icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aknedz
14. mar 2012

@fifitko25 ale tak dúfam v to aj ja a budem na vás myslieť!!! Teraz je narade radostné obdobie, smutné uz bolo, tak uz bude len silniet ciarocka, uvidís a este ked aj nabehla rýchlo a je poobede, urob zajtra ráno, urcite bude silnejsia 😉

mistisa
14. mar 2012

@fifitko25 ajooooj viiitam ta domka mojka 🙂 aj si si to tam uzila? milacik ta foto vyzera supeeer mojko len nech silnie palicka moc ti to prajem 🙂 ze by ta strom vypocul? mojko joj gratulujem a kedy ides dokimu? 🙂

su_san
14. mar 2012

@fifitko25 mysli pozitívne, dopuj sa ovocíčkom a zeleninkou, aby ťa nenapadli nejaké zlé bacily a usmievaj sa na celý svet okolo seba a bude všetko fajn...si mi normálne spríjemnila deň...idem sa napapať, večer sa stavím isto... a ozaj mužík už vie??????

franzziska
14. mar 2012

@fifitko25 drzim ti palce 😉 😉

steffi1624
14. mar 2012

@su_san aj ja užívam ten femibol...a tvojmu drahéhu to predpísal gynekolog???No môj bude zatiaľ piť čajík - ten som mu len naordinovala, bojím sa aj trochu, lebo v našej aj v jeho rodine nemôžu mať niektoré páre deti, ale zase sestra aj sesternica otehotneli na prvý šup - tento mesiac sestra má rodiť, tak aspon malé bábenko bude mať aj ked nie naše...ale aj to bude raz...vidíš, sme mladé, zdravé aj tak sa nám nedarí..

fifitko25
14. mar 2012

@su_san písala som mu mail - povedal, že bude večer pripojený a on už má večer, tam je 21:00 večer 😀

fifitko25
14. mar 2012

@mistisa ďakujem mojka, ak sa nič neudeje, tak sa objednám hneď na pondelok... 😉

fifitko25
14. mar 2012

@franzziska Ďakujem pekne, teším sa 😵

fifitko25
14. mar 2012

@nancycka jej, ďakujem 😉 aj ty tam máš ducha??? faaaaaakt? budeme spolu v skupinke - nech teda silnie a silnie 😉

fifitko25
14. mar 2012

@mel84 ak bude všetko ok a čiarka na teste do piatku ostane, v pondelok pôjdem na krv 😉

fifitko25
14. mar 2012

@svintekova pozitívny test !!! mám ho 😀

azzura
14. mar 2012

@fifitko25 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, to je dušííík.................gratulacia....takže teraz kazdy den robis, ci sa ciarocka stmavuje 😉 😉 😉 😉

mistisa
14. mar 2012

@fifitko25 joooj mojka moooooc ti to prajem vazne 🙂 a uvidis ze ciarocka bude uiz iba tmavnut 🙂 hned daj vediet budem cakat moc gratulujem zlatik 🙂

svintekova
14. mar 2012

@fifitko25 gratulujeeeem moja, normalne placem od stastia. Tesim sa spolu s tebou moja. teraz hlavne davaj na seba pozor. 😀

fifitko25
14. mar 2012

@azzura
@mistisa
@svintekova ďakujeeeeeem vám kočky, tiež sa tíško teším... otestujem aj z ranného moču, snád to tam ešte ráno bude 😅

azzura
14. mar 2012

@fifitko25 úžasne sa tešim 😀 . Som ti hovorila, že ty nebudes pomne opakovat IUI a že budes tehu 😉 .

danjelca
14. mar 2012

fifitko25: gratulujeem!!!!!
ja vás tu baby sledujem a nepíšem ale moc moc sa teším🙂
Paráda!! ked nabehla čiarka rýchlo....to je dobrééé🙂

fifitko25
14. mar 2012

@azzura no ešte to nie je isté 😉

mattuliatko30
14. mar 2012

@mata_ba juuj..to ma mrzí...a kedy ti teraz príde mrcha, keby to bol anovulák????aj tak príde?.či budeš musieť na vyvolávačku?

azzura
14. mar 2012

@fifitko25 je to iste 😀 vsak si kuk na test 😉 😉 doki len potvrdí 😝 😝

mattuliatko30
14. mar 2012

@fifitko25 supeeer...teda...gratulujéééém...a držím palčeky nech to teraz dopadne už dobre 😉

mistisa
14. mar 2012

@fifitko25 urcite ano mojko daj foto budeme zvedave 🙂

fifitko25
14. mar 2012

@azzura už som mala pozitívne testy a to 4 🙂 takže, ešte nejdem oslavovať, i keď sa klepem ako osika 😀

fifitko25
14. mar 2012

@danjelca ďakujem moja, aj ja sa teším 😵 zatiaľ len potichučky, nechcem aby sa opakovalo to, čo v januári... dúfam, že to tam už ostane 😅

fifitko25
14. mar 2012

@mistisa jasné dám 😉

danjelca
14. mar 2012

fifitko25: z poobedného moču taká čiara?🙂)Jasné že ostane, kedy máš dostať ms?

svintekova
14. mar 2012

Kocky a teraz pekne nasledovat fifitko25 😀 . Drzim nam silnooo palce. 😉

mel84
14. mar 2012

@fifitko25 najma si davaj teraz na seba trosku viac pozor...ludia su sebci, chodia s chripkami do prace a sa to rychlo siri...fakt to neni sranda 😒

azzura
14. mar 2012

@fifitko25 este je cas na oslavovanie, najprv ti musí silniet a až potom bude oslava 😉 😉 neboj, terz to urcite vyslo. Boli ste na dovolenke, tak si oddychla, myslela na ine veci a neriesila svoje telo......a vtedy sa zadarí

fifitko25
14. mar 2012

@mel84 viem, máme v robote kopu chorých, tak dúfam, že budem ok... dopovala som sa vitamímni, tak snáď to ustojím 😉