icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lusinda1989
14. mar 2012

@bubacik5 ja viem mojko a verim ze coskoro budes 🙂

bubacik5
14. mar 2012

@vardzikova to ano 🙂 mas recht. ale pre tehu mamicky maju niekde dost drahe oblecenie 😨

bubacik5
14. mar 2012

@lusinda1989 dakujem moja, si zlataaa 🙂 keby boli tvoje slova vypocute a stali sa skutocnostou, tak tu zacnem pobehovat po byte, kricat a skakat ako pubertiacka, ktora sa dostala na koncert do prvej rady svojej oblubenej skupiny 😀 😀 😀

nancycka
14. mar 2012

caute zienky, tento mesiac som sa dost ulievala s meranim BT, ale vcera som len tak odmerala a zistujem, ze je koniec cyklu a teplota neklesla....zeby sa podarilo? nechcem sa vytesovat, dnes rano som skusila test desiatkovy, ale bol tam len dusik, ale ktovie, ci to nebolo len zbozne pianie mojich oci....inak mam troska bolesti ako na mrchu, ale len malicko, tak cakam, co prinesu tieto dni....
www.fertilityfriend.com/home/3a0e00/

vardzikova
14. mar 2012

@bubacik5 no tak ja som si našla inter.stranky a tam su super ceny 😀 pride mi trošku chore dať za jedny rifle okolo 40e tak stale hľadam ine možnosti

vardzikova
14. mar 2012

@nancycka ahoj ked sa k tomu možem vyjadriť ten duch tam len tak z ničoho nič nebude ...a ako dlho ti meška? ktory DC si?

bubacik5
14. mar 2012

@vardzikova ved ak mas aj zname co boli tehu, tak by si si mohla aj od nich pozicat alebo odkupit za lacnejsie...a dokonca aj v bazaroch sa daju najst...len musis vediet velkost aku budes potrebovat. tiez sa mi to zda vsetko predrazene...

su_san
14. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak gynastan sa môže isto piť aj po ovu??? nemám doma a čistú alchemilku nechcem už piť, tak by som si zbehla kúpiť, len neviem či neobsahuje alchemilku... 😕

lusinda1989
14. mar 2012

@vardzikova mojko a neskusala si sekace???? mne tam mamina nasla tehu rifle aj gate take slusnejsie za 1,70 a jedny som si kupila nove za 20 v jednom internetovom obchode....

vardzikova
14. mar 2012

@bubacik5 ale už mam doma dvoje rifličky ale chcela by som si nieake tričečka ešte objednať

vardzikova
14. mar 2012

@lusinda1989 tak ja lasko pozeram tu na bazar ... tam som si kupila jedny rifličky ... ale tak nechcela by som všetky obnosene niečo by som chcela aj nove 😒

bubacik5
14. mar 2012

@vardzikova potom sa dufam nafotis aj v tehu obleceni ked ti viacej vykukne brusko 🙂 to je take mileneee 🙂

mata_ba
14. mar 2012

Ahojte babizne...ako sa dnes mate?u mna sa vsetko kazi...mam anovulak,bolesti brucha a este aj zacinajucu mykozu ☹ celeee zle...

vardzikova
14. mar 2012

@bubacik5 jasne neboj ale to ešte musime o kusok podrasť 😀 v poslednom čase ma zaplavuje taka obrovska radosť z každeho dna neriešim žiadne manželove prehrešky predtym by som sa s nim bola povadila za každu hovadinu ... ale teraz sa mi cely svet zda taky krajši ... neviem to presne opisať ale je to tak .. a na babo sa veľmi tešime vždy sa k nemu prihovarame na nete som čitala že sa natom musi zučastnovať aj manžel aby ked sa babo narodi hned vedelo že su to ľudia ktorych pozna a ktorych sa nemusi bať 😀 vyzera to dosť vtipne ked pozerame na bruško a hovorime mu somarinky 😀

lusinda1989
14. mar 2012

@vardzikova no mojko inak neviem mne je jedno ci obnosene alebo nie 🙂 aj tak je to oblecenie len nachvilku 🙂 pozri toto celkom v pohodke ceny www.mojamoda.sk/

nancycka
14. mar 2012

@vardzikova dnes mala prist ms a teplota sa drzi 36,9 a uz dva dni stupa. pred dvoma dnami bola 36,7, tak som cakala, ze pojde dole na 36,5 ako vzdy a zacne cervena - a teplota zacala stupat. som 13 DPO, ja mam trinastdnovu lutealnu a nikdy mi este nemeskala, len sa nechcem predcasne tesit, lebo moze aj meskat aj ked prvykrat v zivote.. inak mala som nejake zvlastne pocity v brusku, ale nejako som tomu nevenovala pozornost....inak nic necitim, vsetko je normalne, akurat som bola hrozne unavena tieto dni......tak uvidim, co teplota a ci pride cervena a skusim testnut o par dni 🙂

vardzikova
14. mar 2012

@lusinda1989 ako mojka aj mne je to v podstate jedno ... ked najdem na nete obnosene a vyzera to ešte super tak si to kupim .. 😉 idem mrknuť na ten link čo si mi dala 😀

bubacik5
14. mar 2012

@vardzikova ako si to krasne napisala, aj ja chceeeem 🙂 a taky klud si treba vychutnat co najviac. nahodou to prihovaranie k brusku musi byt krasne, hlavne ked sa prihovara muzicek 🙂

dominika1516
14. mar 2012

ahojte baby tak mi sa s priatelom snazime o babo este len druhy mesiac ale mam na vas otazocku stretla sa uz niektora z Vas s pocitmi ze sa mi tazko dycha ba priam az nemozem dychat pekne a plynulo ale ako keby ma nieco dusilo, potom mi je zle ked idem v autobuse mam navaly tepla a zimi a este mam niekedy pocit na odpadnutie a niekedy na vracanie..dakujem za akukolvek radu,bola by som rada ak by to bolo tehotenstvom ale nemam ten pocit 😢

bubacik5
14. mar 2012

@mata_ba ahoj mojka, ooo to ma mrzi. ale anovulak je normalna vec...a mykoza je neprijemna poznam 😠 tak sa treba co najskor vyliecit a pride ti uz konecne ovulka a pojde to 😉 neboj

vardzikova
14. mar 2012

@nancycka tak ja ked som bola tehu tak som nemala žiadne priznaky no okrem meškajucej mrchy 😀 počkaj ešte dva tri dni a potom ešte raz testni ale testni desiatkovym citlivejšim 😉

vardzikova
14. mar 2012

@bubacik5 neboj možno to vyšlo tento cyklus a ešte o tom nevieš 😀 kedy nema prisť mrcha?

mata_ba
14. mar 2012

@bubacik5 ten anovulak ma trapi len kvoli tomu,aby mi este viac nemeskala mrchana..lebo zacinam s clostilom...a na mikozu som si dnes uz kupila krem a tabletku,..tak hadam o nej zajtra-pozajtra nebudem vediet...ale chcem mrchu ☹

bubacik5
14. mar 2012

@vardzikova kiezby by to tak bolo 🙂 no asi v pondelok, lebo ovulku som mala neskorej

mel84
14. mar 2012

@vardzikova to je mileeee 🙂 ja som citala ze od 4.mesiaca si zena zacne tehotenstvo uzivat a ze je to najkrajsie obdobie v zivote zeny vobec...tie zaciatky su predsa len take kadejake, ale potom sa uz aj hormony ukludnia a najma ked rastie brusko tak to musi byt uzasne 🙂

mata_ba
14. mar 2012

@dominika1516 ahoj,znie to zaujimavo,ale moze ist aj o citllivost na vonkajsi tlak..myslim pocasie...a ja som dva cykly dozadu vracala po ovulke do mrchy....ale ty mozes byt kludne tehu...ked ti bude meskat mrcha,sprav test 🙂

lusinda1989
14. mar 2012

@vardzikova sak ja viem lasko 🙂 ved kukni a uvidis 🙂 ja nosim aj normalne veci teda hlavne tricka sice obtiahnute ale brusko neschovam 🙂

zelovocka
14. mar 2012

@nancycka jéj, to vyzerá veeeľmi nádejne podľa grafu 🙂 nehodíš fotku dúšika?

mel84
14. mar 2012

@mata_ba oj, to ma mrzi ☹ ale hlavu hore, dojde mrcha, nasadis si lieciky a bude dobre...v piatok ma byt teplucko aj cely vikend...si myslim ze nam to vsetkym zlepsi naladicku 😉

vardzikova
14. mar 2012

@bubacik5 a ked v pondelok nepride tak budeš testovať ? 😀