icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lu17
15. mar 2012

@fifitko25 Neboj, urcite to vyjde 🙂

moni1007
15. mar 2012

@mata_ba ja som tiez raz mala mykozu a netusila som z coho a na koniec to bolo kvoli tomu,ze som uzivala antibiotika...ale to predpokladam tvoj pripad nebude...

fifitko25
15. mar 2012

@eri28 pozri stranu 1526 tam som dala testy 😉

mel84
15. mar 2012

@fifitko25 no mne prve co povedali ked som povedala ze som mala pozitivny testik, ze ci je to chcene, tak sa velmi netes 😀 😀 ale tak tvoj lekar ta asi pozna viac, ja som u svojho raz za rok a kedze vyzeram na 18 tak sa opytal toto 🙂

fifitko25
15. mar 2012

@luciok no mne dnes bolo inak zle.... chytila som ráno migrénu - musela som odísť z roboty, som myslela, že aj z vody sa pôjdem pototo.... tak som si pospala celé dopoludnie a už mi je lepšie, už som aj čosi zjedla, ale cítim, že mám blbý tlak... nejako skoro na to, aby mi už bolo zle, nie? 😨

eri28
15. mar 2012

@fifitko25 vsak si ani ja som nemala teke sine, potichu gratulujemmmmmmmmmmmmmm 😀

fifitko25
15. mar 2012

@mel84 doki vie, že je to chcené a veľmi 😀 veď už sme plánovali prefuk vajcovodov, chcela som niekedy koncom apríla a potom na IUI .... no možno to nebude potrebné, veľmi sa teším 😀

fifitko25
15. mar 2012

@eri28 vďaka moja, ešte sa spamätávam 😀

mel84
15. mar 2012

@fifitko25 ziadne mozno 😉 viem ze opatrnosti nikdy nie je dost, ale neboj sa tesit, pritiahnes si dobre veci 😉

eri28
15. mar 2012

@fifitko25 to poznam mne to sestricka splechla do telefonu vysledok, ako, ze som tehotna po anglicky a ja v soku som jej volala este raz ci povedala, ze som, alebo nie som, ona akoby oznamovala pocasie u praktickeho dr a ja som tesila , volala som mojmu happy a on tiez, ze dobre, skoro ma vystrelo 😀 😀 😀 😀 , ale tie mesiace na MK STALI ZA TEN STRES 😵 😉

nancycka
15. mar 2012

@mata_ba to ma mrzi, ja som mala mykozu len raz v zivote, ale mi stacilo...tak sa skoro uzdrav, nech uz aj ty hlasis prichod fazulky 🙂

@pacica ja mavam ovu na 14 niekedy 15ty den, vzdy pravidelne, tak som naklusala k muzikovi na dvanasty a strnasy, aby som to neminula....lebo vraj spermie preziju tak tri dni v priemere, mozu aj viac, ale vajko len par hodin, tak si na vajko pockali v teplucku 🙂 v ten den som nechcela riskovat, lebo keby bol muzik k.o. alebo do toho nieco prislo.....tento mesiac som dobre spravila, na dvanasty, lebo potom muza zamestnala brutus chripka, tak sa nedalo, ale chcela som este poistit na strnasty.....

luciok
15. mar 2012

@fifitko25 Mne v tom čase nič nebolo a testovala som 36DC. Pohoršilo sa mi len posledný týždeň. Možno aj preto, že v robote som bola hrozne preťažená. Kolegyne čerpali dovolenku a nemá kto robiť, tak som odrobila vyše 70 hodín za týždeň, z toho boli 2 nočné 12hodinovky...

kikaneu
15. mar 2012

@spula22 juj moja, som rada, že je všetko ok, a 2 týždne si doma oddýchneš 🙂 super 😉

kikaneu
15. mar 2012

@su_san tak to určite bude na východe nejaký vírus.,.....no, dnes už 10DC...po práci idem s manželom ešte na menší nákup do kauflandu, tak zas kým prídem domov, och....ale dnes asi nevarím, dáme si suchú večeru 🙂 potrebujem si oddýchnuť 😉

kikaneu
15. mar 2012

@lucecita čau moja, ja ešte v práci, na krúžku, no deťom sa dnes nič nechce....tak sú na nete a hrajú sa 😉 a teplota čudná prečudná, čakala som pokles a aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
a ty sa ako máš dnes?

eri28
15. mar 2012

hodila som do albumu moje brusko kuknite 😉

mata_ba
15. mar 2012

@delideli joj,dufam..uz by sa patrilo 🙂 ked dojde mrcha,ideme na 8.pokus...

mata_ba
15. mar 2012

@moni1007 nie,okrem kys.listovej nic neberiem :-/

su_san
15. mar 2012

@pacica dá sa všetko ak to obaja chcete 😀 , ja len, že keď na to máme obaja chuť, tak neviem si povedať, že počkaj 2 dni, aby si dozrel, tak keksíkujeme aj každý deň...možno je to zlý systém, ale my si to chceme užívať a nesústrediť sa na výrobu ako takú...ale napr. dnes je už štvrtok, a naposledy sme keksíkovali v nedeľu, pondelok ani neviem prečo nie, ale potom sme boli 2 dni taký unavený z práce, že sme sa na nič nezmohli...takže niekedy to vyjde aj takto, ale tento mesiac sme od nejakého 7 DC keksíkovali každý deň pomaly...to vieš, možno aj maca má v tom prsty 😅 😝 😀

su_san
15. mar 2012

@steffi1624 najhoršie sú tie otázky a zvedavé pohľady okolia, že kedy ako prečo ešte nie a pod...ale už sa veľmi teším na to krásne obdobie, veď je už za rohom 😀

moni1007
15. mar 2012

aj ja beriem kys.listovu...a brala niektora z vas femigard,ja ho uzivam prvy cyklus a uz sa mi mina, neviem ci si mam objednat dalsiu flasticku alebo to zvladnem aj bez neho 😒

su_san
15. mar 2012

@mata_ba juu, tak to je na prd, že ťa to takto všetko naraz dobehlo...ten anovulák spôsobí, že bude meškať mrška? ja som minulý mesiac dostala až na 40 DC, tak možno som ho aj ja mala...a to som mala bolesti vo vaječníku a som si myslela, že je ovu a naopak tento mesiac som okrem nádherného hlieniku nemala nič, ani bolesti, ani žiadne pichanie, ani kozičky, no nič...tak už neviem čo je lepšie...ale skoro sa mi daj do poriadku, lebo clostík ťa čaká na stole a dvojčatá sú už na obláčiku 😀 😀 😀

gelinka75
15. mar 2012

@eri28 porad ako otehotniet pocas antiky, lebo idem brat od buduceho cyklu 😀

maruskamolny
15. mar 2012

Ahojte, musim sa s niekym o to podelit... predstavte si, ze dnes som predsa testovala prvkrat v zivote a vyslo mi to tak ze jedna silna cervena ciarka a vedla slaba ciarka, myslite ze mozem byt tehotna? 😉

su_san
15. mar 2012

kočky, aký čajík si môžem dať, keď s alchemilkou nechcem piť????? gynastan obsahuje alchemilku????? lebo mi minule v lekárni povedali, že všetky ženské čaje obsahujú alchemilku...PORAĎTE 🙂 🙂 🙂

mel84
15. mar 2012

@maruskamolny jeeeeeeej no vidiiiis 😉 nie ze ci mozes ale si 😀 blahozelam!!!

kikaneu
15. mar 2012

@maruskamolny Majka 😲 ty budeš mamina, blahoželám 🙂 😉

gelinka75
15. mar 2012

@su_san ja pijem gynastan, kazdy den 1 cajik aj ked sa odporuca 3x denne 😀

su_san
15. mar 2012

@maruskamolny daj foto, ale isto je to super, jedna vždy má vyjsť silnejšia, teda na začiatku a postupne sa vyrovnajú paličky ak si už dlhšie tehu a máš viac hcg...GRATULUJEM!!!!!!!!

maruskamolny
15. mar 2012

ja tomu este neverim, skutocne, mysliiis???asi skusim druhy urobit test cez vikend, dnes som 29cyyklu