icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

su_san
15. mar 2012

@moni1007 ahoj a vitaj! verím, že sa Ti podarí a budem držať pästíky tak ako každej jednej tu a zároveň aj sebe 😀 😀 😀

mel84
15. mar 2012

@fifitko25 krasota🙂

nancycka
15. mar 2012

@pacica podla mna sa vobec nemusis obavat castostou styku, ja a moj muz nie sme z tych, co by sme nejako casto kexikovali, on je aj unaveny z prace a tak.....ja som ale vzdy planovala tak treti den pred ovu a den pred ovu....tento mesiac sama chripka, obidvaja na striedacku, akurat sa nam podarilo druhy, skoro treti den pred ovu - ani fertility si nie je isty, mi to prehodil. takze iba raz....a ja mavam hrozne malo hlieniku, ze to niekedy ani odpozorovat nejde, tak sme pouzivali lubri, niekto hovori, ze sa nema, lebo zabija spermie, aj ja som sa bala, ale zda sa, ze sa podarilo....chcem este jeden test, ci ciarka zosilnie a idem k dokymu....
ja som tiez pocula, ze niekto kexikuje ostosest a nic, potom nejaka rychlovka a na ten sup sa to podari....hlavne klud....ja som sa uz citila tri mesiace tehotna - akoze som sa sledovala a tak, tento mesiac na to nebol cas, akurat som zistila, ze teplota je stale vysoka a stupa.....este stale tomu nechcem verit, asi uverim, az ked mi to dr potvrdi....tak vela stastia 🙂

fifitko25
15. mar 2012

@mel84 stále tomu nemôžem uveriť 😀 bojím sa, že to tam zajtra nebude 😅

mata_ba
15. mar 2012

@fifitko25 waaaa,testik kraaasne silnie 🙂
a ja vobec neviem ☹ vcera rano som sa zobudila a v tom bum-svrbenie..hned som nabehla do lekarne,nechala som tam 15 eciek a dnes este horsie ☹ ale kupila som si nechtik,ten urcite pomoze 🙂 ale lepsie mykoza cez anovulak ako keby sa nahodou podarila fazulka 🙂 ja si to teraz odbijem,pride mrchana,dam clostilik a bude 😉 dufam.. ☹

fifitko25
15. mar 2012

@nancycka som na tom podobne, uverím, až doki povie: gratulujem, ste tehotná 😀 😀

fifitko25
15. mar 2012

@mata_ba uf a z čoho sa ti to mohlo dať? to je nejaký zápal? chudiatko ☹ ☹ a ty si už nebola u dokiho po poslednej folikulometrii?

fifitko25
15. mar 2012

@delideli ďakujem mojka, neviem, čím to bude, ale sama tomu ešte neverím, čo vidím na teste 😀

eri28
15. mar 2012

@su_san dakujem 🙂

luciok
15. mar 2012

@fifitko25 Jejoo to je tehu test?

eri28
15. mar 2012

baby ja so tu stastna ako kon a pripojena konecne 😀

fifitko25
15. mar 2012

@luciok áno tehu testy 😵

nancycka
15. mar 2012

@fifitko25 aj ja chcem zajtra rano testnut a ked zosilnie, idem k dokymu, aby som mohla aj ja v pondelok na krv, a hodim zajtra fotecku a muzovi idem zvestovat, ze asi bude papi 😀 na to je este skoro, my sa stale smejeme, ze kym ho nazivo neuvidime, neuverime...a to som este ani tehu nebola 😀

mata_ba
15. mar 2012

@fifitko25 ja netusim mojka...absolutne...jedine co ma napadlo,ze by som daku infekciu chytila v robote na WC,lebo to tam je katastrofa ☹ alebo drahy nemal riadne umyte ruky,ked sme toto one..inak ma nic nenapada...

luciok
15. mar 2012

@fifitko25 Waaau tak sa to podarilo?? Gratulujem :D

lu17
15. mar 2012

@fifitko25 Ahojky,pozeram ze sa zadarilo 🙂 Bola si u nas v septembrovkach, tak - drzim ti palce strasnnneee silno a hlavne sa setri a papkaj kys.listovu 🙂

fifitko25
15. mar 2012

@nancycka jej, daj isto fotku testu, porovnáme 😉 budeeme spolu tehuľkovať 😀 ja som už môjmu mm včera písala od vzrušenia, že čo vidím, aj dnes, že bolo zasa //, tak sa veľmi teší, že nám to vyšlo 😀

fifitko25
15. mar 2012

@mata_ba ach jaj ☹

fifitko25
15. mar 2012

@lu17 Ďakujeeeeeeeem 😉 sama ešte tomu neverím a mám trochu strach, aby sa neopakovalo to spred 2 mesiacov.... tiež sme sa tešili a potom ........ dúfam,že tentokrát to je už ok, beriem utrogestan, kyselinu listovú som mala stále, dnes som si kúpila femibion 800... v pondelok chcem ísť na krv, ak to bude všetko ok po víkende

mata_ba
15. mar 2012

@fifitko25 hm,ani mi nehovor...do placu mi je...ale to prejde 🙂

fifitko25
15. mar 2012

@luciok Ďakujem 😵

luciok
15. mar 2012

@fifitko25 Držím palce nech ste zdraví. Mňa dnes čaká prvé vyšetrenie tak som zvedavá, čo povie pani Dr.

fifitko25
15. mar 2012

@luciok a na aké ideš vyšetrenie?

luciok
15. mar 2012

@fifitko25 No ja som už 8tt, ale Dr. mala dovolenku, tak idem až teraz

fifitko25
15. mar 2012

@luciok jaaaaaaaaaaj veď ty si tehuľka 😵 😵 joj, dúfam,že bude všetko ok... a ako sa cítiš?

luciok
15. mar 2012

@fifitko25 Na hovno. Som stále hladná, potom ma trasie, na nič nemám chuť, mám záhu a pocit, že mám v žalúdku kameň 😝

mel84
15. mar 2012

@fifitko25 neboj nic, bude tam a este silnejsia 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
delideli
15. mar 2012

@mata_ba : neboj, to stasticko sa uz coskoro unavi a sadne aj na teba 🙂

eri28
15. mar 2012

@fifitko25 si tehu ci
mas ducha