Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@su_san to uvidim ked tam pojdem 😉
ahojte baby...dneska teplota ze 37 stupnov 😀 😀 ale preto ze som chora 😖 ale aspon si uzijem aj ja vyssie teploty na teplomery 😀 😀
@franzziska ahoj..ja asi za chvilu zamrznem.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@mata_ba fuuha a nema ti to ist postupne hore a nie dole?
@franzziska ma..co narobim..esteze idem zajtra k mudr..
@kikaneu
@vardzikova
@mata_ba ahojte mojky, teplotka, opat stupla, co to ma znamenat? 😖
http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656
@mata_ba ides na ten hormonalny profil?
@l_e_n_o_c_k_a ahoj..dobre to vyzeraaaa 🙂
@franzziska na druhu cast..prve vysledky mam dobre...
@mata_ba myslis, ze by tam mohlo nieco byt? 😉 dnes 28 DC
@fifitko25 ahoj Zuzi 🙂 vcera som na teba myslela 🙂 nečkalo sati? 😀 kukni graf, stupla som http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656
@l_e_n_o_c_k_a ahoj Leni zas sme v kaviarni s wi-fi 😀 uz sme v meste Xian a je tu zima len 8 stupňov a v noci mínus. O pár hodín cestujeme do Pekingu , tam sa Teším 🙂 Čo nove?
@fifitko25 tak stale tam mate teplejsie ako tu, u nas je -1°C 😉
@franzziska dnes sme boli v najväčšom múzeu na svete terakotovu armádu starú vyše 2000 rokov 🙂 neuveriteľne Čo vtedy Ľudia dokázali postaviť 😉 je tu chladno a veľa ľudí a doprava sialena 🙂 ale zážitok poriadny nezabudnuteľný 😀
@fifitko25 fiiha to by bolo daco pre mna...milujem muzea 😵 😵 😵
@l_e_n_o_c_k_a no podla mna to vyzera dobre 🙂
@franzziska urcite budete o nieco mudrejsi 🙂 drzim paste!!
@l_e_n_o_c_k_a a ty ako, kedy testujes? Tvoj graf mi nejde otvoriť ☹
@fifitko25 neviem ci sa mam vobec testovat 😖 v piatok by mala prist mrcha, teplota mi stupupla z 36,5 na 36,7, dnes 28 DC... grafik pozries ked prides na hotel 😉
predvcerom ma bolela prava strana, vcera a dnes nic, takze sa citim ok, predmenstruacne bolesti nemam... tak uvidime
@franzziska a mali sme aj anglicky hovoriaceho sprievodcu Čo tu nebýva az tak zvykom, oni nehovoria cudzǐi jazykmi 🙂 pridam foto ked sa mi bude dat 😉
@fifitko25 ahoj mojka.juuuj,verim,ze to musi byt zaaaazitok 🙂 len vsetko cvakajte a vychutnavajte 🙂 a zimu mate dost,ale teplejsie ako tu..a ja za chvilu zamrznem 😒 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@fifitko25 fajn faaaaaaajn 😵 😵
@mata_ba ty mas ten graf akysi zvlastny 😅 nie si prechladnuta?
@l_e_n_o_c_k_a Hm a cykly mavas Aké dlhé?
@fifitko25 dlhé, 50 dnove 😀 ako naposledy 😀

@kikaneu ahoj,ta mrcha ma mrzi..ale vsak necha sa rozluci..