icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a aj predtým si tak mala? Tak dlho???

l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@fifitko25 predtym bol velmi nepravidelny... no teraz uzivam duphaston, takze mrcha ak pride tak v termine... ale radsej nech nechodi

fifitko25
7. mar 2012

@martinkahc ja beriem Clostil rastu po ňom Foliky 🙂

mata_ba
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a nie ☹ dnes ma nejak moc sem-tam zaboli brusko ☹ zajtra idem na krv ku gyn.,tak sa mu asi hned aj vyskriabem na stol,nech ma kuk,ze co to...

mata_ba
7. mar 2012

@fifitko25 no nemala by dosjt 21.3.,ale teplota stale klesa,tak neviem,ci sa jej dockam,ci dovtedy nezamrznem...normalnu teplotu mam tak 36,6-36,5..posledne dva dni som mala 36,4 a dnes 36,3...a to som dnes 20 DC...ktovie ci nie ovulka,ale hlienik takmer ziadny ☹

l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@mata_ba no jasne, pre istotu sa vyškriab 🙂 ja som taka nervozna, ze som si okusala nechty... tak velmi by som chcela, aby to tento mesiac vyslo

mata_ba
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak zatial to vyzera super 🙂 nic sa neboj 😉

vardzikova
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj mojka teplotku maš trošku zvlaštnu ale je to super 😀

ivka228
7. mar 2012

@vardzikova nie, volala som dokymu vcera a povedal, ze mozem prist aj dnes, ale sa mi to zda akosi skoro, tak radsej pojdem v pondelok. Dovtedy este testnem a uistim sa, ze som fakt tehu.

zujka2
7. mar 2012

Ahojte dievčatá, tak ja už mám termín laparky

ivka228
7. mar 2012

@fifitko25 ahoj moja dakujem, citim sa zatial vyborne, ale nechcem to zarieknut. prsia ma uz bolia menej, aj podbrusko. inak na sebe ziadne zmeny nepocitujem.
Aj tebe sa urcite podarilo, len to obdobie cakania je nekonecne dlhe. Ale verim, ze aj ty sa budes o 2 tyzdne tesit.

fifitko25
7. mar 2012

@ivka228 no v podstate by mala dôjsť takto o týždeň, Dúfam že sa jej tu zapáčilo a ostane tu 😀 boli ma podbrusko uz asi 3 dni a Včera ked sme lietadlom vzlietavali tak som cítila pichavu bolest na ľavej strane, tam bol dominantny folikul... Nechcem si nic nahovarat, našťastie sa tu rozptylujem tak na to nemyslím 😉 a Aké príznaky si na sebe pozorovala? Uz Ti kolko mešká?

fifitko25
7. mar 2012

@zujka2 Uf sa asi mic netesis Čo 🙂

fifitko25
7. mar 2012

@mata_ba Hm opytaj sa dokiho ked tam zajtra budeš či je normálne mat taku nízku teplotu 😉Tento cyklus pred ovu som mala tiež jeden den 36,3

fifitko25
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a to je jasne že nech nechodí 😉 a ideš skúsiť testovat? V piatok?

zujka2
7. mar 2012

@fifitko25 jeej ahooj moja a ty už v tom ďalekom svete, nie? 🙂 no neteším sa moc ale tak hádam to dačo ukáže čo ďalej. len tuším nejakú mykózu chytám 😒

zujka2
7. mar 2012

@ivka228 jeej, držím palčeky. supeeer 🙂

zujka2
7. mar 2012

@fifitko25 moja a hlavne foť, foť, foť 🙂

martinkahc
7. mar 2012

@fifitko25 ja ho tiez kvoli nemu beriem, len som z neho stale nafuknuta a ubolena... moze to byt z tych tabletiek?

fifitko25
7. mar 2012

@zujka2 no v ďalekom veru 😀 Čakáme na recepcii na vlak do Pekingu a vyuzivam free WiFi 😀 fotime veľa prevela 😀 ta mykoza ma mrzí... Kedy bude Laparka?

fifitko25
7. mar 2012

@martinkahc môže byt, To su hormóny.... Mne z neho zle nebolo, to skôr z duphastonu, aj ten mas naordinovany?

martinkahc
7. mar 2012

@fifitko25 ten nemam a myslim si, ze kvoli tomu, ze cyklus som mavala vzdy pravidelny...

su_san
7. mar 2012

@mata_ba ďakujem ti maťka a nezamrzni nám kočka 😉

isabellaa
7. mar 2012

caute baby, ako sa dnes mate?

su_san
7. mar 2012

@fifitko25 jak vám to letí zuzi...len teraz ste šli...tak si užívajte s manželíkom každú chvíľku 😀

fifitko25
7. mar 2012

@martinkahc tiež som mavala pravidelný, ale dostala som ho kvôli uhniezdeniu ak by čosi bolo, brala som ho az po ovulke 😉 potom mi ho vymenili za utrogestan, ten je lepší 😉

su_san
7. mar 2012

@isabellaa ahoj 🙂

isabellaa
7. mar 2012

@zujka2
ahoj a kedy ho mas? ja sa obavam, ci tiez nebudem potrebovat laparku, zistili mi pco ☹ ☹ ☹
Dozvedel aosm sa to v pondelok a nebolo mi teda vobec do reci 😢
Teba preco dali na laparku, tiez kvoli pco?

fifitko25
7. mar 2012

@su_san ahoj mojka, veru leti o rýchlo ako každá dovolenka 😠 ale zas je to zážitok poriadny 🙂

martinkahc
7. mar 2012

@fifitko25 tak mozno ma doky testuje 🙂 co bude lepsie...ty kokso, ale ked toto budem mudiet este absolvovat dva mesiace, tak mi je skoro do placu...nafuknuta, bolia ma krize, obcas podbrusko sa dost ohlasi a zapcha...strasne hormony 🙂 niekde som dokonca citala, ze clostil sa uzivaju aj ako steroidy, resp. nejaka zlozka z nich 🙂 este bude zo mna kulturista 🙂 strasneeeee 😝