icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
16. mar 2012

@su_san testovala som už včera večer a bola tam slabunká, nevedela som že čo tak som letela dnes ráno do lekárne a tento je teraz z rána

mel84
16. mar 2012

@mata_ba som Ta uz nominovala, takze to uz bude zachvilku 😉

su_san
16. mar 2012

@gelinka75 tak ďakujem za rady, dnes kúpim gynastan a máš pravdu v lekárni niekedy nevedia vôbec poradiť alebo dokonca poradia zle a potom človek nech je na pochybách...nechápem načo to študovali 😠 😠 😠

vardzikova
16. mar 2012

@azzura 😀 och ale dnes je vonku fakt krásne ... škoda že až od tretej mam vychadzky hned by som šla von

gelinka75
16. mar 2012

@azzura ja spim zatial dobre, mala som posledne 3 dni take bez nalady, ale dnes sa to zlepsuje, ide vikend 😀 len to cakanie by mohlo ist rychlejsie, ja by som isla aj hned 😀 😀 inak nemam zatial nejake obavy alebo co, ani sa mi nesniva take

su_san
16. mar 2012

@miriamka3 a aký to je test??? 10-kový??? aká značka??? ale nebojaj, vidím to voľným okom 🙂

mel84
16. mar 2012

@vardzikova tak vies, maternicka rastie tak ti mozno tlaci na zaludok 😒 pojdes sa prejst a bude lepsie 😉

mistisa
16. mar 2012

@miriamka3 myslim mojka ze je to tam 🙂 moc moc gratulujem nejako sa to tu rozmohlo super babenky 🙂 este mi co sme ostali a uz to bude vsetko oki 🙂 😉 😉 😉 😉

mel84
16. mar 2012

@su_san ahoj 🙂 ako sa citis? ziadne priznaky este? 😝 sa to tu sype teraz tehulkami 😉

mistisa
16. mar 2012

@mata_ba teba som chcela pozdravit a opytat sa ako sa mi mas 🙂 si sa mi tam zaplietla chachacha 🙂

azzura
16. mar 2012

@vardzikova ale teraz je este zima, tak nevymyslaj 😠

miriamka3
16. mar 2012

@su_san hej, 10, pýtala som si na včasné stanovenie. Včera som mala clear rapid a toto je woman secret

luciok
16. mar 2012

@vardzikova
@azzura Ahojteee. Včera som bola 1.x u dr. a máme prvú fotečku nášho malinkého bábätka 😵

su_san
16. mar 2012

@fifitko25 čakám na správy poobede...a robila si aj dnes testík??? inak, k tvojmu dotazu zo včera, že prečo nechcem piť alchemilku, tak lebo som v poovu období a to sa už nemá a tak som sa pýtala, ktorý ženský čajík neobsahuje alchemilku, ale gelinka mi už poradila, tak kúpim dnes gynastan 😀
júúúúúúúúúúúj, tak Ti držím pästíky, čiže ak sa Ti bude čkať, vieš kde je chyba 😝

mata_ba
16. mar 2012

@mel84 no moja..ked budes mat pravdu,kupujem ti cokoladku 😉 ale tesim sa,ze mykoza ustupuje,aspon pocitovo je to lepsie 🙂 a hadam svina mrcha nebude prilis dlho meskat...

azzura
16. mar 2012

@gelinka75 aj ja by som sla hned 😀 . Ja som bola doteraz ok, to iba dnes, ale ide vikend tak to musim rozchodit a zamestnat sa. Lebo stres neprospieva rastu a dozrievaniu folikulov 😠 a nechcela by som prist o tuto moznost.

vardzikova
16. mar 2012

@mel84 no neviem či to bude tym 😖 ale boli ma aj ľava križa 😀

azzura
16. mar 2012

@luciok jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, supeeeeeeeeeeeeeer, daj kuk 😉 😉 .

meggy004
16. mar 2012

@miriamka3 tak sa teš trošku a nestresuj, zajtra si ráno urob testík a budeš vidieť 🙂 bude to v poriadku - uvidíš 🙂

mata_ba
16. mar 2012

@mistisa vy ma dnes teda spominate v suvislosti s tehu..mi to este aj privolate 😀 a veru,dobre by ste spravili 🙂 no mojka,mykoza je dnes ovela znesitelnejsia ako vcera...zazracny nechtik pomaha 🙂 a ty srdiecko ako?

azzura
16. mar 2012

tento marec je nejak plodny, dufam že to bude pokracovat

vardzikova
16. mar 2012

@azzura 😀 😀 cica ale ved hovorim že aj tak nemožem lebo nemam vychadzky do obeda len po obede 😝 inak dnes mam obrovsku chuť na kokošky asi si ich urobim mam ešte zemiačky zo včera čo sme nespapali tak ich urobim

mel84
16. mar 2012

@mata_ba juuuuj, uz sa tesim, inak ja lubim taku 90%tnu 😉 ja sa tiez modlim aby mi to nabehlo...neviem ani ako si to mam teraz vlastne pocitat ☹

vardzikova
16. mar 2012

@luciok ahoj cica a kde je ? chcem ju vidieeeeeeeeeť 😀

miriamka3
16. mar 2012

@mata_ba
@mistisa
@vavenecka
inak baby, ak teda ten test bude fakt pravidvý...tak viete čo sme tu jednu dobu rozoberali toho Jonáša?? tak teraz mala prísť mrcha po skúšaní v čase podľa Jonáša... 😕

luciok
16. mar 2012

@azzura Inokedy, ale veď tam aj tak skoro nič nevidno, len také malinké 9mm slniečko 🙂

su_san
16. mar 2012

@miriamka3 skús ešte aj tak zajtra alebo pozajtra, malo by to byť silnejšie, hlavne nerob paniku, tehu test by nemal byť pozitívny len tak z čista jasna, takže ak si nebrala nijaké lieky, ktoré by ho mohli skresliť,( napr. ak sa pichajú nejaké hormóny, tak vtedy sa to stáva), tak buď na pokoji a vychutnávaj si to...júúúj už ani ja sa nemôžem dočkať 🙂

miriamka3
16. mar 2012

@meggy004 nestresujem, mám také neurčité zmiešané pocity ale tesovať budem už až v nedeľu

luciok
16. mar 2012

@vardzikova Obávam sa že mi to teraz nepôjde, lebo mi blbne net..

miriamka3
16. mar 2012

@su_san nič nič, v októbri vysadená antikoncepcia a snaženie sa od januára..tento posledný mesiac podľa amatérsky určených dní podľa Jonáša 😀

mel84
16. mar 2012

@miriamka3 a dala si si vyratat, ak sa mozem spytat..

su_san
16. mar 2012

@miriamka3 tak to ako ja, tiež od začiatku októbra nemám HAK a poriadne sme začali koncom decembra na dovolenke, tak verím, že ťa budem nasledovať co by dub 😀 😀 😀