Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@steffi1624 nie, to sme normálne kúpili, teda objednali, maca je taký prášok a fertilman to sú také tobolky, tak skús kuknúť na nete...drahý má veľmi stresujúcu zodpovednú robotu, tak sme tomu chceli pomôcť..aj v mojom okolí mám pocit, že všetci otehotnejú na minútu presne ako si to zaželajú, mám teraz tehu 3 kolegyne, jedna má len niečo vyše ročného synčeka, ale chceli pre neho súrodenca, druhá má väčšieho chlapčeka a mi ešte v novembri vravela, že už by bolo načase skúsiť urobiť súrodenca a už je v 3 mesiaci a ďalšia asi v deň svadby otehu, tak snáď na mňa nalepili vírusy 😀
@steffi1624 no to si aj ja hovorim,proste raz to pride a bude😉..niesom vydata ale planujeme np najlepsie by bolo kebyze som tehotna a potom pocas tehotenstva spravit svadbu😉..a ty si vydata?
@su_san no to isté prežívam aj ja...4 kolegyne tehotné, k tomu ešte sestra, sesternica, naj kamoška...a všetci a vy čo, nechcete mať bábo??? Každému to vysvetlovať, že chceme, len nedarí sa...mi sme sa začali snažiť hned po svadbe...každý to už čaká a čaká, hlavne rodičia z obidvoch strán...ale cítim, že obidvom nám ten čas čoskoro príde, ked budeme tehu aj my...
@mel84 od začiatku októbra nemám HAK, predtým som sa ládovala vyše 6 rokov, tak sme začali tak pozvoľna, do decembra sme len tak akože, aby sa mi telo kus očistilo a na dovolenke na Silvestra sme začali seriózne...takže ak to rátam od októbra, tak je to teraz 6mesiac, ak od decembra, tak 3...takže verím v skoré víťazstvo 😀
@dominika1516 ahojky..áno, ja som sa vydala minulý rok v septembri..my sme chceli čakať až po svabe a mohli sme aj skorej, škoda...vtedy by sme to tak nechceli a možno by sa nám to podarilo...nevaďko, tak to má byť...asi niekto tam hore chce, aby sme si užili jeden druhého zakiaľ sme iba my dvaja...
@steffi1624 tak verím, že Tvoje pocity sú správne a moje naladenie na tehotenskú frekvenciu bude úspešné 😀
@steffi1624 jeeej tak to je pekne😉..spravne ved si aspon uzijete manzelstvo a potom pride rodinka🙂..ja sa toho vsetkeho uz neviem dockat :-P
@dominika1516 je to krásne...teraz prežívam naozaj nádherné chvíle,prajem ti, aby si aj ty bola taká šťastná a ešte šťastnejšia, keď bude viac ako dvaja...už máte nejaký termín?
@dominika1516 mladunká si kočka, tak snáď nebude problém, ja tiež nie som do starého železa 😀 , čoskoro budem mať 27, tak verím, že to tiež pojde 🙂
@su_san akurát pozerám na tie všetky doplnky, ktoré pomáhajú k otehotneniu a je to také drahé???? Ale ako čítam, tak ti sa snažiš 3 mesiace...tak to si telo ešte zvyká na tieto všetko novoty okolo teba a uvidíš, zachvílu budeš cítiť teho príznaky
@kikaneu hellou, ako mojka? ako bolo na testoch? ja v robote pohoda jahoda lahoda 😀 a stagnujem, aha : http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita

@danjelca áno z poobedného, ms by mala byť zajtra, dnes som 28 DC a 14 DPO