icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
14. mar 2012

@danjelca áno z poobedného, ms by mala byť zajtra, dnes som 28 DC a 14 DPO

fifitko25
14. mar 2012

@azzura dúfam, mojka, dúfam, bola by som najšťastnejšia na svete... pred odchodom bola ovu, mm bol totálne v strese kvôli robote, čo dával veľa vecí dokopy, tak som ani nedúfala, že čosi bude, ešte aj pri tom zlom spg... no uvidíme 😉

azzura
14. mar 2012

@fifitko25 ...motyka vystrelila, lebo si tento cyklus vobec nedufala že by z toho mohlo daco byt 😉

su_san
14. mar 2012

@steffi1624 nie, to sme normálne kúpili, teda objednali, maca je taký prášok a fertilman to sú také tobolky, tak skús kuknúť na nete...drahý má veľmi stresujúcu zodpovednú robotu, tak sme tomu chceli pomôcť..aj v mojom okolí mám pocit, že všetci otehotnejú na minútu presne ako si to zaželajú, mám teraz tehu 3 kolegyne, jedna má len niečo vyše ročného synčeka, ale chceli pre neho súrodenca, druhá má väčšieho chlapčeka a mi ešte v novembri vravela, že už by bolo načase skúsiť urobiť súrodenca a už je v 3 mesiaci a ďalšia asi v deň svadby otehu, tak snáď na mňa nalepili vírusy 😀

gelinka75
14. mar 2012

@fifitko25 no vidis super to vyslo aj ked ste nemali idelane podmienky, my sa tiez budeme snazit aj nadalej prirodzene aj keby umele nevyslo, lebo ked mam priechodny tak moze sa stat hocico 😉

volskeoko
Odpoveď bola odstránená
danjelca
14. mar 2012

@fifitko25 no teda ...super🙂ešte raz gratulujem moc!🙂)
Bude to novembrovčiatko🙂

dominika1516
14. mar 2012

@steffi1624 no to si aj ja hovorim,proste raz to pride a bude😉..niesom vydata ale planujeme np najlepsie by bolo kebyze som tehotna a potom pocas tehotenstva spravit svadbu😉..a ty si vydata?

steffi1624
14. mar 2012

@su_san no to isté prežívam aj ja...4 kolegyne tehotné, k tomu ešte sestra, sesternica, naj kamoška...a všetci a vy čo, nechcete mať bábo??? Každému to vysvetlovať, že chceme, len nedarí sa...mi sme sa začali snažiť hned po svadbe...každý to už čaká a čaká, hlavne rodičia z obidvoch strán...ale cítim, že obidvom nám ten čas čoskoro príde, ked budeme tehu aj my...

su_san
14. mar 2012

@mel84 od začiatku októbra nemám HAK, predtým som sa ládovala vyše 6 rokov, tak sme začali tak pozvoľna, do decembra sme len tak akože, aby sa mi telo kus očistilo a na dovolenke na Silvestra sme začali seriózne...takže ak to rátam od októbra, tak je to teraz 6mesiac, ak od decembra, tak 3...takže verím v skoré víťazstvo 😀

steffi1624
14. mar 2012

@dominika1516 ahojky..áno, ja som sa vydala minulý rok v septembri..my sme chceli čakať až po svabe a mohli sme aj skorej, škoda...vtedy by sme to tak nechceli a možno by sa nám to podarilo...nevaďko, tak to má byť...asi niekto tam hore chce, aby sme si užili jeden druhého zakiaľ sme iba my dvaja...

su_san
14. mar 2012

@steffi1624 tak verím, že Tvoje pocity sú správne a moje naladenie na tehotenskú frekvenciu bude úspešné 😀

dominika1516
14. mar 2012

@steffi1624 jeeej tak to je pekne😉..spravne ved si aspon uzijete manzelstvo a potom pride rodinka🙂..ja sa toho vsetkeho uz neviem dockat :-P

su_san
14. mar 2012

@volskeoko toto čo už je za hnusný príspevok??????????????????? si to láskavo odpusti!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠

steffi1624
14. mar 2012

@dominika1516 je to krásne...teraz prežívam naozaj nádherné chvíle,prajem ti, aby si aj ty bola taká šťastná a ešte šťastnejšia, keď bude viac ako dvaja...už máte nejaký termín?

danjelca
14. mar 2012

@su_san už som ten príspevok nahlásila.
Nahláste ho viaceré

su_san
14. mar 2012

@dominika1516 mladunká si kočka, tak snáď nebude problém, ja tiež nie som do starého železa 😀 , čoskoro budem mať 27, tak verím, že to tiež pojde 🙂

steffi1624
14. mar 2012

@su_san akurát pozerám na tie všetky doplnky, ktoré pomáhajú k otehotneniu a je to také drahé???? Ale ako čítam, tak ti sa snažiš 3 mesiace...tak to si telo ešte zvyká na tieto všetko novoty okolo teba a uvidíš, zachvílu budeš cítiť teho príznaky

volskeoko
Odpoveď bola odstránená
danjelca
14. mar 2012

@volskeoko

upozorňujem ťa ak neprestaneš kruto si to odserieš...mám na to páky.

su_san
14. mar 2012

@danjelca aj ja som to tak urobila!!!!!!!! kde to sme, že také individuá tu vypisujú také hnusné veci...je to však riziko ak sem človek dá foto, že ho niekto spozná...debily sú proste všade!!!!!!!!!!!!!!!!

volskeoko
Odpoveď bola odstránená
danjelca
14. mar 2012

@volskeoko

Varujem ťa...

kikaneu
14. mar 2012

@spula22 toto ja nejak nemusím, a aj veľa babračky s tým je, ja si nájdem niečo časovo jednoduchšie 🙂 ale dík za tip 😉

kikaneu
14. mar 2012

@fifitko25 jááj, parádna teplota 🙂 držím prsty 😉

danjelca
14. mar 2012

@volskeoko

už sa natom pracuje..teš sa..

kikaneu
14. mar 2012

@fifitko25 bože, ty budeš mamina 😲 vidíš, ako to krásne vyšlo, super....blahoželám a veľmi sa teším, že sa to už zas podarilo jednej z nás dlhosnažiacich sa 😉

fifitko25
14. mar 2012

@kikaneu ďakujem, ešte to nie je isté 😉

lucecita
14. mar 2012

@fifitko25 jejkoooooo, gratulujem aj ja a dúfam, že tentoraz sa to podarí 😉 držím palčeky, mojka 😵

lucecita
14. mar 2012

@kikaneu hellou, ako mojka? ako bolo na testoch? ja v robote pohoda jahoda lahoda 😀 a stagnujem, aha : http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita