Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@steffi1624 tak ja som na začiatku 4 mesiaca tretí mam za sebou 😉 , a použivaš aj ovu testy a meriaš aj baz . teplotku?
Dobre ranko vsetkym 🙂
ahoj mozem sa spytat, ma niektora z Vas skusenosti s FEMI kvapkami? zatial skusame len 4ty mesiac ale myslim ze aj ked mi gynekolog povedal ze je vsetko ok z nejakeho dovodu sa mi o tyzden posunula ovulacia, a chcela by som vyskusat tieto kvapky ci sa to nevrati do normalu ,ale rada by som vedela aj nejaky novy nazor, skusenost, lebo tu vo forach su len stare odpovede...DAKUJEM 🙂
@vardzikova to sa tesim 😉 teraz je dobre ze si doma, lebo vsade dookola same choroby co pocuvam...nejaka negativna energia je teraz vo vzduchu ci co 😒
inak mm vcera vyhral iPad, v nejakej sutazi co ani nevedel, ze bol zaradeny do nejakeho zrebovania 😀 tak to ma tiez trosku rozveselilo 😉
@mel84 tak ja tiež zapasim s nadchou už od pondelka ale už je to lepšie ... do piatku dufam že budem fit ved je vonku konečne teplučko ... tak by som chcela aspon na prechadzku konečne isť. No to je super ... take suťaže milujem ked ani nevieš kde si v akom žrebovani a ked ešte vyhraš :D 😀
dnes rano dosla ta svina mrcha hnusna...som velmi sklamana..a ubolena...
@vardzikova ahoj mojka no co ako sa majkaj? uz chorobka ustupuje?
@e.l.i ten pocit poznam mne ma dojst buduci tyzden a tiez mam pocit ze dojde aj ked nechcem ☹
Babky, vsadzajte sa...budem tehu alebo ee... http://www.fertilityfriend.com/home/393359
@dominika1516 ja som dufala ze uz nepride,bo v piatok a v sobotu som spinila..potom to prestalo a ani brusko ma nejak velmi nebolelo len sem tam a dnes rano som mala zrazu krce a bolo po nadeji...
Takze v utorok je v plane spermiogram
@e.l.i a uz dlho sa snazite o male? ☹ ja mam sice len 21 ale aj tak velmi chceme s priatelom babo...a neznasam to ked som v nadeji ze uz bude babo a potom pride ta spina hnusna a vsetko je v keli aj sa snazim kludnit vies ze sak raz sa podari ale tak mam aj take negativne myslienky ☹ ...
@bubacik5 moja a kedy nemas dostat?
@lusinda1989 ani v pondelok. sa mi to posunulu kvoli neskorsej ovulke.
@bubacik5 mnoo a nejake priznaky?
baby, neviete niektora nahodou ci GPN v BA je este stale v ruzinove? naposledy som tam bola v juni min roka a az potom otvorili Sanatorium Koch. Tak teraz neviem kam mam ist, ci do ruzinova alebo uz do novych priestorov na partizanskej?
@lusinda1989 prsia mam naliate a bolestive uz od ovulky...ale to som mala aj minuly cyklus. a inak take nic. sem tam ma poboli podbrusko. ale od ovulky sa mi strasne zle spiiii...nemozem spavat, stale sa zobudzat 😒
@bubacik5 fuha mno neviem ti poradit ja som vedela ze som urcite tehu ked mi uz po meskani mrchy hrooozne ma boleli prsia ale hrozne a to som predtym nikdy nemala tak som vedela ze je nieco inak .... ale pozitivny tehu test so slabym duchom som mala az tyzden a pol po meskajucej mrche....
@lusinda1989 ved prave si myslim aj ja, ze to ani tentokrat nevyslo 😒 tiez si myslim, ze by som sa citila inak a spoznala by som to...ale ja sa citim praveze fajn a pokojna....
@bubacik5 no tak je nanajlepšej ceste odisť odo mna preč konečne 😀
@bubacik5 ako ja som sa necitila nepokojna akoze ja som ani neocakavala ze by sa nam mohlo podarit ale potom to prislo meskala mrcha (ale to u mna nebolo az take nezvycajne, iba posledne tri ci styri cykly som mala na den presne) a potom zacali prsia a krize... sak uvidis 🙂 ale dam ti radu netestuj skor ako v den mrchy :D
Babky možu tehotne ženy jesť kešu oriešky ked klasicke arašidy nemožme?
@vardzikova tak to je super...len ju posli 🙂 a inak co stvaras? uz pozeras vecicky pre babo?
@lusinda1989 sak hej pockam si....to uz uvidim aj podla tt...ked nic z toho nebude, ze mi uz bude klesat. ale uz by som chcela byt tehu ☹
@bubacik5 nie nato mam ešte čas 😉 skôr pozeram veci pre seba lebo čoskoro sa do ničoho neoblečiem a to je už horši problem 😀

aj ja uz chcem konecne pozitivny test --a nie len ovu ☹ ☹ ☹ 😢 😢 ☹ ☹ 😢 😢