Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@maruskamolny Mysli pozitívne, držím palce!!
@gelinka75 no chvala bohu, dúfam že nám čoskoro prinesie radosť
a ty ako? už si mala ovulku? viem že to bol zasa ten druhý vaječník a už si začala užívať pile?
@purina12345 jasne, treba verit a bude zas grafik zeleniet 😵
ovulka bola, len som dost spinila az krvacala na 2-4 den od vysetrenia priechodnosti tak som nechcela riskovat a uz bolo po ovulke 😖 a teraz cakam mrchu asi este tyzden, neskutocne pomaly mi ide cas 😠 potom zacinam s pilulami a medzitym cakame na spravy z poistovne 😉
@gelinka75 no viem si predstaviť ako sa ti to vlečie, ja som si myslela že sa nedočkám toho dňa a mala som pocit že baby len ovulujú dokola 😀
tak ti prajem nech ti to rýchlo ubehne nech sa môžete do toho pustiť, a pevne verím že vám to poisťovňa odklepne
@purina12345 dakujem, dufam, ze to odklepnu, pytala som sa jej ci tam je riziko, ze nie, a ona ze mame indikaciu nato, takze nemal by byt problem, este som volala do poistovne, ci mam vsetko v poriadku, lebo nahodou keby boli nejake nedoplatky(nikdy nevies) tak vtedy zvyknu zamietnut, tak verim, ze to bude ok inak ich pretrhnem 😀 😀
@steffi1624 jaaaj tak to ozaj ze riadne horuco bolo 😉 ... Ja tiez chcem take princeznickovske saty ale svadbu len uplne malinku proste len najblizsia rodina a zaoberat sa nou budem len tak mesiac dopredu kedze byvame v malej obci tak na urade je vzdy volno a aj sala staci tak mesiac dopredu 🙂...dakujem dufam ze sa zadari a bedem na svojej svadbe ako dva v jednom 😀 a tebe sa ako dari co sa tyka baba ziadna novinka? Kedy si robis test?..ja az tak koncom mesiaca ked nepride mrcha ale necitim ziadne zmeny zatial takze mrska asi pride ... ☹
@purina12345 ďakujem mojka, aj ja sa veľmi teším.... ešte urobím zajtra a volám dokimu 😉
@gelinka75 no ak nie daj vedieť, pôjdem s tebou 😉
@maruskamolny pozri si moje foto na str. 1526 mám tam test zo včera aj z dnešného rána, moje čiarky sú dobre viditeľné 😉 trasiem sa ako osika, tak sa teším, dúfam, že to tam je 🙂
@fifitko25 tu sa da iba gratulovat.. 🙂 .tesim sa stebou..najma ked viem ako moc si sa snazila a jak si to zasluzis...
@franzziska ďakujemeeeeee 😉 😵
kde sa da objednat ten Jonasov kalendar co ti vyrata plodne dni ???

@gelinka75 okej trzkajte sa a doki urcite pomoze aj nam by, ale nestihli to 😉