Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@spula22 dakujem zlatik no uz sme od posledneho razu podrastli to sme nemali eswte ani cm 🙂
@mel84
@nancycka dakujeeem kocky prajem vam skore tehulkovanie 🙂
@vardzikova no ja som si na nete ratala termin podla MS a ten mi vysiel na 15.9. a dr mi ho dnes upravila na 26.9.
Ahojte kocky, bolo mi dnes tak zle, že som musela odísť z roboty ☹ myslela som, že mi praskne hlava 😢 akurát som sa zobudila a je to lepšie, už sa aj hladná citim, ráno som nemohla dať do úst nič, inak by to letelo von ☹
@lusinda1989 @spula22 som rada, že máte fazulky v poriadku 😉 dajte vedieť pohlavie 😉
@fifitko25 micka a ja sa tesim z tvojich pozit testikov... 🙂 ja som to vravela ze treba vypadnut niekam od vsetkych starosti a uzivat si a podari sa 🙂 gratulujeeeeeem
ahojte. sice je vas tu dost a nie som moc v obraze,ale rada by som sa k vam pridala. 😀 my sa s manzelom snazime o dietatko od augusta, kedy som vlastne vysadila antikoncepciu. a od vtedy mesiac co mesiac prezivam sklamanie. aj ked zo zaciatku, to nebolo take hrozne, kedze manzel chodil na tyzdnovky a mali sme sa na co vyhovorit, od decembra sa vsak snazime takmer kazdy druhy den a zatial nic. najhorsie je ked sa objavia nejake tie priznaky a potom dorazi mrcha. ale co uz.snad to coskoro vyjde.
@lusinda1989 ved krasne rastiete a ani sa nenazdas abudes ako gulka 😀
@lusinda1989 ja mam 2 terminy-podla ms mam 15.8 a podla babjka mam 1.9 🙂
@vardzikova ja idem 18.4:-) a ty kedy??
@su_san konecne clovek co rozumie 😉
@spula22 no sak mas taky rozdiel asi ako ja 🙂 ale ano krasne rastieme a ja sa velmi tesim 🙂
@fifitko25 mojko som roda ze uz je ti lepsie kedy ides k dokimu? kedy uvidime fotecku ranneho testiku? a co sa tyka pohlavia to budem vediet uy buduci piatok tak sa neviem dockat 🙂
@moni1007 neprestavaj verit my sme sa snazili rok a pol a to sme obidvaja mlady a zdravy
len proste babo este nechcelo byt ... 🙂 vybralo si svoj cas
@fifitko25 teda uz tak skoro sa zacina fazulka prejavovat, inak aj mne dnes rano nebolo bohvieako, na vracanie nie, ale som predychavala, len som sa modlila, aby mi v obchode zle neprislo, kedze som isla na nakup....zajtra zopakujem testik, ci ciarka silnie a sup k dokymu.....
@mel84 vies, aj ked je to smutne obcas - to rozhodnutie prirody, aj ja hovorim, ze lepsie je o fazulku prist nez aby jej nieco bolo a potom trpela....ja mam totiz vysoke riziko potratu kvoli antifosfolipidovym protilatkam a aj mojej chorobe, ale beriem na to lieky, tak snad sa vyhnem najhorsiemu....tieto protilatky ti robia akoby hrudky zrazeniny v krvi a moze sa zablokovat placenta a fazulka umrie, lebo nema vyzivu.....snad sa nic zle nestane, nechavam to na prirodu, stres mi tiez moc neprospeje......
@lusinda1989 aj tebe gratulujem k tomu, ze sa po takej dobe podarilo 🙂 ja verim,len som netrpezliva a neviem sa dockat...a hlavne neviem prestat mysliet na to,ci sa to uz konecne podarilo. dufam,ze aj my budeme v poriadku.este som nebola u lekara, cakala som kym mi to vyjde na datum prehliadky a tu mam teraz v marci.

@spula22 jaaaj 😀 tak nabuduce, to by ti mohli uz aj pohlavie ze?? 🙂