Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba aj môj určite bude....ja keď som si min.rok našla dve // tak sa tešil a plakal a potom som mala ešte dva krásne testy a to stál pred wckom a čakal a keď ich videl plakal a keď mi ani nie o dva týždne došla mrcha,tak nebol doma a ja som mala také strašné bolesti že som len sedela na wcku a plakala a keď došiel domov a povedala som mu čo sa stalo tak sa mi od žialu aj opil ☹ ☹ ale ja veríííím,že tieto paličky čo budú teraz sa potom budú na mňa usmievať z kočíka 😀 😀
@elebe to mi je luto...ale priroda je mudra,vie co ma spravit...ja som mala v januari sica iba na jednom teste slabeho dusika,ale podla priznakov a hroznej mrchy som si ista,ze som aj ja bola aspon chvilocku tehu..a navye sa mi odvtedy rozhadzal cyklus,takze...ale tak smelo ideme dalej 🙂 a neboj,uz sa budu na teba tie // krasne cerit z kocika 🙂 a verim,ze aj na mna 😉 co na mna..na nas vsetky! 🙂
@mistisa no akurat som si kukla na wcku..mam to spinenie..takze tak 😔 a fajn ak by ma doky pozeral, je fajn ze vytok mam tento tyzden
@nativanativa ty budeš mať babu ako lusk, lebo keksíkovanie pred ovu a ešte tak veľa ako u teba, tak to mužské spermošky pokapali a statočné ženské to vybojovali...začni teda dumať nad dievčenskými menami
@franzziska ahoj...aj ty si dala znova foto 🙂 aké špinenie máš? ide MS?
@su_san ajoj no ja mavam namiesto MS spinenie, vies....takze to mam..
@su_san ahoj hej aj ja som na cakacke. na cakacke na mrchu. dufam, ze nebude meskat tento cyklus. pobolieva ma podbrusko a keksikovali sme za cely cyklus asi 5 krat. davame to na nahodu. lebo ked sme sa snazili, tak to nevyslo. tak uvidime teraz. ale uz citim ze mrcha pride. som nafuknuta. 😒 ked pride, tak pojdem za doktorom nech mi urobi HP nech viem na com som. no ked ste keksikovali vcera vecer a budete zajtra tak to je dobre. lebo spermie su v tebe este dnes. tajze to je dobre 🙂

@mata_ba jééééj....milé 😀 😀 😀 nesmieš sa mu hodiť....urob prekvapko a uvidíš že potom bude urevaný on 😀 😀 ajkeď neviem čo ja urobím 😅 ja by som najprv chcela ísť k dokimu a potom to až povedať,ale či to tak bude 😅 😅