Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 ešte ee,zajtra mám prvú dvojhodinovku od 12-14,no dnes mi tečie z nosa,som zvedavá,ako budem zajtra znieť v telefóne 😀 som si kúpila oscillococcinum a coryzaliu,ak by som náááááhodou bola tehu 😠 a striekam si do frňáka morskú soľ 😀 idem zjesť kapustnicu,vypijem čaj a idem to vyležať 😠
@steffi1624 recept???? keby to bolo také jednoduché, tak si ho dám patentovať a budem bohatá 😀 😀 😀
žiadna normálna žena, ktorá túži po baby, nedokáže na to prestať myslieť aj keby sa ako snažila, pretože predsa vieme, že sme sa milkovali a dúfame v bábätko...jedine si treba nájsť nejaké iné aktivity, ktoré vyplnia naše gebuľky...verím v úspech v dohľadnom čase a šetrím si telo, aby som bola pripravená 🙂
ja to vidíííííííííííííííííííííííííííííííííííííím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hurááááááááááááááááááááááááá
je to tam zuzi, ani škúliť na to nemusím... 😀 😀 😀 😀 tak v Číne sa dobre uhniezďuje??????? idem kupovať letenky 😎
@su_san ja som sa dala na angličtinu, kupila som si nové oblečenie, začínam športovať, chudnúť - ale stále tam mám také, čo ked som tehotná a posilujem na brucho, čo ked ....nemôžem vôbec plánovať dopredu a to má najviac hnevá...lebo ja som mala vždy naplánovaý celý rok dopredu...teraz som si kupila ten alchymilkový čaj a budem si merať konečne aj bazalnú teplotu..tak uvidíme...manžel sa tak snaži...až mi to je luto, že ho vždy musím sklamať, že červená ☹
@mel84 pravdupovediac ani neviem presne ktorý som DC...mňa to veľmi stresovalo, že som ten a ten DC, tak som si len poznačila do kalendárika, kedy som to dostala a uvidím ako bude...zatiaľ ma zvedavosť nepremohla sa presne kuknuť, ale som niečo po 20 DC, to si pamätám...sme keksíkovali skoro každý deň, tak uvidíme 😅
@fifitko25 hurááááá, už asi dva dni na Teba myslím, vždy keď som tu, že ktovie ako sa máte, či snažilkujete a tak 🙂 Takže ten strom počúvol, čo som mu odkázala, či ešte si za ním ani nestihla ísť? Nemám teraz prehľad, že kedy ste mali cestovať.
Moja, teraz už len vééééľa pozitivnej energie, pekne sa šetriť a nech vám to krásne výde všetko v zdraví tak, ako má!
@fifitko25 aj ja som na teba myslela tieto dni, tak velmi ti prajem, aby to uz vyslo, vlastne vsetkym babam tu, co sa nevedia dockat......ja som mala dnes dostat, ale nic, a ani sa na ms moc necitim, len tak troska ma boli podbrusko, ale teplota posledne dva dni stupa, na teste len slaby tien, tak tiez cakam, co z toho..... 🙂
@steffi1624 aj môj drahý je taký, že sa furt pýta, že ako a či máme bábo v brušku a je že no určite tam je 🙂
tak ja som si napr. tento cyklus len zapísala deň keď som to dostala a neviem teda presne aký som DC dnes, ale tak po 20 by to isto mohlo už byť...minulý mesiac mi meškala a dostala som až na 40 DC a som z toho bola na nervy, tak teraz verím...alchemilku som pila, ale už nepijem, beriem len femibion a drahý papal macu a fertilman na šikovných borcov... 😅

@spula22 no to dúfam aj ja 😀 miesenie cesta mi ide,ale čo s tým zamiesením potomka,to tak ľahko nejde 😠 😠 😀