o dva týždne došla mrcha,tak nebol doma a ja som mala také strašné bolesti že som len sedela na wcku a plakala a keď došiel domov a povedala som mu čo sa stalo tak sa mi od žialu aj opil ☹ ☹ ale ja veríííím,že tieto paličky čo budú teraz sa potom budú na mňa usmievať z kočíka 😀 😀

mata_ba
6. mar 2012

@elebe to mi je luto...ale priroda je mudra,vie co ma spravit...ja som mala v januari sica iba na jednom teste slabeho dusika,ale podla priznakov a hroznej mrchy som si ista,ze som aj ja bola aspon chvilocku tehu..a navye sa mi odvtedy rozhadzal cyklus,takze...ale tak smelo ideme dalej 🙂 a neboj,uz sa budu na teba tie // krasne cerit z kocika 🙂 a verim,ze aj na mna 😉 co na mna..na nas vsetky! 🙂

franzziska
6. mar 2012

@mistisa no akurat som si kukla na wcku..mam to spinenie..takze tak 😔 a fajn ak by ma doky pozeral, je fajn ze vytok mam tento tyzden

elebe
6. mar 2012

@mata_ba ja verím že do narodenín už bude v brušku...ja mám 28.6. takže máme skoro rovnako a to už budeme mať brušká...ver mi 😉 😉

su_san
6. mar 2012

@kikaneu áno, ja som Michalovce 😎 a Ty ako dnes? teplotka?drž sa ...

su_san
6. mar 2012

@lucecita ako dnes ráno??? čakám netrpezlivo na správy 🙂

su_san
6. mar 2012

@ivka228 ty KE??? ja MI 😀

su_san
6. mar 2012

@nativanativa ty budeš mať babu ako lusk, lebo keksíkovanie pred ovu a ešte tak veľa ako u teba, tak to mužské spermošky pokapali a statočné ženské to vybojovali...začni teda dumať nad dievčenskými menami

su_san
6. mar 2012

@azzura nová foto??? nejak sa na nej schovávaš 😝 drž sa a červenú nečakaj, povedz si že som tehu a basta 😉

azzura
6. mar 2012

@su_san hej, čerstva foto z brachovej 50tky, som nepila, lebo som soferovala i ked to vyzera inak...same flase okolo 🙂. Vsak ja si hovorim, že by to mohlo vyjst a furt si makam prsia, lebo ak tie prestanu boliet tak mrchana dorazi :(

su_san
6. mar 2012

@eri28 teším sa, že si ok, už sme ťa spomínali, tak fajn, že si podala hlásenie 🙂 a ako s drahým?rozmaznáva ťa? a čo v práci?zvládaš to?šetri sa a užívaj si rastúce bruško 😀

anett6212
6. mar 2012

@mata_ba a co ak sa podari. ver. i ked mas teraz ovulku. 🙂 🙂 🙂 🙂 snazilkujte a uvidis 🙂

su_san
6. mar 2012

@azzura a ja že si sa dala na pitie 😀 😀 😀 😀...taká obklopená alkoholom...aj ja často tak dopadnem, že nepijem a potom som šofér 😠 máš tmavšie vlasy na foto ako predtým či to sa mi len zdá???

azzura
6. mar 2012

@su_san nezda, zmenila som image. Z krehkej blondinky na brunetu 🙂. Som si uzivala deticky a pestovla som 8 mesacneho svagrininej sestri syna 🙂

su_san
6. mar 2012

@anett6212 ahoj, ako?aj ty si na čakačke??? ja som na ovu čakačke...mám ešte 2 ovu testíky, tak rozmýšľam kedy urobiť...my keksíkujeme, ale naposledy včera večer a najbližšie možno zajtra večer, skôr to nevyjde, lebo drahý a ja sme pracovne vyťažený, tak to možno opäť prepásneme 😠

su_san
6. mar 2012

@azzura ale ide ti aj táto farba, mohla si dať nejakú profilovku síce, ale aj tak dobre 🙂 nalaď sa na pozitívnu vlnu a užívaj si každý deň...ja som neviem prečo taká v poho tento mesiac, verím, že mi to vydrží a na konci marca bude aj odmena... 🙂

su_san
6. mar 2012

@franzziska ahoj...aj ty si dala znova foto 🙂 aké špinenie máš? ide MS?

su_san
6. mar 2012

kočky, idem ja po svojich povinnostiach...prajem pekný deň a večer nakuknem a čakám len samé pozitívne správy hlavne od @kikaneu a @lucecita 😀 😀 😀

franzziska
6. mar 2012

@su_san ajoj no ja mavam namiesto MS spinenie, vies....takze to mam..

anett6212
6. mar 2012

@su_san ahoj hej aj ja som na cakacke. na cakacke na mrchu. dufam, ze nebude meskat tento cyklus. pobolieva ma podbrusko a keksikovali sme za cely cyklus asi 5 krat. davame to na nahodu. lebo ked sme sa snazili, tak to nevyslo. tak uvidime teraz. ale uz citim ze mrcha pride. som nafuknuta. 😒 ked pride, tak pojdem za doktorom nech mi urobi HP nech viem na com som. no ked ste keksikovali vcera vecer a budete zajtra tak to je dobre. lebo spermie su v tebe este dnes. tajze to je dobre 🙂

azzura
6. mar 2012

@su_san ja som tiez tento rok nejak v pohode. Nic neriesim, nejak som sa zmierila so vsetky........

mata_ba
6. mar 2012

@elebe juuuj,to by bolo uuuzasne 🙂

mata_ba
6. mar 2012

@anett6212 no ved hej..ale to by bol asi zazrak 🙂 som zmierena s mrchou 🙂

anett6212
6. mar 2012

@mata_ba ja som na tom podobne. tiez ju ocakavam 🙂 neverim, ze sa to podarilo

mata_ba
6. mar 2012

@anett6212 ale no taaak..vsetko bude tak,ako ma byt 😉 moja,prepac,nepamatam si..ty si veriaca?

anett6212
6. mar 2012

@mata_ba ano som veriaca moja. modlim sa aj deviatnik kazdy den. 🙂 viem, ze vsetko bude tak ako ma byt. ale.....

mata_ba
6. mar 2012

@anett6212 ja viem..poznam to 🙂 poslem ti nieco do IP..mne to na psychiku velmi pomaha 🙂

anett6212
6. mar 2012

@mata_ba je to super. normalne ma to ukludnilo. hned mi je lepsie. budem si to kazdy den citat. dakujem ti moja 🙂