Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova fajne bolo, užili sme si to 😉 a Dúfam, že som tam aj mrchaňu nechala 😉
@fifitko25 budem aj na teba mysliet 🙂 ale verim ze ano 🙂 presne taketo odreagovanie pomohlo aj nam 🙂
@steffi1624 vitaj a s Tvojimi slovami plne súhlasí asi každá z nás, tak nech sa podarí nám všetkým čím skôr 😀
@mel84
@lusinda1989 Ďakujem za podporu kocky, chcela by som testovat zajtra, som zvedava bez ohľadu na výsledok, pripravená som na Všetko 😉
@mel84 tak škoda, že to nedopadlo dobre, som dúfala, že možno sa fazuľka zachránila, ale tak osud to asi takto chcel, musíš ísť ďalej, verím, že čoskoro otehuľkuješ a bude všetko v najlepšom poriadku 🙂 a teraz počkaj na pani červenú a potom šup šup na to a budeme spolu tehuľkovať 😀
@fifitko25 zlatik budem mysliet ako o zivot a hned sko pridem budem kontrolvat novinky a uz by som vam mohla hodit aj novu fotocku na povzbudenie :D
@lusinda1989 no to by si veru mohla 🙂
caute zienky v piatok by som mala byt konecne pripojena, dnes som v skole, tak som to vyuzila, urcite pribudli tehu, tak mi naoiste, lebo tie romany to neprecitam, mi si ideme pomalicky do 4 m este dva tyzdne a cakam, ze si to zacnem uzivat, inac v robote byvam unavena najradcej by som uz isla prec, brucho mam velke tolko vody bolo na prvom ultrazvuku, ze mimino hladali, ale nasli, hi 😉 a uz asi nic take nove nemam 😀 asi pred dvoma tyzdnami mi vytrhli zub koren ako hrom stolicka , myslela som ,ze umrem 😝 , a vpondelok klusem na ultrazvuk uz sa neviem dozit 😅 😵 vsetkym pekne dni prajeme 😉
@vardzikova kujeeeem
@mata_ba ahoj..ako si s teplotkou?..ja už pomaly hore...
http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
tak uvidíme..či už tak zostanem..alebo ešte klesnem..ale už asi nie...ovu už isto bola
@fifitko25 ahoj moja, drzim palce pri zajtrajsom testovani. Ja by som mala dostat mrchanu- je tentokrat vitana.Maternica sa musi este docistit- lebo na kontrolnom sone spred 2 tyzdnov ram este nieco bolo, ale doktor povedal, ze sa to najblizsou mrchanou docisti. Takze ocakavam silnu mrchu 😒 - nevadi, hlavne nech uz pride aby sme sa pustili opat do snazilkovania.
@steffi1624 tak snazime sa druhy mesiac a nic zatial neberiem nechavam tomu volny priebeh nehcem sa totiz moc zameriavat len na vyrobu baba proste sa milujeme tak casto ako to len ide a ak sa nezadari do roka az potom to budeme riesit 😉 ale ja dufam ze sa zadari coskoro😉
@dominika1516 spravny pristup...
@fifitko25 tak to ti držim prsty aby to vyšlo 😉
@mattuliatko30 ahoj moja.no ja furt nic...ale isto to je anovulak www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@svintekova hlavne aby si sa riadne vycistila, mrcha prejde a bude to potom Všetko pripravene na Ďalšie úspešné kolo 😉
@dominika1516 tak treba...nemyslieť nato, my sa už snažíme pol roka, ale stále som plná nádeje a vždy si poviem, nabudúci mesiac to výjde...a si vydatá, alebo chcete len bábenko?
@su_san ahojky su_san...je to až nenormálne koľko je v okolé snažiliek...tí čo chcú, nedarí sa a tím, ktorým to je jedno, alebo nechcú - šup a sú tehtoné...asi to je fakt tá psychika...ale ako nato nemyslieť? Máš nejaký recept?
caute kocky, co nove?

@vardzikova presne tak ja chodim do robotky peso co mam tak 15 min prechadzka cez lesik tak sa vytesujem ze je pekne 🙂