icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
lucecita
11. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no milé od teba 😀 a čo to o tebe čítam, akoto, že aj k tebe sa milostivá dostavila? 😠

mezike
11. mar 2012

@pacica uz to prestavam riesit. ked som tu raz vybuchla, ze vsetky ma maju na haku, tak som bola este ja ta najhorsia 😒 a to som tu 4 krat pytala o radu a ani jedna odpoved. Uz to tu vacsinou len čitam, aj to uz čim dalej, tým menej 🙂

fifitko25
11. mar 2012

@pacica myslím mojka, že teraz si k nám nespravodlivá ☹ nie je vôbec pravda, že by sme ťa ignorovali a mrzí ma, ak si to myslíš 😒 😒 nurofen nie je antibiotikum, ten by tehotnej neublížil.

fifitko25
11. mar 2012

@lucecita ahoj mojka, ako to, že marec nie je náš mesiac?? 😒 😒

kandee1201
11. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a 😠 tak prisla 😠

lucecita
11. mar 2012

@pacica @mezike baby, čo tu riešite? ja som napísala či je tu niekto a vy dve ste tu potom pridali príspevky a mne ste sa neozvali...to akože teraz mám riešiť ako vy dve, že ste sa mi neozvali? komplexy sa riešia niekde inde, ak nejaké máte! nie je to o tom, že ostatné baby sú nezaujímavé keď sa nepozdravia všetky, ale má niečo pre konkrétnu babu a preto jej to napíše...ja to tak tiež robím, ale pozdravím potom aj ostatné, ale viem, že niekedy nepozdravím...nie je v tom nič zlé...

lucecita
11. mar 2012

@fifitko25 no lebo pani alebo slečna milostivá prišla 😀 ale je slabá, už ani nie je 😀 a ty ako si užívaš Čínu? už si mi kúpila nejaký darček? 😕

kikaneu
11. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a joj, škoda moja.....mrcha jedna hnusná, neznášam jej návštevy, ktoré nikto nechce.....sa nanucuje.... fuj 😠

l_e_n_o_c_k_a
11. mar 2012

@lucecita akosi ma nechce opustit mrchana hnusna...
@kandee1201 prisla veru 😠

l_e_n_o_c_k_a
11. mar 2012

@kikaneu presne tak, ale aspon prisla v normalnom termin - to zariadil duphaston 😝

kikaneu
11. mar 2012

@pacica to by malo byť fakt v pohode, lebo to je ešte skoro, aby to prešlo až k nejakej potenciálnej fazuľke 😉

kikaneu
11. mar 2012

@lucecita čau zlato 🙂 aký máš deň?

fifitko25
11. mar 2012

@lucecita a čo by si mojka chcela, Čínana?? dajú mi aj zadarmo, majú akciu, lebo ich je tu všade na milióny 😀 😀

kikaneu
11. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no to je tiež fajn, že nemeškala a nenaťahovala ťa 😉

lucecita
11. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ani mňa sa nechce vzdať, ale na tento mesiac mám vymaľované a včera už len špinenie 😉 nebooooj, ako prišla, tak aj odíde a bude opäť ďaleko, možno viac ako si myslíme 😉

fifitko25
11. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a a podľa mňa bude Ďalší cyklus úspešný...tvoje telo sa vyčistilo po potrate, mm dostal kopu vitamínov 😉 už len sa nestresovať a tešiť sa zo života........... napríklad na jar 🙂

lucecita
11. mar 2012

@kikaneu do obeda v kuchyni, teraz pri radleri a noťase a kukám nejaké obývačky do bytíku 😉 a ty ako?
@fifitko25 ani nie, ja zbieram magnetky na chladničku 😀 a ak osa cítiš? čo strava? preháňaj a zveličuj, som zvedavá 😀 😀 😀

fifitko25
11. mar 2012

@lucecita tak to máme podobnú úchylku - magnetky 😀 😀 cítim sa už unavená, asi na mňa doľahol ten časový posun 😒 teším sa domov, nikto nám tu nerozumie, toalety majú v katastrofálnom stave, smŕkajú a hádžu chriachle všade okolo - vreckovky - to je na čo 😠 , dokážu sa aj 10ti natlačiť do priestoru 1x1 meter, niektorí dosť smrdia - ja teda neviem, či sa neumývajú, alebo čo 😒 😒 no a zubári by tu mali iný biznis 😀 😀 ale pamiatky majú úžasné, mesto je čisté, žiadny bordel, len ich je tu strašne veľa, len v Pekingu 22 miliónov.... teším sa na našu malú krajinku a vľúdnejšie tváre a hlavne čisté záchody 😀

fifitko25
11. mar 2012

@lucecita čo sa týka stravy, skúšali sme nudle, kopu všeliakej zeleniny, tie ich slávne polievky, pekingskú kačku..... žiadne potkany ani nič hnusné 😀 i keď sú miesta, kde sa to dá kúpiť

kikaneu
11. mar 2012

@lucecita aj ja do obeda v kuchyni a kostole 🙂 a poobede kávička u našich a oddych pri telke 😉 keď si vyberieš nejakú peknú, tak daj link nech sa pokochám 😉

fifitko25
11. mar 2012

@lucecita no a ešte si nás fotia ako filmové hviezdy na každom rohu, dnes môjmu mm vtlačila nejaká teta asi dvojročné dieťa do rúk a fotilo nás hádam 10 fotákov 😀 to dieťa a my dvaja, akože faaaaaaaaaakt veľká prča 😀

lucecita
11. mar 2012

@fifitko25 pošlem ti adresu do IP? 😀 😀 😀 a kedy idete domov? ja som robila u kórejcov, takže o tom smrkaní viem svoje 😠 an isa ti nečudujem, že sa tešíš domov 😉 ja tie ich rezance milujem, jedla by som ich na kilá a neviem ich vôbec tak pripraviť ako oni

l_e_n_o_c_k_a
11. mar 2012

@lucecita
@fifitko25 dufam, ze sa dlho nezdrží 😀 bo zacíname tento cyklus so stimulkou tak by sa mohlo zadarit 🙂

lucecita
11. mar 2012

@kikaneu jasnééééé, dám aj foto na strechu, ale až keď si odfotíme aj byt...ja sa tak neskutočne teším jak malé decko 😀 vyberáme všetko možné, a potom aj link poposielam...idem kuknúť, či nájdem našu spálňu, tú už máme doma, ale ešte nezloženú v krabiciach 😀

kikaneu
11. mar 2012

@lucecita však sa už ani neoplatí ju skladať, nie? 🙂 až v novom 🙂 ja si idem založiť zošit s receptami 🙂 mám chuť si prepísať tie, čo sme varili a piekli s mamou a našla som včera aj kopu zaujímavých nových 🙂 tak nech to mám pokope 🙂

lucecita
11. mar 2012

@kikaneu nie, nejdeme ju skladať...šak o tri mesiace sa sťahujeme 😀 ja mám tiež už kopec receptov len tak po papieroch a chystám sa dať ich do zošitka, len nemám akosi kedy...ale o pár dní toho času asik bude dosť ☹
toto e naša spálňa http://www.asko-nabytok.sk/spalna-eva-mia-719-1...

lucecita
11. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak držím palce, nech sa konečne zadarí so stimuláciou 😉

kikaneu
11. mar 2012

@lucecita no, ja som práve zistila, že ten zošit mám v robote, do ktorého som to chcela napísať, tak si musím asi vymyslieť nejakú inú aktivitu 🙂
tá spálňa je krásna, aj ja som si pozerala v asku spálne, keď sme riešili spálňu a presne táto sa mi páčila 🙂 no nakoniec sme sa rozhodli pre drevenú 😉