Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 hej, hej..to som uz citala, ze cajik iba od 1 DC po koniec menzesu. Ovu som tento mesiac vedela len podla hlienu, takze viac menej podla odhadu. Ale buduci mesiac to uz nemienim nechat na nahodu a budem testovat 😀
@meyby juuu super a kolko mas uz meskanie? 🙂 kedy budes testovat? 😉
@barushkaaam veru aj ja budem testovať ak mieni doraziť mrcha, a tiež premýšľam na ľanovými semiačkami 😵
@meyby no to je pozitívne 😀 , a ktorý si DC?
@nativanativa no niečo sa pekne rysuje a videla som aj tvoj BT graf a tiež vyzerá dobre 😀
@nativanativa budeme ti tu vsetky drzat palce 😉 a potom sa tesime, kedy oznamis, ze meska mrcha 😉
@purina12345 no len aby z toho nieco bolo ....
@barushkaaam meska mi 10 dni a testnem asi v priebehu tyzden, uz by sa mi malo ukazat ci ano alebo nie... 🙂
@purina12345 kde si mozem prosim stiahnut ten graf? 🙂
@purina12345 som 43DC ale meska mi to 10dni, som si vyratala, podla toho kedy som mala ovulaciu...ale zvyklo mi to meskat takze nerobim paniku..ale odkedy sa snazime tak mi nemeskalo...ani raz .... 🙂 chcem sa opytat este neviete ake su priznaky prechladnutia vajecnikov?lebo stale si hovorim bud som prechladnuta alebo tehotna... 😀
@meyby no pri meskani 10 dni uz je dost velka sanca, ze si tehu. Potom nezabudni na fotecku, nech mozeme gratulovat 🙂 😉
@nativanativa ale určite nič neboj, hlavne kľud lebo práve stres posúva ovulku, ja si tiež meriam a tento mesiac sa mi o tom až hrúzy snívali že som si zabudla odmerať a také hovadinky potom som si musela povedať dosť a prestala som sa nad tým zamýšľať ža aká je teplota 😀
@barushkaaam 🙂 🙂 🙂 este idem na pregnyl v utorok k dokimu
@purina12345 ja som brala clostil ,asi preto sa mi to nastartovalo , aspon dufam , ale meriam poctivo 😉
@nativanativa len pekne poslušne meraj pomôže to pri rozpoznaní ovu určite
@barushkaaam uz zacinam byt aj ja nedockava mozno uz zajtra testnem..ale kocky ako to je mozne, ze okrem vynechania menstruacie nic ine necitim....myslim priznaky tehotenstva keby som nahodou bola tehotna...
@meyby takže ak si neprekonala teraz nejakú potvoru mykózu tak by to nemali byť vaječníky, no a zajtra si prosíme správy že si urobila test a sú tam //, určite už môžeš testovať tak nás nenapínaj 😀
@meyby každá žena jednoducho preživa tehotenstvo inak lebo nemáme ten istý organizmus, niektoré majú príznaky ešte pred mrchou a pozitívny test a niektorým aj dva mesiace od meškajúcej mrchy neukazuje //
@purina12345 myslim ze mykozu som nemala , len som spozorovala asi dva dni silny vytok, dost silny ...ale bez zapachu, bez palenia...a trval len dva dni ...a teraz mam sice vytok, ale slaby taky normalny nepachne ani nesvrbi...a precitala som si ten link , ktory si mi poslala tak nemam pocit ze by som mala zapal vajacnikov, teda by som bola prechladnuta...sa divim ze som tolko vydrzala sa netestovat, prave ze ked sme sa nesnazili , ale spavali sme bez ochrany stale...tak trochu mi meskali a hned som utekala do lekarne po test...a este mozno aj priznaky som viac citila ako teraz napr. nafuknute brucho, caste cikanie...a pod... 😀 ...celkom zaujimave...
@nativanativa ty si tušim jednu dobu užívala duphaston, že? bolievali ťa z neho prsia?
@meyby presne ako ti pisala purina, to ze nemas zatial ziadne priznaky okrem meskanie menzesu, nemusi znamenat, ze je nieco zle, nebooooj 😉 napr. moja mama povedala, ze ked mna cakala, tak kebyze jej nerastie brusko, tak ani nevie, ze je tehu 😀
@purina12345 dva mesiace od meskajucej mrchy a test neukaze poziitvny??? tak to zííííram🙂)))
@barushkaaam tak to aj mne moja mama vravela ze ked mna cakala tak ani nevedela ze je tehotna...a prekonala somnou zlcnikovy zachvat ....na zaciatku tehotenstva... 😀
@meyby no obdivujem ťa že máš také nervy a ešte si netestla no ja by som bola najradšej keby si hneď testla, taká som zvedavá a strááášne ti držím palce 😀
@purina12345 dakujem pekne...a tebe sa ako dari? 🙂
@purina12345 pises ze alchemilka sa da pit len po ovu, praveze ja som pocula ze do ovu...tak ako to je vlastne?Mala by sa pit v prvej casti cyklu alebo v druhej?
@meyby no tak vidis, netreba sa nic bat 🙂 kazda sme proste ina...to mas rovnake ako ked mame mrchu...niektore baby, co poznam od bolesti skriabu steny a niektore maju taku pohodicku, ze ani pomaly nevedia, ze maju zrovna svoje dni.

@barushkaaam tak keď je pravidelný tak to je v poho a mávaš ovulku? vieš si to určiť alebo testuješ? ináč alechmilka sa má piť iba po ovu