Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura 😀 och ale dnes je vonku fakt krásne ... škoda že až od tretej mam vychadzky hned by som šla von
@vardzikova tak vies, maternicka rastie tak ti mozno tlaci na zaludok 😒 pojdes sa prejst a bude lepsie 😉
@vardzikova ale teraz je este zima, tak nevymyslaj 😠
@vardzikova
@azzura Ahojteee. Včera som bola 1.x u dr. a máme prvú fotečku nášho malinkého bábätka 😵
@fifitko25 čakám na správy poobede...a robila si aj dnes testík??? inak, k tvojmu dotazu zo včera, že prečo nechcem piť alchemilku, tak lebo som v poovu období a to sa už nemá a tak som sa pýtala, ktorý ženský čajík neobsahuje alchemilku, ale gelinka mi už poradila, tak kúpim dnes gynastan 😀
júúúúúúúúúúúj, tak Ti držím pästíky, čiže ak sa Ti bude čkať, vieš kde je chyba 😝
@mel84 no neviem či to bude tym 😖 ale boli ma aj ľava križa 😀
tento marec je nejak plodny, dufam že to bude pokracovat
@azzura 😀 😀 cica ale ved hovorim že aj tak nemožem lebo nemam vychadzky do obeda len po obede 😝 inak dnes mam obrovsku chuť na kokošky asi si ich urobim mam ešte zemiačky zo včera čo sme nespapali tak ich urobim
@luciok ahoj cica a kde je ? chcem ju vidieeeeeeeeeť 😀
@miriamka3 skús ešte aj tak zajtra alebo pozajtra, malo by to byť silnejšie, hlavne nerob paniku, tehu test by nemal byť pozitívny len tak z čista jasna, takže ak si nebrala nijaké lieky, ktoré by ho mohli skresliť,( napr. ak sa pichajú nejaké hormóny, tak vtedy sa to stáva), tak buď na pokoji a vychutnávaj si to...júúúj už ani ja sa nemôžem dočkať 🙂
@vardzikova Obávam sa že mi to teraz nepôjde, lebo mi blbne net..

@su_san testovala som už včera večer a bola tam slabunká, nevedela som že čo tak som letela dnes ráno do lekárne a tento je teraz z rána