icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
12. mar 2012

@gelinka75 vsak moj doktor mal 47 prvorodicku......ma dvojicky 😀 😀 😀

azzura
12. mar 2012

@sagitta8 dakujem, hlavne nestresuj...............to hovori ta prava 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
12. mar 2012

@fifitko25 cau šikmooka blondina 😀 😀 😀 idem na IUI buduci tyzden, termin este neviem, zavisi od folikulimetrie...to mam v stredu, clostil uz srotim 😀 😀

sagitta8
12. mar 2012

@su_san Tak drzim palceky, nech to pekne same od seba pride. Ja tiez zatial nemeriam, netestujem,nechavam to tak a dufam, ze ked sa tu stretneme nabuduce budeme pekne dvojciarkovane 🙂

mata_ba
12. mar 2012

@anett6212 a nechces si zacat merat teplotu?alebo ovulacne testy robis?

fifitko25
12. mar 2012

@azzura mršisko doslo Čo ☹ čoskoro ta budem nasledovať 🙂 daj vedieť termín 😉 budem na teba silno mysliet

gelinka75
12. mar 2012

@sagitta8 my sme sa snazili ked sme sa vzali, potom dlho nie, lebo som nechcela a teraz zas asi od oktobra, tak nejak 😉

anett6212
12. mar 2012

@lusinda1989 neboj. napisem ti. ale neviem ci sa nam to podari. viem len jedno. musim zacat mysliet na ine veci. zamestnat si hlavu inymi vecami lebo nemozem na to vkuse mysliet 🙂

azzura
12. mar 2012

@fifitko25 ok, neboj ...dam vediet. Vsak ty mas este tyzden cas, to nemusi dojst mrchana....ty ma len nikam nenasleduj 😀 😀

anett6212
12. mar 2012

@mata_ba ja som si teplotu merala jeden a pol mesiaca a stale bola teplota nizko a az potom vyskocila ked som mala pred mrchou. a testy ovulacne my nevisli. tak ja neviem co mam este vyskusat. a hlieniky mavam super, len neviem kedy je taky ovulacny

mata_ba
12. mar 2012

@anett6212 no idealny ovulacny hlienik je ked je bielkovy a natahuje sa...ale mojka,chod 1-2 cykly na folikulometriu..nech ta doki odsleduje...

anett6212
12. mar 2012

@mata_ba a co je ta folikulometria???? co to doktor robi?????

su_san
12. mar 2012

@kikaneu konečne sa mi podarilo pozrieť vaše kráľovstvo na bývanie...peknučké, také útulné 🙂

aduska_ba
12. mar 2012

@lusinda1989 ja mam o 13:30 🙂...v modrom kostoliku 🙂

dominika1516
12. mar 2012

@gelinka75 fuha tak paralen nemozem brat cize budem asi nahrata, ale babo mi stoji zato aby som vydrazala par mesiacov migreny 😉

mata_ba
12. mar 2012

@anett6212 to sa chodi 13 DC a to ti lekar pozrie ci ti rastie vajko a ake je velke...ja som bola na 13 DC a mala som vajko,ale len 8 mm a malo by byt minimalne 13 mm velke..takze mi dal lieky na rast vajicok..

anett6212
12. mar 2012

@mata_ba aha, tak to pojdem za nim nech mi to urobi. ale 13 DC mi vychadza na sobotu.

dominika1516
12. mar 2012

@pacica dakujem aj ja vam drzim palce aby sa male zadarilo🙂..ja som mala ovulku teraz cez vikend ak sme sa vysantili tak ku koncu mesiaca cakam ci sa zadarilo alebi nie😉)

mata_ba
12. mar 2012

@anett6212 tak chod v piatok...a ake mas dlhe cykly?alebo ak vies,kedy mas ten naj hlienik,tak den predtym...

lucecita
12. mar 2012

Ahojte žienky, ako sa máte?
@kikaneu ahoj mojka, ako? ja idem s mm do poslednej banky na hypotéku a rozhodneme sa do akej pôjdeme, keďže si to chceme konečne tento týždeň vybaviť...meranie takto a aha aký hlien, hádam nebola včera ovu 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita

anett6212
12. mar 2012

@mata_ba dobre pojdem za nim. mne sa zda, ze ja mavam, stale rovnaky hlienik. iba pred mrchou sa zmeni na biely. inak mi pripada stale rovnaky. pojdem radsej za lekarom a uvidime

gelinka75
12. mar 2012

@dominika1516 ja sa len obavam, ze migrenu nevydrzim, viem ako mi je zle ked sa rozbehne doplna, rekord som mala 6x vracanie a aj tak bolelo 😠 no na umretie

kikaneu
12. mar 2012

@anett6212 ja svoju nikdy nečakám, ja ju už nechcem, ni je vítaná, len sa stále vtisne na návštevu, hnusoba jedna 😀 tak aspoň že je slabšia a netrápi ťa 😉

kikaneu
12. mar 2012

@azzura tak ako si potom docielila takú peknú farbu ? 🙂

kikaneu
12. mar 2012

@su_san vďaka 🙂 aj vy máte? nech sa popozerám 😉 hej, býva sa nám skvele, hlavne odkedy máme kuchyňu 😉 práve som si spravila kávičku a odpisujem na nekončene veľa správ 😉 ty sa ako máš?

kikaneu
12. mar 2012

@lucecita ahoj, až na zvyčajnú pondelkovú bolesť hlavy sa mám super 🙂 v robote bolo dobre, len sa od rána hrozne ochladilo, už mi tá zima lezie na nervy 😀 a ty to teda máš, fíha, aj hlien aj nízka teplota, aby to dnes nebolo 😉 radšej to treba poistiť 🙂 ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

anett6212
12. mar 2012

@kikaneu uz sa to zmenilo od rana. uz sa rozprudila ako nejaka fontana 😀

kikaneu
12. mar 2012

@anett6212 ach jaj, išla by do kelu 😠

lucecita
12. mar 2012

@kikaneu no tak ti je super, ja idem ešte do tej zimi, ale nebudem dlho...nooo, dneska to poistíme, len mi je to na prt platné 😀 😀 😀 keď prídem, cca o hoďku, dáme si spolu alchemilku? 😀

kikaneu
12. mar 2012

@lucecita nebuď dlho, hrozná kosa je 😉 ja už som mala v robote, tak neviem či si dám, premyslím si to 😀